- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Bebeğim seninle bizim aramızda bir gün var :) Benimde kasık ağrılarım çok oluyor, kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkacak bir şey yok gönlünü ferah tut, bebişimiz yerleşiyor çünkü. Doktora ben ikisinde gideceğim, özele gideceksen sende 2-3 mayıs gibi gidebilirsin.
böyle düşündüğüne çok sevindim, bugün gecikmenin ikinci günü yine yaptım idrar testi çok silik çizgi yine ama bu sefer hemen belirdi diğerleri gibi çok sonradan çıkmadıBence hamilesin! Hemen kan testi yaptırsana :)
böyle düşündüğüne çok sevindim, bugün gecikmenin ikinci günü yine yaptım idrar testi çok silik çizgi yine ama bu sefer hemen belirdi diğerleri gibi çok sonradan çıkmadı
cok tatlisin canm cok saol hakkimizda hayrlisi olsun :) Allah gonlundeki gbi guzellikler versn hayatina herdaim..pelloshe ummm bol bol dua et rabbime... Ben de çok dua ettim sana hamişlerin duası kabul derler inşşşşşş güzel haberlerle geleceksin
Aaaa biz seninle aynı gün regl gunu 28 nisan cnm bugunadet olmama gereken tarihte başlayıp 3 gün süren ara ara pembemsi akıntılarım olmustu.ama dunden beri yok.yerleşmeyle alakalıdır diye düşündüm kendimce. evet canım seninle aynı tarihlerde. 28 nisandı adet tarihim.
Yaptır tabi annneciksin haberin yok yahu :):)çok heyecanlandırdın beni ya akşam gidip yaptırıcam:):)
Canımm benim Allah razı olsun güzel dileklerin içincok tatlisin canm cok saol hakkimizda hayrlisi olsun :) Allah gonlundeki gbi guzellikler versn hayatina herdaim..
hayırlı olsun bebişiniz :)Meraba hanimlar
Benimde sat 28 mart..
Adetim 1 hafta gecti 8 tane idrar testi pozitif cikti
Ama dun kan verdim betahcg 137 çıktı...
Gecen haziran kimyasal gecirdim yine ayni olur diye ölüyorum korkudan.
Yarin tekrarlanicak kan testi...
Varmi boyle dusuk baslayip saglikli gebelik elde eden.1.5 yildir bebek istiyorum dua edin benim icin nolur
Belirtimde bol bol akinti ve ara ara kasiklarimda batma agri normal sanirim bunlarda..
evet 3+5 siniz.4. haftanın içindesiniz.Kızlar ya benim son regl 2 nisan dı şimdi benim bebeğim 3+5 gunlukmu oluyor
ya sen çok güzel konuşuyorsun allah razı olsun:):)Yaptır tabi annneciksin haberin yok yahu :)
Canımm benim Allah razı olsun güzel dileklerin için
bereketli aymış:))Aaaa biz seninle aynı gün regl gunu 28 nisan cnm bugunikimizde hamiş
ilk gebeliği olan anne adaylarımız için önemli tarihleri gösterir bir gebelik takvimi yazıyorum.Tamam geldiğinde cvp verir inşçok küçük henüz ben senin gibi hamilelik takvimi yapmadım yaa korkuyorum daha doktora gorunmedim çünku
ya sen çok güzel konuşuyorsun allah razı olsun:):)
:)terzi kendi söküğünü dikemez dermiş benimkide o hesapYerim kız seniTesti yapınca bana da haber ver bir de hemşire yazıyor meslekte bir test bile yapmamış daha tüüü
:)terzi kendi söküğünü dikemez dermiş benimkide o hesapakşam nöbete gidicem o zaman yapıcam:):)
amin.
Kızlar ya benim son regl 2 nisan dı şimdi benim bebeğim 3+5 gunlukmu oluyor
Hamişlerr hadi ekleyin kendinizi listeye :))kst06 CRAZYBEL @zeynep_xx cimcim16
Kaç Kişiyiz Sayılarımızı arttıralım inşallah Anne Adaylarımız SAT Kaçıncı Deneme MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ
1 @Pinkperest27.Mart 2. Deneme 02.01.2016 Cinsiyet:Belli Değil
2 @@esoes191916 mart 3.deneme 01,01,2016 Cinsiyeti: belli değil
3 @superisi_334 Nisan MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 10.01.2016
4 @@elif_ervasat:30 Mart,ilk deneme muhtemel doğum tarihi; 05.01.2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?