- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.701
Anladım canım özel yaptığım meyve karışımı var sadece gerisini ne varsa ondan yiyo ceviz muz meyve pekmez karışımı yiyo günde Bi kez onu alırım bi tek o zaman en iyisi kuşadasının da estiğini söylüyorlar ege genelde hep esermiş ama bakalım inşallah serin değildir havalar 3-4 gündür serinledi ama umarım düzelir sudan çıkınca hemen değiştiririz üzerini dediğin gibi yaparım bendeValla corba kofte ve et turevi seyler makarna meyve yedi yanima yiyecek hic almadim evdede ona ozel yemek yapmiyorum ne varsa ondan yiyor ya da yemiyor israr yok
İlac olarakta ates dusurucusu , pisik kremi ve bepanten aldim yanima baska bisi almadim zaten kullanmaya gerekte kalmadi pisik kremi harici onuda duzenli kullaniyoz zaten ...
O kiyafet al havuzdan cikinca hep giydirdim kolsuz bisiler esiyordu usumesin diye bezini islak birakmamaya gayret ettim hep degistirdim ve iyice kuruladim havuzdan cikinca onun disinda sabahtan aksama havuzdaydik
Tutturuyor mu peki canım suyu seviyor bebeklerimiz havuzu filan görünce o konuda napar oğlum kestiremiyorum ilk kez havuz denize girecek kenarından elini sokup durur girmek ister devamlı mutlaka diye aklıma takıldı sizinki sorun çıkardı mı iyi tatiller bol eğlenceler :)Biz şuan antalyada tatildeyiz asli. Bizim otelde her meyve var ama muz olmadığından muz aldık marketten :) çünkü en sevdiği o. Tupper ın el rondosunu yanıma almıştım muz şeftali cicibebe bal çekip veriyorum hergün yediği bişey çünkü bu. Evden aldığım başka bişey yok birde suluklarını aldım çorba et pilav vs otelden yiyor.
Havuza pek girmiyoruz biz sabahtan denize giriyor kumda oynuyoruz çıktıktan sonrada yarım saat havuz sonra odaya duşunu alıp öğle yemeğini yiyip uyuyor. Öğleden sonra kara da takılıyoruz :) akşamda animasyonlar vs geçiyor. Evden calpol dokvenle ateş ölçerini aldım. Bebek bezi ıslak mendil alt açma bol kıyafet havlusunu şampuanını lifini herşeyini kattım yani :)