ya benım dogurmaktan yana korkum yok aslında ama esım cok sorumluluk sahıbı bır adam degıl rahatına duskun, kızıma annemler bakıyor ve bızımle yasıyorlar arada kendı evlerıne gıdıyorlar gecıcı surelı ama kızım krese baslayana kadar bızımle olacaklar dogursam seneye kızım krese gıdecek bebekte o zamana kadar yakalsık 6 aylık falan olacak bende ıse gerı donmek zorundayım kredı odemem falan var ...
yıne dogacak bebege annemler bakacak bu da demekkı fazladan 2-3 yıl daha bızım yanımızda olmaları demek - onlar gonullu- yasadıgımız yerden ev alma dusuncelerı bıle var- ve bırlıkte yasamaya ılk baslarda sıkıntılar olsada alıstık ama ben bu surecın uzamasını ıstemıyorum ama bakıcıya ayırcak butcemız suanda yok o zamanda olmayacak ve kres masrafı eklenecek gıderlere..
kıyafet bebek esyasıdır vs ıhtıyacımız olmaz o konuda da rahatım herseyımız var hatta kız olursa ablasının esyalarını kullanırız sadece cınsıyet farklı olursa kıyafet almak gerekır o kadar...kızımın odası var yatak oda derdıde olmayacak ıkı kısı rahat sıgar odaya....
sevgı anlamında sevgımı sunabılecegımden suphemde yok, ılk bır yıl zor gecer sonrası kendılıgınden gecer..
asıl sıkıntım maddıyat cunku ben gelecekte ıyı bır egıtım sunmak , ıhtıyaclarını her anlamda eksıksız karsılamak ısterım evlatlarımın.
borcumuz 7,5 yıl sonra bıtecek, esım 5 yıl sonra emeklı olacak çalışmaya devam ederse eve artı maaş gırecek... uzun vadelı gelecekte evımız zaten var, borcumuz bıtecek, gelırımız kotu sayılmaz yasar gıderız... aılemde her daım arkamda ama işte ınsan dusunuyor yınede...