2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım olumsuz düşünme moralinide bozma.olması gereken düzen gidişat bu yani.Allahım hayırlısını versin hepimiz için.Sabırlı olmamız lazım bu süreçte.kendine stres yapıp bebişede yansıtma canım.

Hayırlısı böyleymiş canım sakın üzülme.İnşallah birdahaki ay güzel haberlerini alırız.

canım ben daha test yapmadım :) bata kadar sabretmeye çalışıom ama delirmek üzereyim :) iki gündür de kasıklarımda ağrı oluo bi yandan korktum.

Canim uzulme demek kolay ama uzulmee cunku vakti saati gelmemis...benimde 2-3 gune belli olur...ama olmazsa insanin icinde yeseren umutlar azaliyor...ben kocamdan cok buraya hamisim yazmayi 4 gozle bekliyorum...ne zaman nasip Rabbim bilir...ama hakkimizda herseyin hayirlisi olsun

tebrikler canım. ne güzel pko ya rağmen 3. ayda zafer :)) bende d var 1.5 yıldır uğraşıoz bu ay 4. klomen denemem. beim sat da 28 mart ama 18 nisan da ovulasyon oldu 4 gün sonrası bat diyorum 2 mayıs.

tabiki hayırlısı
inşallah yazarsınız :)

Canımmm ya inan benim bile moralim bozuldu Rabbim tez zamanda tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın
Ne mutlu ki evinde seni teselli edecek bebişin var. Yavruşuna yığın şükret
Gelecek ay senin ayın olsun

Canımmm ya inan benim bile moralim bozuldu Rabbim tez zamanda tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın
Ne mutlu ki evinde seni teselli edecek bebişin var. Yavruşuna yığın şükret
Gelecek ay senin ayın olsun
kısmet bakalım :)
ALLAHıma bin şükür bi evladımvar o duyguyu tattım
rabbim olmayanlarada nasip etsin

canım ben şimdi gördüm yazdıklarını Hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin üzülme

Benim daha şimdiden iştahım açıldı yaa sizlerde de varmı ?

slm superisi öncelikle tebrik ederim kaçıncı gun öğrendin hamileliğini ve nasıl benim bat 4 mayıs olucak sankı seninle yakın gibiyiz ondan bir umut oldu
ben aslında bata 8 gün varken öğrendim Benim bat da 4 mayıs Ama ovulasyon 10. günde gerçekleştiği için erken öğrendim
ovulasyondan sonraki 13. günde Laboquick marka testle silik çizgiyi gördüm kanda baktırdım beta 13 çıktı benim
darısı başına inşallah senin de olur

Benim daha şimdiden iştahım açıldı yaa sizlerde de varmı ?
Bende çok yok normal yiyorum Sadece bugün sabah okula gittim nasıl bir açlık krizi geldi Bir tane çikolata yedim geçti Yanımda başka bir şey yoktu ondan yedim Değilse çok yemememiz lazım Yanıma meyve almayı düşünüyorum bende artık

Aynen cnm meyve al ben hiç içmediğim sutu bugun içtim muz sevmem bugun yedim annelik duygusu şimdiden gösteriyor galiba kendini

Aminnnnn inşallah klomen yada çatlatma iğnesi kullanmışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…