- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.921
tam da aktiftim lolla. tsk ederm ,carsamba takvim bitiyor bende. bu da yerini sevdi alpis gibi. sen nasilsin,Duru nasil? yanlis hatirlamiyorm dimi ismini? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam da aktiftim lolla. tsk ederm ,carsamba takvim bitiyor bende. bu da yerini sevdi alpis gibi. sen nasilsin,Duru nasil? yanlis hatirlamiyorm dimi ismini? :)
Duru iyi canım .Cok tatlı oldu.arkadas gibiyiz .29 ay emzirme sürdü.eylulden beri de bezi bıraktı.daha rahat artık büyütmesi.bakici bakıyor ,krese gitmiyor şimdilik.ikinciye daha cesaret edemedim yine de ama yavaş yavaş düşünmeye başladıktam da aktiftim lolla. tsk ederm ,carsamba takvim bitiyor bende. bu da yerini sevdi alpis gibi. sen nasilsin,Duru nasil? yanlis hatirlamiyorm dimi ismini? :)
gercekten cnm biz de oyle arkadas gbitiz. hatta en iyi arkdsm diye sevioruz bazen keratayi babasiyla :) baya buyudu artik bi de hamilelik zamanini da ekleyince daha da buyumus olacak duru hanim. ins en guzelzamanda kismet olur yine :) evt bn hala yurtdisindayim buraliyiz ya donme gbi bi plan yok. bi ara dusunduk ama baktik yok vazgectik.Duru iyi canım .Cok tatlı oldu.arkadas gibiyiz .29 ay emzirme sürdü.eylulden beri de bezi bıraktı.daha rahat artık büyütmesi.bakici bakıyor ,krese gitmiyor şimdilik.ikinciye daha cesaret edemedim yine de ama yavaş yavaş düşünmeye başladık
Yurt dışındasin hala değil mi ?
Cok tesekkurler :)
yok cnm 40+6olduk daha gelen giden yok. bugn ebe alttan bi islem uyguladi,12saat oldu daha bi etkisi olmadi. beklemeye devamcsyrc geldi mi canım bebiş ?
Takvimi görmeyince geldi sandımyok cnm 40+6olduk daha gelen giden yok. bugn ebe alttan bi islem uyguladi,12saat oldu daha bi etkisi olmadi. beklemeye devam
merhaba takip etsen de bazen oyle oluyr nedense.ne yazmistin ya da yazmak istemstin?herkese merhaba... dünden beri kimse bişi yazmadı mı? yoksa ben olduğum ülkeden kaynaklanan saçma internet sıkıntıları nedeniyle yazdıklarınızı göremiyor muyum... Yazamasam da sürekli takip ediyorum. Kimse yazı yazmamış olamaz di mi?
sagol canim benimm aynen dogurdum kurtuldum yahu. bekletti bucur ve 2.hamilelik ve dogum daha zor geldi. kisa surdu ama cok daha zordu bence nedense. allah isteyenlere nasip etsin aynen atom a ins darisi sag salimCisriikk doğurmuşsuunn Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah csyrc
Darısı da sana artık atom Allah hayırlı kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah
Atom heart mother
Öncelikle bebeğine sağlıklı uzun ömürler dilerim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün:) Ben KK daki serüvenime 2016 aralık annesi olarak başladım. 2018 temmuz annesi olarak devam ettim. dün 2018 temmuz annelerine yazdığımı düşünüp buraya yazmışım:) Sizleri tekrardan görmek güzel.. Benim oğlanların arası 2.5 yaş oldu. Ufaklık 7 buçuk aylık şimdi. İLk başta kıskanmadı ama şimdi ufaktan oyuncak vermeme, elinden çekme, oynarken ufaklığa hafif kafa atma, ayağını bükme, onu yedirme beni yedir (1 yaşından beri kendi yiyen çocuk:) İnsan ilk çocuğu kadar sevemiyeceğini düşünüyor ama ikincilerin de yeri çok ayrı..merhaba takip etsen de bazen oyle oluyr nedense.ne yazmistin ya da yazmak istemstin?
Amin insallah az kaldiCisriikk doğurmuşsuunn Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah csyrc
Darısı da sana artık atom Allah hayırlı kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah
Atom heart mother
Kurtuldun cok sukur :) darisi bana, valla aynen dedigin gibi cisrik bana da kisa ama daha zor geldi bu hamilelik, belimin agrisindan oluyorum... bebisin gaz problemi de duzelir insallah kisa zamandaLollapollosaa Atom heart mother merhabalar kizlarr,cok sukur evet dogdu bizm minik. sali aksam 11civari. bu kez kisa surdu cok sukur 6saat icinde dogdu ama son 1.5saati bebegi dunyaya getirme fasliydi. ikinmakta omce de zorlanmsitim bunda da zorlandim. bebe tuksri cikti yan don bekle bekle vs derken neyse sag salim dogdu. annem de yanimda o da dun gece geldi. bu bebiste biraz agizdan gaz cikarma sorunu var. kusuyor o yuzden.duruyo duruyo 3 5 saat sonra bile kustugu oluyo gazi cikarip. ins uzun surmez
Canım sağlıkla büyüsün minik yavrunLollapollosaa Atom heart mother merhabalar kizlarr,cok sukur evet dogdu bizm minik. sali aksam 11civari. bu kez kisa surdu cok sukur 6saat icinde dogdu ama son 1.5saati bebegi dunyaya getirme fasliydi. ikinmakta omce de zorlanmsitim bunda da zorlandim. bebe tuksri cikti yan don bekle bekle vs derken neyse sag salim dogdu. annem de yanimda o da dun gece geldi. bu bebiste biraz agizdan gaz cikarma sorunu var. kusuyor o yuzden.duruyo duruyo 3 5 saat sonra bile kustugu oluyo gazi cikarip. ins uzun surmez
saolasin lolla insallahAtom heart mother atomcum senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Sahi @Surrender sen nerelerdesin ?
Burda geyiğin dibine vurmayı özlemişim ...onu farkettim
Tebrikler csyrc Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.sagol canim benimm aynen dogurdum kurtuldum yahu. bekletti bucur ve 2.hamilelik ve dogum daha zor geldi. kisa surdu ama cok daha zordu bence nedense. allah isteyenlere nasip etsin aynen atom a ins darisi sag salim