- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
İnş cnm hayırlısı bakalımgerçekten mi umut oldun bana inşallah vardır ama çıkmamıştır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş cnm hayırlısı bakalımgerçekten mi umut oldun bana inşallah vardır ama çıkmamıştır.
Ben 5 gün kala yaptım çıkmadı inat ettim regl gunune kadar yapmadım regl sabahı ilk idrarla yaptım çıktıgerçekten mi umut oldun bana inşallah vardır ama çıkmamıştır.
sanırım ilk deneme ilk heyecan fazla sabırsızlanıyorum :)İnş cnm hayırlısı bakalımkendinizi bu yola tamamen adamayın akışına bırakın bak nasıl gelecek cimcimeler
![]()
Çok normal hepimiz öyleyizsanırım ilk deneme ilk heyecan fazla sabırsızlanıyorum :)
TSK EDERİM :)1 @Pinkperest27.Mart 2. Deneme 02.01.2016
2 @@esoes191916 mart 3.deneme 01,01,2016 Cin
3 @superisi_334 Nisan Kaçıncı Deneme? 10.01.2016
4 @elif_ervasat:30 Mart 1. Deneme 05.01.2015
5 @CRAZYBELsat:28 Mart 3. Deneme 05.01.2015
Kızlar yok mu arttıran :)))
CRAZYBEL ekledim bebişim senide
Regl sabahi dedigini biraz acarmisin yani sat kacti sen kacinda yaptin birde adetin kac gun surer bende adet gunum bu sabah yaptim cikmadi sat 1 nisan bat 28 nisanBen 5 gün kala yaptım çıkmadı inat ettim regl gunune kadar yapmadım regl sabahı ilk idrarla yaptım çıktı![]()
Cnm benim sat 2 nisan bat 28 nisan benim 26 günde bir oluyor battan 1 gün önce yaptım hayalet gibiydiRegl sabahi dedigini biraz acarmisin yani sat kacti sen kacinda yaptin birde adetin kac gun surer bende adet gunum bu sabah yaptim cikmadi sat 1 nisan bat 28 nisan
Ama bu kişiden kişiye değişiyor bazıları bat 3 4 gün gecikince teste çıkıyor beni baz alma yani hatta kimseyi herkesde farklıdır.benim yumurtlama hemen regl bitiminde oluyor çünkü oyuzden erken belli olduRegl sabahi dedigini biraz acarmisin yani sat kacti sen kacinda yaptin birde adetin kac gun surer bende adet gunum bu sabah yaptim cikmadi sat 1 nisan bat 28 nisan
ilk hamileliğin mi ?Kızlar moralim çok bozuldu birden bire düştü modumDoktorumuz keseyi görene kadar bizler için "hamile" diyemiyor. Keseyi görse bu seferde kalbini duyunca hamilesin diyor
Allah'ım ne zor işler bunlarHayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza eniklerimizi
Acaip duygusalım bugün![]()
![]()
Caanim cok tesekkur ederim satimiz batimiz benziyor aslinda hakkimizda hayirlisi 2-3 gun icinde belli olur da sabirsizlik yok mu...Ama bu kişiden kişiye değişiyor bazıları bat 3 4 gün gecikince teste çıkıyor beni baz alma yani hatta kimseyi herkesde farklıdır.benim yumurtlama hemen regl bitiminde oluyor çünkü oyuzden erken belli oldu
kalbini ferah tut sadece zamanEvet canım ilk hamileliğim![]()
kalbini ferah tut sadece zaman
inşallah keseyi de kalp atışını da ve sonra cinsiyeti de öğrenirsin![]()
bnde 15:30 zor bekliyoruım hak veriyorum ama bunlar güzrl heycanlarİnşallah bebeğim dolu dolu gözlerim zaten hayatım boyunca çok sabırsız bir kız oldum. Hamileliği bile Beta 18 iken öğrendim. Keşke geç öğrenseymişmim şöyle 2 aylık olsaymış yavrusum bare![]()