- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Canım olumsuz düşünme moralinide bozma.olması gereken düzen gidişat bu yani.Allahım hayırlısını versin hepimiz için.Sabırlı olmamız lazım bu süreçte.kendine stres yapıp bebişede yansıtma canım.Kızlar moralim çok bozuldu birden bire düştü modumDoktorumuz keseyi görene kadar bizler için "hamile" diyemiyor. Keseyi görse bu seferde kalbini duyunca hamilesin diyor
Allah'ım ne zor işler bunlarHayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza eniklerimizi
Acaip duygusalım bugün
Hayırlısı böyleymiş canım sakın üzülme.İnşallah birdahaki ay güzel haberlerini alırız.sonuç geldi ocak annesi değilim
kısmet değilmiş sizleri tanımak güzeldi
inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hep birlikte ara sıra uğrar bakarım :)
pinkperest özellikle sana
tş ederimHayırlısı böyleymiş canım sakın üzülme.İnşallah birdahaki ay güzel haberlerini alırız.
Hamişlerr hadi ekleyin kendinizi listeye :))kst06 CRAZYBEL @zeynep_xx cimcim16
Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @@esoes191916 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_334 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4 @@elif_ervasat:30 Mart,ilk deneme muhtemel doğum tarihi; 05.01.2015
Canim uzulme demek kolay ama uzulmee cunku vakti saati gelmemis...benimde 2-3 gune belli olur...ama olmazsa insanin icinde yeseren umutlar azaliyor...ben kocamdan cok buraya hamisim yazmayi 4 gozle bekliyorum...ne zaman nasip Rabbim bilir...ama hakkimizda herseyin hayirlisi olsunsonuç geldi ocak annesi değilim
inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi hep birlikte ara sıra uğrar bakarım :)
kizlar benide ekleyin listeye lutfen canlarim son adet tarihimin baslangic tarihi 28mart muhetemel dogum tarihim 2ocak sanirim ama bilmiyorum bethcg degerim 37..3.denememde hamile kaldik gerci 3aydirda evliyiz evlendgmzden beri ostiyoruz ben pkoluyum ostrojenimde dusuk ondan korunmadik ben boleyim kizlar simdiden cok memnun oldum simdi hedefmz kese sonra kalp atisi anra cinsiyet bu yolculuga birlikte mutlu haberlerle cikariz ins
tabiki hayırlısıCanim uzulme demek kolay ama uzulmee cunku vakti saati gelmemis...benimde 2-3 gune belli olur...ama olmazsa insanin icinde yeseren umutlar azaliyor...ben kocamdan cok buraya hamisim yazmayi 4 gozle bekliyorum...ne zaman nasip Rabbim bilir...ama hakkimizda herseyin hayirlisi olsun
sonuç geldi ocak annesi değilim
kısmet bakalım :)Canımmm ya inan benim bile moralim bozulduRabbim tez zamanda tekrar bu güzel duyguyu yaşatsın
Ne mutlu ki evinde seni teselli edecek bebişin var. Yavruşuna yığın şükret
Gelecek ay senin ayın olsun
canım sonuç ne oldubnde 15:30 zor bekliyoruım hak veriyorum ama bunlar güzrl heycanlar
canım sonuç ne oldubnde 15:30 zor bekliyoruım hak veriyorum ama bunlar güzrl heycanlar
canım ben şimdi gördüm yazdıklarını Hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin üzülmesonuç geldi ocak annesi değilim
canım sonuç ne oldu
Kesenin görünmesi için en az 1500, 2000 olması lazım canım Tam belli olsun dersen birkaç gün sonra gidersin
ben aslında bata 8 gün varken öğrendim Benim bat da 4 mayıs Ama ovulasyon 10. günde gerçekleştiği için erken öğrendimslm superisi öncelikle tebrik ederim kaçıncı gun öğrendin hamileliğini ve nasıl benim bat 4 mayıs olucak sankı seninle yakın gibiyiz ondan bir umut oldu
Bende çok yok normal yiyorum Sadece bugün sabah okula gittim nasıl bir açlık krizi geldi Bir tane çikolata yedim geçti Yanımda başka bir şey yoktu ondan yedim Değilse çok yemememiz lazım Yanıma meyve almayı düşünüyorum bende artıkBenim daha şimdiden iştahım açıldı yaa sizlerde de varmı ?
Aynen cnm meyve al ben hiç içmediğim sutu bugun içtim muz sevmem bugun yedimBende çok yok normal yiyorum Sadece bugün sabah okula gittim nasıl bir açlık krizi geldi Bir tane çikolata yedim geçti Yanımda başka bir şey yoktu ondan yedim Değilse çok yemememiz lazım Yanıma meyve almayı düşünüyorum bende artık
ben aslında bata 8 gün varken öğrendim Benim bat da 4 mayıs Ama ovulasyon 10. günde gerçekleştiği için erken öğrendim
ovulasyondan sonraki 13. günde Laboquick marka testle silik çizgiyi gördüm kanda baktırdım beta 13 çıktı benim
darısı başına inşallah senin de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?