- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
tebrikler canım.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.dün öğrendim bebişimin olacağını.daha 4+3 günlük sanırım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Hamilelerinde sağlıkla kucağına almalarını nasip etsin.forumu sürekli takip edicem.
Meraba hanimlar
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..
Daha erken cikmasi icin cnm biraz daha sabir :)bu sabah idrarda baktım negatifti silik bile yoktubat 4 mayıs
sorma wala catliorum bende meraktan :)Test yapsanız Çıkar aslında.
Ayy cnm ya senin gibi birkaç kişi daha söyledi valla yarın gidicem kesin kan testi dün ypturdım heralde yarın bida yapmam lazım dimi.hayırlısı olsun belkide ikizdir dediğin gibi ama sülalemizde hiç ikiz yok Allah korusun kötü bişi olmasındaBebişim bence git doktora görün, gözünü korkutmak istemem ama ikiz bile olabilir seninkiler değerin bana azıcık yüksek gibi geldi korkma ama sakın. Doktora git ihmal etme.
Bende bugun baktim cikmadi bugun tam adet gunumCnm hayırlısı hakkında ama zaten erken bakmışsın benimde cıkmamıstı bat 5 gün kala
Ayy cnm ya senin gibi birkaç kişi daha söyledi valla yarın gidicem kesin kan testi dün ypturdım heralde yarın bida yapmam lazım dimi.hayırlısı olsun belkide ikizdir dediğin gibi ama sülalemizde hiç ikiz yok Allah korusun kötü bişi olmasında
Az once esime soyledim gelirken test al diye. Bakalim bikac saate gelir.. bata 2 gun kaldi varsa cikar herhalde artık. . Yoksada artik diger aya.. buraya yazdgm son gunde olabilir, yada yazacagim 9 Ayin baslangicida
Cnm birkaç gün geçir tekrar bak istersen hayırlısı hakkındaBende bugun baktim cikmadi bugun tam adet gunum
sağol canımtebrikler canım.
6haftalik oldgnda kese gozukuo smdi zaten dr gitsende cok bisey soyleyemicektir sana.. kasiktaki agrilarn cok siddetli degilse normal tatlim. Hayrli olsn bebisin :))kızlar ben henüz doktora gitmedim daha kese oluşmamıştır diye.kasıklarım da ara ara adet sansıcı gibi agrı oluyo.normalmi sizce.bide doktora nezaman gitmeliyim.
gittim doktora canim hamismisim cok tsk ediyorum 370 suan degerikKorkma bebişim inşallah güzel haberlerle geleceksin bizleri de habersiz bırakma, bir daha doktora ne zaman gideceksin?
Bende cok heyecanliyim :) ins kursagimda kalmazAllah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Ama sen ihmal etme bebişim. Beta değerine 2 arayla bakıyorlar. Değer en az 2 katı olması gerekiyor.
Ay çok heyecanlandım :) İçimden güzel haberler gelecek diyorrr
kızlar ben henüz doktora gitmedim daha kese oluşmamıştır diye.kasıklarım da ara ara adet sansıcı gibi agrı oluyo.normalmi sizce.bide doktora nezaman gitmeliyim.
6haftalik oldgnda kese gozukuo smdi zaten dr gitsende cok bisey soyleyemicektir sana.. kasiktaki agrilarn cok siddetli degilse normal tatlim. Hayrli olsn bebisin :))
gittim doktora canim hamismisim cok tsk ediyorum 370 suan degerik
Benmde ilk bebegimde öğrenir ogrenmez gtmstm bi doktora Tmm hamilesin demisti ee bu kadarmi yani demstm cok sinir olmustum :)canım benim çok sağol çok şiddetli değil.ozaman bekleyim biraz daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?