• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016
2 @@esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cin
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan Kaçıncı Deneme? 10.01.2016
4 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 1. Deneme 05.01.2015
5 @CRAZYBEL:anneadayı::nazar: sat:28 Mart 3. Deneme 05.01.2015

Kızlar yok mu arttıran :)))

CRAZYBEL CRAZYBEL ekledim bebişim senide
TSK EDERİM :)

Regl sabahi dedigini biraz acarmisin yani sat kacti sen kacinda yaptin birde adetin kac gun surer bende adet gunum bu sabah yaptim cikmadi sat 1 nisan bat 28 nisan
Ama bu kişiden kişiye değişiyor bazıları bat 3 4 gün gecikince teste çıkıyor beni baz alma yani hatta kimseyi herkesde farklıdır.benim yumurtlama hemen regl bitiminde oluyor çünkü oyuzden erken belli oldu

Kızlar moralim çok bozuldu birden bire düştü modum :( Doktorumuz keseyi görene kadar bizler için "hamile" diyemiyor. Keseyi görse bu seferde kalbini duyunca hamilesin diyor :(

Allah'ım ne zor işler bunlar :( Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza eniklerimizi :KK42::KK42::KK42:
Acaip duygusalım bugün :( :KK34:

Kızlar moralim çok bozuldu birden bire düştü modum :KK43: Doktorumuz keseyi görene kadar bizler için "hamile" diyemiyor. Keseyi görse bu seferde kalbini duyunca hamilesin diyor :KK43:

Allah'ım ne zor işler bunlar :KK43: Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza eniklerimizi :KK42::KK42::KK42:
Acaip duygusalım bugün :KK43: :KK34:
ilk hamileliğin mi ?

Ama bu kişiden kişiye değişiyor bazıları bat 3 4 gün gecikince teste çıkıyor beni baz alma yani hatta kimseyi herkesde farklıdır.benim yumurtlama hemen regl bitiminde oluyor çünkü oyuzden erken belli oldu
Caanim cok tesekkur ederim satimiz batimiz benziyor aslinda hakkimizda hayirlisi 2-3 gun icinde belli olur da sabirsizlik yok mu...

kalbini ferah tut sadece zaman
inşallah keseyi de kalp atışını da ve sonra cinsiyeti de öğrenirsin :KK66:

İnşallah bebeğim dolu dolu gözlerim zaten hayatım boyunca çok sabırsız bir kız oldum. Hamileliği bile Beta 18 iken öğrendim. Keşke geç öğrenseymişmim şöyle 2 aylık olsaymış yavrusum bare :-):KK42:

sonuç geldi ocak annesi değilim :(
kısmet değilmiş sizleri tanımak güzeldi
inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hep birlikte ara sıra uğrar bakarım :)

pinkperest pinkperest özellikle sana

Back
X