2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim sukurler olsun
Kuzum ablasiyla ayni zamanda transfer oldu o da tup bebek:)
Ilk kizim erken dogmasaydi dogumgunleri ayni olacakti.Ben butun hamileligimin aylarini ayni yasiyirum o yuzden:)

ne guzel denk gelmis ama :) hem bakalim bu findik ne zamana gelecek :) ben de oglumu 3 subatta dogurmustum,bu da subatin 20sinde gorunuyor ama normal olacagi icin bakalim ne zamana denk gelecek. bu hamilelik donemini ben de cok sevmistim cok rahat geciyor aylar. saglikla dogururuz ins :)

Insallah canim.Her hamilelik kendine ozgu derlerdi de inanmazdim.Riskim.yok sukurler.olsun.Ilk kizimda agrim sizim yoktu.Bunda bel sirt kasik her yer agriyor olsun az kaldi insallah bunlar gecer saglikla dogsunlar insallah

Selam kızlar ne güzel hamuleler var saglikla dogsunlar inşallah iki çocuk çok zor kızlar gece gündüz zombi gibi oldum uyksuzluktn bir uyku düzeni yok kızımın oğlum da inatçı gergin oldu birşey yemiyor sürekli ilgi istiyor babası çok yardımcı ama Illa anne diye tuturuyor bazen bir de cisi öğrendi kakayi camasirina yapıyor hala tuvalet eğitimini tmamlayin kızlar hamileler özellikle sonra cok zor oluyor sağlık olsun da geçiyor günler ama gergin sinirliyim yoruluyorum ama diyorum geçecek bugünlere ozlyecem bile zaman hızlı diyorum

Allah yardımcın olsun Neslicim, anlatırken buraya geldi yorgunluğun.
Ama inan hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı durumdayız, bari sen bir anda düze çıkacaksın, bir bakmışsın ki ikisi birden büyüyüp ortaya çıkmış bile.

Bir de, o kadar haklısın ki, insan her saniyesini deli gibi özlüyor, zaman su gibi çünkü. Elinden geldiğince kızmamaya çalış, görmezden gel bazı şeyleri. Kıra döke büyüyorlar, yoruyorlar, tahammülü tüketiyorlar bazen ama canları sağ olsun, evlat işte. Sen kırınca onu vicdan azabı herşeyden beter, biliyorsun. O yüzden görmezden gel biraz, zamanın tadını çıkar elinden geldiğince.

Kızın ne kadarlık oldu şimdi?

selam kızlar,,girmeyeli uzun zaman olmuştu,,görüyorumki tekrar hamile olanlar hatta doğum yapanlar olmuşallah hepinize ve bebişlerinize sağlık versin..biz çiş olayını 30 aylıkken 2 günde hallettik şükür alkış ,ödül,tebrik teşvik ortamında,,bu arada aksi mikrop halleri bazen devam ediyor,,,geçen gece rüyasında ne görüyorsa açamıyoooommm kapanmıyoooo diye sayıklıyordu,,

Canım zaman çok hızlı geçiyor 72 günlük olduk bile artik sesler çıkarıyor gülüyor kızım çok tatlı kız evladını da yaşattı aana inşallah hayirl evlat olurlar oğlum da artik kabullendi kardeşini zarar vermiyor eskisi kadar yormuyor beni küçük abi zorlukları var iki çocuğun ama dediğin gibi bir anda buyiecekler sende düşün derim tekrar basa sar zor olur zaman ilerledikçe benim canlarim bunlar

masallah neslim,Allah guc kuvvet versin 72gunluk bile olmus zaman hizli geciyor dogru ben bile 28.haftadayim nasil oldugunu anlamadan

Selam kızlar. Doğuranlar doğurmak üzere olanlar Allah hayırlı etsin evlatlarınız. nesli_ankara06 gözün aydın Allah kolaylık versin canım. Cisriikk doğumda unutma bana da dua et bak biz de istiyoruz tekrar bebiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım csyrc

Vay bee walla özlemişim.. İlk Bebişler o heyecan, yorgunluk, tecrübesizlik, o mutluluk.. Herşey ne kadar da karışık ve Bi o kadar güzeldi.
Yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım maalesef. Allah isteyen herkese tekrar nasip etsin anneliği.
Öpüyorum sizleri

hemen ettim hep ederim cnm hayirlisiyla nasip olur insallah. gecmis olsun en kisa zamanda hayidli haberler alirsin ins mazeecim

Iyiyim canim sen nasilsin? Bugun bi kanama oldu ilk defa. yarina randevu aldim tirsik bi haldeyim. Allah nasip ederse bi kizim daha olacak :)

gecmis olsun atomcum umarim buyuk bir sey degildir.belki gidip gelmissindir bu saate kadar da. gozun aydin cnm saglikla gelsin senin kizin da :) nazli cikti ya bu zamana kadar anca ogrenebildin :) cilveli sey

gecmis olsun atomcum umarim buyuk bir sey degildir.belki gidip gelmissindir bu saate kadar da. gozun aydin cnm saglikla gelsin senin kizin da :) nazli cikti ya bu zamana kadar anca ogrenebildin :) cilveli sey
Evet sakladi da sakladi, zaten sakliyosa kiz diyolarya :) plasenta asagida imis biraz kanama oldu bugunde gecen hafta ayrintilida bisey yoktu, bu kadar gec haftada plasenta asagi indi nasil oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…