• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagollll bebegimmmm aminnn ins benim son adetim 28 mart senin kacti nide betahcg degerin kav benim suan yuksek mi kese icin pzt gidicez sanirim sen me zaman gidicen
Bebeğim değerin yüksek olup olmadığına şöyle karar veriyoruz ilk gün testi yaptırıyoruz. Ardından 2 gün sonra tekrar yaptırıyoruz 2 katından yüksek ise beta yüksek oluyor. Birde erken ve geç döllenme olayları var :)) Bence seninkisi normal.

pinkperest seninle sat mız aynıymış ama benim döngüm 31 gün olduğu için daha iki gün gecikti:)

Ay bana uğurlu geldi mart inşallah sana da uğurlu gelir. Koç burcuyuz ikimizde, çocuklarımız doğum günü hediyemiz olsun :)))

kizlar benide ekleyin listeye lutfen canlarim son adet tarihimin baslangic tarihi 28mart muhetemel dogum tarihim 2ocak sanirim ama bilmiyorum bethcg degerim 37..3.denememde hamile kaldik gerci 3aydirda evliyiz evlendgmzden beri ostiyoruz ben pkoluyum ostrojenimde dusuk ondan korunmadik ben boleyim kizlar simdiden cok memnun oldum simdi hedefmz kese sonra kalp atisi anra cinsiyet bu yolculuga birlikte mutlu haberlerle cikariz ins

Ayy hadi inşallahhhhhhh güzel haberlerle gel bize... Kan verdin bekliyor musun oooy çok heyecanlı
evet cnm aslında bat 2 mayıs ama eşim durdurmadı işte
bence yok gibi
sadece sağ kasığım ağrıyor acaba mı diyorum
çünkü 1 kızım var 10 yaşında onda da kasığım ağrırdı

1 @Pinkperest:anneadayı::nazar: 27.Mart 2. Deneme 02.01.2016
2 @@esoes1919:anneadayı::nazar: 16 mart 3.deneme 01,01,2016 Cin
3 @superisi_33:anneadayı::nazar: 4 Nisan Kaçıncı Deneme? 10.01.2016
4 @elif_erva:anneadayı::nazar: sat:30 Mart 1. Deneme 05.01.2015
5 @CRAZYBEL:anneadayı::nazar: sat:28 Mart 3. Deneme 05.01.2015

Kızlar yok mu arttıran :)))

CRAZYBEL CRAZYBEL ekledim bebişim senide

Bebeğim değerin yüksek olup olmadığına şöyle karar veriyoruz ilk gün testi yaptırıyoruz. Ardından 2 gün sonra tekrar yaptırıyoruz 2 katından yüksek ise beta yüksek oluyor. Birde erken ve geç döllenme olayları var :)) Bence seninkisi normal.

Ay bana uğurlu geldi mart inşallah sana da uğurlu gelir. Koç burcuyuz ikimizde, çocuklarımız doğum günü hediyemiz olsun :)))
sagol kuzim 3gun once 40kusurdu smdi 370 oldu sukurler olsun

Meraba hanimlar :KK36:
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur :KK22:
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..
aklına kötü şeyler getirme geç döllenme olmuştur sağlıkla kavuşursun inşallah

Back
X