- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
sagollll bebegimmmm aminnn ins benim son adetim 28 mart senin kacti nide betahcg degerin kav benim suan yuksek mi kese icin pzt gidicez sanirim sen me zaman gidicen@CRAZYBEL canımmmmmmmmmm ayyy çooook mutlu oldum ben sana demiştim hamişsin diye :)))
Allah yavrucuklarımızdan ayırmasın bizi
Bebeğim değerin yüksek olup olmadığına şöyle karar veriyoruz ilk gün testi yaptırıyoruz. Ardından 2 gün sonra tekrar yaptırıyoruz 2 katından yüksek ise beta yüksek oluyor. Birde erken ve geç döllenme olayları var :)) Bence seninkisi normal.sagollll bebegimmmm aminnn ins benim son adetim 28 mart senin kacti nide betahcg degerin kav benim suan yuksek mi kese icin pzt gidicez sanirim sen me zaman gidicen
pinkperest seninle sat mız aynıymış ama benim döngüm 31 gün olduğu için daha iki gün gecikti:)
benimde 2 nisan son sat 15:30 gibi belli olacak ya bu listedeyim yada değilim
evet cnm aslında bat 2 mayıs ama eşim durdurmadı işteAyy hadi inşallahhhhhhh güzel haberlerle gel bize... Kan verdin bekliyor musun oooy çok heyecanlı
evet cnm aslında bat 2 mayıs ama eşim durdurmadı işte
bence yok gibi sadece sağ kasığım ağrıyor acaba mı diyorum çünkü 1 kızım var 10 yaşında onda da kasığım ağrırdı
sagol kuzim 3gun once 40kusurdu smdi 370 oldu sukurler olsunBebeğim değerin yüksek olup olmadığına şöyle karar veriyoruz ilk gün testi yaptırıyoruz. Ardından 2 gün sonra tekrar yaptırıyoruz 2 katından yüksek ise beta yüksek oluyor. Birde erken ve geç döllenme olayları var :)) Bence seninkisi normal.
Ay bana uğurlu geldi mart inşallah sana da uğurlu gelir. Koç burcuyuz ikimizde, çocuklarımız doğum günü hediyemiz olsun :)))
Yarin kontrolum var büyük ihtimalle haftaya bugun.sat 18 nisan diye geçiyor benimKocana da yazık kızAbartma o kadar
Bebişimm hadi güzel haberlerle gel sende bize, transfer günü ne zaman?
aklına kötü şeyler getirme geç döllenme olmuştur sağlıkla kavuşursun inşallahMeraba hanimlar
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..
Sagolun Allah razi olsun sizce degerim iyimi 1 hafta gecti reglimhayırlı olsun bebişiniz :)
Yarin kontrolum var büyük ihtimalle haftaya bugun.sat 18 nisan diye geçiyor benim...14 mayısta ilk test günüm olucak. İnşallah iyi haberler veririm
kırmızılar gelmeden ümidini kesmek yokBende bugun baktim cikmadi bugun tam adet gunum
olursa sevinirimKötüyü çağırma kız.... İnş hamişsindir olumlu düşün olumlu olsun
gerçekten mi umut oldun bana inşallah vardır ama çıkmamıştır.Cnm hayırlısı hakkında ama zaten erken bakmışsın benimde cıkmamıstı bat 5 gün kala
Daha erken cikmasi icin cnm biraz daha sabir :)
ya çok sevindim böyle yorumlara genelde silik de olsa çıkıyor ya hiç çıkmayınca üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?