2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana düşükmüş gibi gelmedi ya umarım hamilesindir. tebrikler canım.

Bebişim bence git doktora görün, gözünü korkutmak istemem ama ikiz bile olabilir seninkiler değerin bana azıcık yüksek gibi geldi korkma ama sakın. Doktora git ihmal etme.
Ayy cnm ya senin gibi birkaç kişi daha söyledi valla yarın gidicem kesin kan testi dün ypturdım heralde yarın bida yapmam lazım dimi.hayırlısı olsun belkide ikizdir dediğin gibi ama sülalemizde hiç ikiz yok Allah korusun kötü bişi olmasında

Az once esime soyledim gelirken test al diye. Bakalim bikac saate gelir.. bata 2 gun kaldi varsa cikar herhalde artık. . Yoksada artik diger aya.. buraya yazdgm son gunde olabilir, yada yazacagim 9 Ayin baslangicida

Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Ama sen ihmal etme bebişim. Beta değerine 2 arayla bakıyorlar. Değer en az 2 katı olması gerekiyor.

Az once esime soyledim gelirken test al diye. Bakalim bikac saate gelir.. bata 2 gun kaldi varsa cikar herhalde artık. . Yoksada artik diger aya.. buraya yazdgm son gunde olabilir, yada yazacagim 9 Ayin baslangicida

Ay çok heyecanlandım :) İçimden güzel haberler gelecek diyorrr

kızlar ben henüz doktora gitmedim daha kese oluşmamıştır diye.kasıklarım da ara ara adet sansıcı gibi agrı oluyo.normalmi sizce.bide doktora nezaman gitmeliyim.

kızlar ben henüz doktora gitmedim daha kese oluşmamıştır diye.kasıklarım da ara ara adet sansıcı gibi agrı oluyo.normalmi sizce.bide doktora nezaman gitmeliyim.
6haftalik oldgnda kese gozukuo smdi zaten dr gitsende cok bisey soyleyemicektir sana.. kasiktaki agrilarn cok siddetli degilse normal tatlim. Hayrli olsn bebisin :))

Kizlar sat 1 nisan bat 26-28 nisan hala adet olmadim ge n' eluk belirtikeri hissediyorum ama sabah idrar testinde cikmadi 2 gunde bir test yapiyorum bu 5. Testim adetim ileri sarknaz hep geri gelur benim hala adet olmamam umutlandiriyor beni vazende yeise dusuyorum hayirlisi ama beklemek cok zor...gebelik varsa teste neden cikmadi anlamadim silikde olaa cikmaliydi heralde diger gebeluklerimde 4 gun kala cikiyordu bugun saglik ocagina gittim doktorum birkac gun daha bekle oyle bakalim kanda dedi.hayirlisi benim durumum bu.

Bebeğim seninle bizim aramızda bir gün var :) Benimde kasık ağrılarım çok oluyor, kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkacak bir şey yok gönlünü ferah tut, bebişimiz yerleşiyor çünkü. Doktora ben ikisinde gideceğim, özele gideceksen sende 2-3 mayıs gibi gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…