- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.001
Çok iyi yapmışsın canım ben biraz yediğime dikkat edince eski kiloma hızla döndüm ama vücudun forma girmesi apayrı birşey. Olsun sen yine de gir internete bizleri yalnız bırakma.Canım ya aklıma geliyorsunuz ama giremedim uzun süredir. Kış çocuklarla sobayla vs uğraşmakla geçti. Şimdi de bahar temizligi yapıyorum. Ay sonu açıköğretim sınavlarım var. İşletme son siniftayim ya.
Diyey yaparken aklıma geliyorsun, ben daha yeni başladım. Kışın da kilo aldım. Onları yeni verdim, dogum sonrasi halime yeni geldim. Youtubedan Leslieyle aerobik yapıyorum. Geç bile kaldım. Şimdiye normal kilolalara inerdim. Benim zamanı iyi planlamam gerekiyor. Takdir edersin ki Internet çok vaktimi alıyor.
Canım o gücü allah verir. Olsun ikisi birden aradan çıkmış olacak beraber büyürler. Bakalım bu sefer kız mı olacak?benim normal doğumdu canım, saolsun oğlum çok zorlamamıştı beni. Abi olacak kısmetse. Tek başına hamileyken çocuk peşinde koşturmak zor oluyormuş birazcık ama hayırlısı artık..
Çok iyi yapmışsın canım ben biraz yediğime dikkat edince eski kiloma hızla döndüm ama vücudun forma girmesi apayrı birşey. Olsun sen yine de gir internete bizleri yalnız bırakma.
Canım o gücü allah verir. Olsun ikisi birden aradan çıkmış olacak beraber büyürler. Bakalım bu sefer kız mı olacak?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin :)miranda_1986 kizzzz kossss. Biyerlerden sesimi duyuyosan gel hele. Ben hamileyim ..bu aksm öğrendim. Yavrim abii oluoiiii
Canım benim sezeryan di. Tercihen olmuştum.Çok iyi yapmışsın canım ben biraz yediğime dikkat edince eski kiloma hızla döndüm ama vücudun forma girmesi apayrı birşey. Olsun sen yine de gir internete bizleri yalnız bırakma.
Canım o gücü allah verir. Olsun ikisi birden aradan çıkmış olacak beraber büyürler. Bakalım bu sefer kız mı olacak?
Teşekkürler aratmayan rabbime şükürler olsun . Darısı isteyenlereHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin :)
Sezeryanda 2 sene ara verin diyorlar ya ondan sordum canım, oglunda küçük umarım sıkıntı olmaz, bende istiyorum peşine ama sorun olur diye korkuyorumEvet tercihi sezeryan olmuştum. Doguramam korkusunaSağol canim
Sevmemmi canım nasıl seviyorum, ona dokunmadan hiç duramam, ben onu sevmek için kaç sene bekledimmavitepe yesilcan86 S sevim1991 @Sherrysherrylady miranda_1986 NicksizYumurta vorones Aygül ve diğer kizlar
Merhaba hepinize
Kızlar çocuklarınızı çok sevin okşayin ki sevmeyi ogrensinler, yeterince şefkat görmeyen hırçın olur. Onların Kendini sevdirmesini beklemeyin özellikle oğlan anneleri.
Sırtını karnını kolunu başını okşayin, kızlar kendini sevdiriyor ama oglanlar s3vdirmeyi bilmiuor
Hamişlere hayırlı olsun veee kolay gelsin
Ben hiç duymadım canım. Yani belki mecburi yani problem yaşayarak sezeryan olanlara demislerdr. Kontrol é henüz gitmedim bakalım sorarımSezeryanda 2 sene ara verin diyorlar ya ondan sordum canım, oglunda küçük umarım sıkıntı olmaz, bende istiyorum peşine ama sorun olur diye korkuyorum
Sevmemmi canım nasıl seviyorum, ona dokunmadan hiç duramam, ben onu sevmek için kaç sene bekledim
Canım bence sen doktora görün. Emziriyorsun da. Ne zamana kadar devam edebilirsin falan öğrenirsin.Ben hiç duymadım canım. Yani belki mecburi yani problem yaşayarak sezeryan olanlara demislerdr. Kontrol é henüz gitmedim bakalım sorarım
18 ay olmuş olacak doğum da . Az bi süre değil ama bilmiom
Canım ben hızla kilo verdim bir de hala emziriyorum o da kalori yakıyormuş ama vücut su topladığı için daha da fazla kilo vermeme izin vermiyor asıl emzirme işi bitince verirsin diyorlar bilemedim.aslında daha çok yeni kalp atışını bile duymadık daha. Sadece bu sefer ilkine göre daha erken anladım hamile olduğumu. eski kilolara nasıl döndünüz yaa, valla taktirle karşılıyorum. Ben hamilelikte 6-7 kilo almıştım doğumda gitti zaten sonra hüp hüp yedim demek ki 5 kilo fazlam var şu an
Ay sen birde kiloları verdin fit hamiş olacaksın:)Ben hiç duymadım canım. Yani belki mecburi yani problem yaşayarak sezeryan olanlara demislerdr. Kontrol é henüz gitmedim bakalım sorarım
Sağol canım
Çok şükr canım . Akdi durumda çok uzulurdum. Doğum kilosunun üstüne hamis kalanlar fazlaca şişiyor ve veremiyor lar genelde. Ben ogluşà 57 ole hamis kaldım 80 le doğuma gittim bunda da 58 le kaldım 81 le giderim heraldeAy sen birde kiloları verdin fit hamiş olacaksın:)
Canım zor bi gebelik veya sezeryan yaşamadım 2 sene arayı her sezeryan a öneriyorlar dikişler gerilip açılmasın diye, bi Dr a danış istersende geçti artık sürpriz bebis yola çıktı bile inşallah sıkıntı yaşamazsınBen hiç duymadım canım. Yani belki mecburi yani problem yaşayarak sezeryan olanlara demislerdr. Kontrol é henüz gitmedim bakalım sorarım
Canım ben 2 seneyi beklerim gibi geliyor oğlum yürüsün kendini kurtarsın, şuan hamile kalsam çok zor olur bana oğlum kucak çocuğu ve malum tombik te bi çocuk basedemem, iyice yürümeyi öğrenirse kv peşinde gezer de kucağında devamlı taşıyamıyorum, hem zaten hala emiyor kıyamam, tabi şimdi istesemde olması zor bi ihtimal çünkü hala adet olmadım ben adet olmayan kadın yumurta üretmiyor, kısmet diyelim biz hayatım Rabbim bize uygun zamanı düşünmüştür yine takipte kalalımCanım bence sen doktora görün. Emziriyorsun da. Ne zamana kadar devam edebilirsin falan öğrenirsin.yesilcan86 karnım büyüdükçe ameliyat yerin gerinecek ya iyice iyileşmesi için 2 sene ara veriyorlar o yüzden öyle dedi diye düşünüyorum. Hamişlik sürecinden bize de haber ver ben de sezeryan olduğum için takipteyim seni:)
Ay korkutma kız beni. Dikisler acilmaz neyin .töbe diyelim. Hayırlsı herseyin . Senin de istedgin neyse o olsun gonlunceCanım zor bi gebelik veya sezeryan yaşamadım 2 sene arayı her sezeryan a öneriyorlar dikişler gerilip açılmasın diye, bi Dr a danış istersende geçti artık sürpriz bebis yola çıktı bile inşallah sıkıntı yaşamazsın
Canım ben 2 seneyi beklerim gibi geliyor oğlum yürüsün kendini kurtarsın, şuan hamile kalsam çok zor olur bana oğlum kucak çocuğu ve malum tombik te bi çocuk basedemem, iyice yürümeyi öğrenirse kv peşinde gezer de kucağında devamlı taşıyamıyorum, hem zaten hala emiyor kıyamam, tabi şimdi istesemde olması zor bi ihtimal çünkü hala adet olmadım ben adet olmayan kadın yumurta üretmiyor, kısmet diyelim biz hayatım Rabbim bize uygun zamanı düşünmüştür yine takipte kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?