• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tam da aktiftim lolla. tsk ederm ,carsamba takvim bitiyor bende. bu da yerini sevdi alpis gibi. sen nasilsin,Duru nasil? yanlis hatirlamiyorm dimi ismini? :)
Duru iyi canım .Cok tatlı oldu.arkadas gibiyiz .29 ay emzirme sürdü.eylulden beri de bezi bıraktı.daha rahat artık büyütmesi.bakici bakıyor ,krese gitmiyor şimdilik.ikinciye daha cesaret edemedim yine de ama yavaş yavaş düşünmeye başladık
Yurt dışındasin hala değil mi ?

Duru iyi canım .Cok tatlı oldu.arkadas gibiyiz .29 ay emzirme sürdü.eylulden beri de bezi bıraktı.daha rahat artık büyütmesi.bakici bakıyor ,krese gitmiyor şimdilik.ikinciye daha cesaret edemedim yine de ama yavaş yavaş düşünmeye başladık
Yurt dışındasin hala değil mi ?
gercekten cnm biz de oyle arkadas gbitiz. hatta en iyi arkdsm diye sevioruz bazen keratayi babasiyla :) baya buyudu artik bi de hamilelik zamanini da ekleyince daha da buyumus olacak duru hanim. ins en guzelzamanda kismet olur yine :) evt bn hala yurtdisindayim buraliyiz ya donme gbi bi plan yok. bi ara dusunduk ama baktik yok vazgectik.

herkese merhaba... dünden beri kimse bişi yazmadı mı? yoksa ben olduğum ülkeden kaynaklanan saçma internet sıkıntıları nedeniyle yazdıklarınızı göremiyor muyum... Yazamasam da sürekli takip ediyorum. Kimse yazı yazmamış olamaz di mi?

herkese merhaba... dünden beri kimse bişi yazmadı mı? yoksa ben olduğum ülkeden kaynaklanan saçma internet sıkıntıları nedeniyle yazdıklarınızı göremiyor muyum... Yazamasam da sürekli takip ediyorum. Kimse yazı yazmamış olamaz di mi?
merhaba takip etsen de bazen oyle oluyr nedense.ne yazmistin ya da yazmak istemstin?

Lollapollosaa Lollapollosaa Atom heart mother Atom heart mother merhabalar kizlarr,cok sukur evet dogdu bizm minik. sali aksam 11civari. bu kez kisa surdu cok sukur 6saat icinde dogdu ama son 1.5saati bebegi dunyaya getirme fasliydi. ikinmakta omce de zorlanmsitim bunda da zorlandim. bebe tuksri cikti yan don bekle bekle vs derken neyse sag salim dogdu. annem de yanimda o da dun gece geldi. bu bebiste biraz agizdan gaz cikarma sorunu var. kusuyor o yuzden.duruyo duruyo 3 5 saat sonra bile kustugu oluyo gazi cikarip. ins uzun surmez

Cisriikk doğurmuşsuunn Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah :KK200: csyrc csyrc

Darısı da sana artık atom Allah hayırlı kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah :KK200:
Atom heart mother Atom heart mother
sagol canim benimm aynen dogurdum kurtuldum yahu. bekletti bucur ve 2.hamilelik ve dogum daha zor geldi. kisa surdu ama cok daha zordu bence nedense. allah isteyenlere nasip etsin aynen atom a ins darisi sag salim

merhaba takip etsen de bazen oyle oluyr nedense.ne yazmistin ya da yazmak istemstin?
Öncelikle bebeğine sağlıklı uzun ömürler dilerim. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün:) Ben KK daki serüvenime 2016 aralık annesi olarak başladım. 2018 temmuz annesi olarak devam ettim. dün 2018 temmuz annelerine yazdığımı düşünüp buraya yazmışım:) Sizleri tekrardan görmek güzel.. Benim oğlanların arası 2.5 yaş oldu. Ufaklık 7 buçuk aylık şimdi. İLk başta kıskanmadı ama şimdi ufaktan oyuncak vermeme, elinden çekme, oynarken ufaklığa hafif kafa atma, ayağını bükme, onu yedirme beni yedir (1 yaşından beri kendi yiyen çocuk:) İnsan ilk çocuğu kadar sevemiyeceğini düşünüyor ama ikincilerin de yeri çok ayrı..

Lollapollosaa Lollapollosaa Atom heart mother Atom heart mother merhabalar kizlarr,cok sukur evet dogdu bizm minik. sali aksam 11civari. bu kez kisa surdu cok sukur 6saat icinde dogdu ama son 1.5saati bebegi dunyaya getirme fasliydi. ikinmakta omce de zorlanmsitim bunda da zorlandim. bebe tuksri cikti yan don bekle bekle vs derken neyse sag salim dogdu. annem de yanimda o da dun gece geldi. bu bebiste biraz agizdan gaz cikarma sorunu var. kusuyor o yuzden.duruyo duruyo 3 5 saat sonra bile kustugu oluyo gazi cikarip. ins uzun surmez
Kurtuldun cok sukur :) darisi bana, valla aynen dedigin gibi cisrik bana da kisa ama daha zor geldi bu hamilelik, belimin agrisindan oluyorum... bebisin gaz problemi de duzelir insallah kisa zamanda :KK200:

Canım sağlıkla büyüsün minik yavrun
Eminim ki çok güzel bir aile oldunuz
Gözünüz aydın
Dünyaya alıştıkça geçer inşallah kusmaları
Daha çok minik
Annenin yanında olmasına çok sevindim

sagol canim benimm aynen dogurdum kurtuldum yahu. bekletti bucur ve 2.hamilelik ve dogum daha zor geldi. kisa surdu ama cok daha zordu bence nedense. allah isteyenlere nasip etsin aynen atom a ins darisi sag salim
Tebrikler csyrc csyrc :KK9: Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, gözünüz aydın olsun.

Zaman gerçekten su gibi, doğum nasıl bir şey acaba diye korkuyla karışık bir heyecanla, yüreğimiz ağzımızda bekleyip gün saydığımız zamanlar nasıl da mazi oldu, şimdi 2 doğum yapmış tecrübeli bir annesin, Maşallah valla :nazar:

Gün geçtikçe insan uzaklaşıyor süreci yeni baştan alma fikrinden, o yüzden bence en güzelini yaptın, Alp'i kardeşsiz bırakmadın, ne mutlu. Ben göze alamıyorum 2. yi ama kızımın kardeşsiz kalması fikri de canımı çok sıkıyor...

Neyse bakalım, taze anneyi çok lafa tutmayayım, şimdi o küçük eller ve dünya güzeli gözlerle anne bekleyen bir bebiş var, doya doya öp kokla bizler için, emzirme bakışmalarının, o tarifsiz bağın içine işleye işleye tadını çıkar.

Sevgiyle öpüyorum!:KK200:

Back