• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim aslinda 19 numara lc vaikiki de bir ayakkabi almistim yumusak bisey onu giydirip taki büyüyene kadar onu mu goydirsem kararsiz kaldim evde var ama yumusak bu babasinin ki ayakkabi sert
Bende satıcı kız yüzünden 22 numara almıştım malesef giyemiyor giysede yürüyemiyor bahçede giydirmistik birkaç kez değişim yapamadim. Şimdi yazlık daha yumuşak daha rahat yürümesine yardımcı olacak bir ayakkabı bakıyorum. Çünkü ayakları o kadar çabuk büyümeyecek 3 4 aya ancak olur gibi geliyor. Değişim yap istersen büyük olduğu için yürümekte güçlük çekiyor benim kiz.

Geçen hafta kuzenimin kına gecesi vardı bırakayım dedim tmm dedi ağız ucuyla ki ben gittikten 1 saat sonra eşim işten geldi o idare edebiliyo normalde .bıraktım gittim saat 10 olmadan göndermiş eşimi beni alması için durmuyo çocuk diye . Geldim gayette normaldi yanii ama hiçbirşey yedirememişler aç kalmış . Birde ben işe başlamayı düşünüyorum bütün gün nasıl bakılacak kızıma bilmiyorum
Zor bir durum kv mi bakacak mutlaka başka şansın yok mu

Canim aslinda 19 numara lc vaikiki de bir ayakkabi almistim yumusak bisey onu giydirip taki büyüyene kadar onu mu goydirsem kararsiz kaldim evde var ama yumusak bu babasinin ki ayakkabi sert
Anladım canım değiştirme o zaman idare et bence çünkü hemen şıp diye yuruyemiyorlar emeklemeyede de devam ettikleri için ayakkabıların önü hemen deforme oluyor. Evde giydiriyomusun bilmiyorum ben çıplak ayak yürütüyorum kızımı içerde gerek duymuyorum sadece bahçede ve alışverişe giderken giydirmek için almistim. Şimdilik idare edecek bahcede rahatca paralayabilecegi 60 70 civarı bisey arıyorum araştırırken rastlarsaniz bilgi verirmisiniz bana.

Zor bir durum kv mi bakacak mutlaka başka şansın yok mu

Malesef o bakacak . Annem baksın istiyorum aslında ama öyle devamlı bakamaz iki tane kardeşim var okula giden onlarlada ilgilenmesi lazım ve aynı semtte oturmuyoruz .kv üst sokağımda oturuyo ve sadrce kp le yaşıyo işi gücü yok bi bakabilecek o var. Gerçi bende sallıyorum öyle heryere başvurmuyorum iş için bakalım seçmece başvuru yaptığım yerlerden biri dönerde kabul edilirsem o zaman düşüneceğiz nasıl olacağını

Ayakkabı arayışları başlamış .ben yeni yeni araştırmaya başladım da gidip bakıp görmek lazım heralde. Var mi alan marka önerisi olan ? Bir kac yerde okudum. Yumuşak olmalı ,ayak oyugu sonra oluştuğu icin ortapedik olmasina gerek yok diye. Bakacagiz...1 yasa girmelerine az kaldı değil mi:anne:

selam kızlar nasılsınız? ben buralara uğramayalı çok oldu. büyüyor bebişlerimiz. benimki adım almaya başladı. yürümesine az kaldı sayılır. sürekli düşüyor bi o tarafa bi bu tarafa. 2 dişimiz var sadece. 76cm boyumuz 9,250 kilomuz. biberona çok alıştı. uyutuyorum koyuyorum yatağına uyanıyor. biberon verince tekrar uyuyor. sizde durumlar nasıl?

selam kızlar nasılsınız? ben buralara uğramayalı çok oldu. büyüyor bebişlerimiz. benimki adım almaya başladı. yürümesine az kaldı sayılır. sürekli düşüyor bi o tarafa bi bu tarafa. 2 dişimiz var sadece. 76cm boyumuz 9,250 kilomuz. biberona çok alıştı. uyutuyorum koyuyorum yatağına uyanıyor. biberon verince tekrar uyuyor. sizde durumlar nasıl?
Biberonla uyumaya alışırsa süt dişlerinde çürük olur iyice alışmadan bıraktırmaya bakın bence

Ben bugün ayakkabı denedim. Adidas'ın ayakkabılarının altı çok yumuşak. Ama ayakkabı çok hafif ve ayağı kavrıyor 150 tl civarı. Onun dışında tabanın yumuşak değil sert olması öneriliyor deri ayakkabılara baktım ilk adım ayakkabısı olarak geçiyor deichman da bol miktarda çeşidi var. Bir kaç bebek markasına baktım hiçbirini beğenmedim. Özel ayakkabı yapan bir marka bar onun ayakkabısını beğendim 173 tl tam bebeğimin ayağına oldu 20 numara. Ayakkabının ucunda biraz boşluk olması şazım ve bileği kavraması gerekiyor. Ayakları etli olduğu için ona uygun ayakkabı bulmak zor sandaletler hiç olmuyor. Bakalım arayıştayım hala.

Malesef o bakacak . Annem baksın istiyorum aslında ama öyle devamlı bakamaz iki tane kardeşim var okula giden onlarlada ilgilenmesi lazım ve aynı semtte oturmuyoruz .kv üst sokağımda oturuyo ve sadrce kp le yaşıyo işi gücü yok bi bakabilecek o var. Gerçi bende sallıyorum öyle heryere başvurmuyorum iş için bakalım seçmece başvuru yaptığım yerlerden biri dönerde kabul edilirsem o zaman düşüneceğiz nasıl olacağını
O halde zamana bırakacaksın artık

Benim oğlumun ayakkabısı kibristan hediye geldi, eşimin teyzesi göndermiş 2 tane biri 20 diğeri 22 numara, 20 hiç olmadı küçük geldi 22 tam oldu, bir iki ay giyer sonrasında yazlık rahat bişey almayı düşünüyorum, deichman dakiler hoşuma gitti bakcaz artık

Merhabalar kızlar, uzun zaman oldu giremiyorum artık kk ya. İkinci çocuğu olup yine de aktif yazabilenleri taktirle karşıladım resmen. Ne zor işmiş meğer. :KK43: Bizim sıpa uyumak bilmiyor, en fazla 1 saat ve gece gündüz farketmiyor. Haliyle hiç bir şey için fırsatım olmuyor. Üstüne de ikinci hamilelik derken bitkin düştüm.
Herkes iyidir umarım, bebisler nasıl? 1 yaş olacak nerdeyse. Özledim buraları. Öperim herkesi:KK45:

Merhabalar kızlar, uzun zaman oldu giremiyorum artık kk ya. İkinci çocuğu olup yine de aktif yazabilenleri taktirle karşıladım resmen. Ne zor işmiş meğer. :KK43: Bizim sıpa uyumak bilmiyor, en fazla 1 saat ve gece gündüz farketmiyor. Haliyle hiç bir şey için fırsatım olmuyor. Üstüne de ikinci hamilelik derken bitkin düştüm.
Herkes iyidir umarım, bebisler nasıl? 1 yaş olacak nerdeyse. Özledim buraları. Öperim herkesi:KK45:
Hayırlı olsun canım sağlıklı güzel günlerin olur insallah.:KK24:

Canım hoşgeldin ve farketmissindir ki buralar çok sessiz eski dostlar kayıplarda, ikinci bebegin hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah, bende peşine bi daha istiyordum ama sezaryen olduğu için 2 sene ara ver dedi Dr, biraz zorkanirsin mutlaka ama bir elden büyür giderler canım Allah kolaylıgini verir mutlaka

Canım hoşgeldin ve farketmissindir ki buralar çok sessiz eski dostlar kayıplarda, ikinci bebegin hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah, bende peşine bi daha istiyordum ama sezaryen olduğu için 2 sene ara ver dedi Dr, biraz zorkanirsin mutlaka ama bir elden büyür giderler canım Allah kolaylıgini verir mutlaka

canım sessiz olması çok normal gerçekten ufak bi yumurcak bütün hayatı dolduruyormuş :) vakit fırsat kalmıyor ki hiç bir şeye. Bebek gelmeden önce çalışıyordum, şimdi evdeyim. Çalışmak bundan daha az yoruyordu beni. Şimdi mesai hiç bitmiyor :halay: ama bu kadar yorulup ona rağmen bir o kadar da keyifli zaman geçiriyorum, geçiriyoruz.:anne:

canım sessiz olması çok normal gerçekten ufak bi yumurcak bütün hayatı dolduruyormuş :) vakit fırsat kalmıyor ki hiç bir şeye. Bebek gelmeden önce çalışıyordum, şimdi evdeyim. Çalışmak bundan daha az yoruyordu beni. Şimdi mesai hiç bitmiyor :halay: ama bu kadar yorulup ona rağmen bir o kadar da keyifli zaman geçiriyorum, geçiriyoruz.:anne:
Bende hic bidaha hamile var mi diye dusunurken senin yazini gordum. Sanirim mayista dogum yapıp 2.ye hamile olan sen varsin. Tebrik ederim.

Bende hic bidaha hamile var mi diye dusunurken senin yazini gordum. Sanirim mayista dogum yapıp 2.ye hamile olan sen varsin. Tebrik ederim.

ben çok mu erken davrandım acaba derken benden hızlı olanlar bile varmış. benimkinden küçük bebeklerle hamiş kalanları görünce bi normal saydım kendimi :KK53:

hayırlı olsun hamileliğin canım. mayıs annelerinde hamile olan ilk seni gördüm ben

hayırlı olsun hamileliğin canım. mayıs annelerinde hamile olan ilk seni gördüm ben

teşekkürler kızlar, darısı isteyen tüm annelerimizin de başına olsun diyelim :KK68:

Back