• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan transfer olan veya olacak arkadaşlarımız tablo yaptım toplaşalım 🥰

Merhaba
Benim ikinci denemem olacak. İlk denemem yapay siklustu şimdiki doğal siklus olacak yumurtamın büyümesini bekliyoruz. Paylaşmak isteyen olursa sorusu da olanlar yardımcı olmak isteriz ☺️
Merhaba,tebrik ederim sanırım gebe kalmışsınız.Darısı biz isteyen kadınlara🌸
Öncelikle yapay-doğal siklus nedir. Bende transfer hazırlığındayım da merak ettim ilk kez duydum.

Beni de yazabilirsiniz tabloya. Daha belli değil transfer günüm. 31 yaşındayım ilk denememiz.kasım ve aralıkta opu olup havuz yapmıştık 5 embriyomuz var.Cuma günü (25 nisan) estrofeme başladım folik asitle birlikte.önümüzdeki cuma da kontrole gideceğiz. Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ama düzelmeyince ve halen çocuğumuz olmayınca tüm diğer yöntemleri atlayıp direkt tüp bebeğe başladık biz.Bende bi sorun görünmüyor şimdilik🤷🏻‍♀️

Günaydın kızlar 🌸 dün öğle saatlerinde transferini oldum. Ama bazı aksilikler oldu moralimi bozan. Biraz uzun olacak ama kusuruma bakmayın çok derginin şuan. Ben üni hastanasnde tedavi gördüm. Tüp bebek bölümü yukarıda benim doktorunun odası aşağıda. Pazartesi doktorda muayene oldum kullandığım ilaçları söyledim (estrofen ve folbiol) ilaç yazdı Protestan fitil. Anlattı 23 ünde kullanmaya başlayıp 3 gün sonra 26 sı sabahı transfere geleceksin diye. Tamam dedim asistanı reçeteyi verirken sordum yukarı tüp bebeğe gitmeme gerek varmı diye. Hayır reçeteyi yazdık hoca anlattı zaten dedi. Bende çıktım geldim dediği gibi kullandım. Cuma günü içim huzursuz oldu o gün tüp bebeğe gitmediğim için aradım yarın transferim olduğunu söyledim. Haberleri yokmuş 🙄 hatta hemşire kızdı bana neden gelmedin ilaçları biz anlatcaktık falan diye ama iş işten geçmişti. Dün transferden çıkınca ilaç kullanımı için hemşireye gittim. Dediki prednolu iki gün daha kullan 5 e tamamla bırak. Orda kaynar sular başımdan döküldü ben hiç kullanmadımki. Doktor yazmadı reçeteye söylemedi. Öyle diyince hemşire yine kızdı işte bizim yanımıza gelmeliydin doktor sadece muayene ediyo karar verir güne ilaç kontrolü bizde dedi. Dün transferden sonra başladım 5 gün kullanıcam ama öncesinde kullanmam lazımmış vücudun embriyoyı yabancı madde olarak görüp dışarı atmaması için. Bu sabah uyandığımda kahverengi leke geldi. Çok üzüldüm acaba vücut embriyonu attı mı gerçekten sizce herşey boşunamıydı
Asla kendini suçlama canım.Bu onların hatası.Ama lekelenme içinde korkma.Transferden sonra kanama normal diyor birçok kadın.Embriyoyu rahim duvarına falan yakın yerlere koyuyorlar sonuçta.Tabi bir miktar işlem dolayısıyla kanama oluyormuş.Opude de olmuştu hatırlarsan.İnşallah tutunacak bebeğin iyi düşün iyi olsun stres yapma iki kuruşluk insanlar yüzünden.Allaha havale et onları da

Back
X