- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- Konu Sahibi agresifportakal
Iyiyiz simdilik cok sukur.senin nasil gidiyor.Merhaba kizlar nasilsinz yeni uye oldum buraya 5fln oldu hepinizle tanismak isterm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz simdilik cok sukur.senin nasil gidiyor.Merhaba kizlar nasilsinz yeni uye oldum buraya 5fln oldu hepinizle tanismak isterm
Keseyi ne zaman gormustunMerhaba kizlar nasilsinz
göremezsin canım en iyi ihtimal betahcg nin 1000 nin üzerine çıkması lazım tabi aslında 1500 ün üzerinde görünüyormuş...Kizlar bugun randevu aldim dr dan fakat keseyi gorebilir miyiz diye dusunuyoorum. Cunku bugun adet gunum aslinda. Dun bhcg 294 cikmisti. Siz nezaman gordunuz keseyi
göremezsin canım en iyi ihtimal betahcg nin 1000 nin üzerine çıkması lazım tabi aslında 1500 ün üzerinde görünüyormuş...
O zaman ben tekrar arayip carsambaya alayim. Dr carsambaya kadar burda.ben de cuma yola cikicam.Canım keseyi göremeyebilirsin ultrason cihazı iyiyse görünebilir belki. Benim daha önceki gebeliğimde 3-4 gün gecikmeye gitmiştim görememişti doktor. Ben de daha hiç gitmedim doktora Cumartesi 6+2 olucam direk bebişi görcem inşallah sabret azıcık daha canım benim içini ferah tut herşey olacağına varıyor..
normalmiş aslında ilk haftalarda bakalım iner yakında heralde sonrada tekrar şişsin de hamişliğimiz belli olsun diye bekleriz.benim de karnım çok şiş anlamadım gitti
canım çok erken henüz büyük ihtimal gööremezsin ultrasondan.ama alttan bakarsa bi ihtimal.Kizlar bugun randevu aldim dr dan fakat keseyi gorebilir miyiz diye dusunuyoorum. Cunku bugun adet gunum aslinda. Dun bhcg 294 cikmisti. Siz nezaman gordunuz keseyi
hoşgeldin hamileliğinde hayırlı olsun canım.Merhaba kizlar nasilsinz yeni uye oldum buraya 5fln oldu hepinizle tanismak isterm
bende tam 7 haftalıkken gitcem doktora aslında dayanamıyorum ama diğer gebeliklerimden bildiğim için garanti olsun diye sabrediyorum.Canım keseyi göremeyebilirsin ultrason cihazı iyiyse görünebilir belki. Benim daha önceki gebeliğimde 3-4 gün gecikmeye gitmiştim görememişti doktor. Ben de daha hiç gitmedim doktora Cumartesi 6+2 olucam direk bebişi görcem inşallah sabret azıcık daha canım benim içini ferah tut herşey olacağına varıyor..
hcg hormonunun düşük olduğunu düşünüyosun heralde aslında normal ama için nasıl rahat edicekse öyle yap tatlımGecen sefer dr bukadar degerdeyken keseyi karindan gordu. Ama onun ultrason cihazi burdaki en iyisiymis. Fakat sonra dusuk olunca batil inanc iste dr degistireyim dedim.
hosbulduk cnm aynen cnm bende oyleyım mıde bulntısı bas agrısı allahım saglıklı sıhatlı bebıslerımızı kucagımaza almayı nasıp etsın ınsallahtunaydınn
yeni hamişler hoşgeldiniz aramıza :)
bende geç kalktım bugün iştahsızım çok ya midem bi garip beyaz peynirli tost yaptım midem fokurdamaya başladı yarın iş başı hiç gidesim yok evde olmak ne rahat
cnm hamısındır ınsalah benım bel kasık agrılarım var cnm hamılelıkltn oncede belımde adet agrısı gıbı agrı var bende devam edıyor hala normal dıyorlar ama yarn doktora gıtcem hayırlısıyla ınsallahslm kzılar..henüz hamile olup olmadıgımı bilmiyorum ama..bir kaç gündür yogun bel ve kasık ağrım var....korkuyorum hamileysem ve düşük yapacaksam diye...batım 7 ağustos o günü kadar kan testi falan yaptırmayı düşünmüyorum...boşuna ümitlenmiyim belki adet olurum diye...ağrılarım adet sancısı değil biliyorum çünkü normalde cok adet sancım olmaz...sadece adet oldugum ilk gün olur...hamiş hanımlar sizinde ağrılarınız var mı...