• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla hamişlere kolay gelsin şimdiden. Ben vücudu toplayamadım daha emzirme işi bitmeden hamile kalmak istemiyorum sanki bebeğimin hakkına girecekmişim gibi tuhaf bir duygu içindeyim.
Nerede bizim kızlar herkes uyuyor cidden de. İlk adımlar kimden gelecek bakalım.

Ya sizde bebeklerden dayak yiyomusunuz, biz fena halde yiyoruz, ah ah ah diyerek sap sup yapistiyor bize bi sıpa, geçen pazar günü kahvaltı yaparken dalmışım kumanda elindeydi gözümün yanına nasıl vurduysa hala şiş duruyor, şiddet görmedi ama uyguluyor sonu korkutuyor beni valla

Ya sizde bebeklerden dayak yiyomusunuz, biz fena halde yiyoruz, ah ah ah diyerek sap sup yapistiyor bize bi sıpa, geçen pazar günü kahvaltı yaparken dalmışım kumanda elindeydi gözümün yanına nasıl vurduysa hala şiş duruyor, şiddet görmedi ama uyguluyor sonu korkutuyor beni valla

:KK70::KK70::KK70: evet yaa, vurma o kadar yok da özellikle ayak parmaklarını veya burnumu ısırıyor sıpa yaa. Hiç ısırma öğretmedik nerden öğreniyorlar bunları..
edit: eklemeden edemedim, bir de saçlarımı eline dolayıp çekiştirmesi var, o fena işte tutam tutam yoluyor saçlarımı oğlum..

Son düzenleme:
Evet evet haziranda dogum yaoan biri su an 5.5 sylik hamile yani oha diyorum resmen azcik kaba oldu ama

yuh yaw, o kadarını duymamıştım ben. O da çok abartıymış yahu!
Bizimki biraz erken oldu işin aslı ben bir yaşında başlamak istiyordum hani arada 2 yaş olsun diye şimdi 2016-2017 bir yaş varmış gibi görünecek. Hayırlısı olsun artık gelmiş bebeğim bana nasıl vazgeçeyim..

Bende emzirme bitmeden 2. bebegi dusunmuyorum aynı fikirdeyim.

bence de mantıklı olan o. bende süt çok azaldı, nerdeyse kalmadı. Zaten normal gıdalara da geçtik artık, o nedenle içim rahat ama hala emen çocuk varken ikinci bebek sanki ilk bebeğin hakkını yemek gibi geliyor bana, tabi yargılayamam kimseyi herkesin kendi tercihi..

:KK70::KK70::KK70: evet yaa, vurma o kadar yok da özellikle ayak parmaklarını veya burnumu ısırıyor sıpa yaa. Hiç ısırma öğretmedik nerden öğreniyorlar bunları..
edit: eklemeden edemedim, bir de saçlarımı eline dolayıp çekiştirmesi var, o fena işte tutam tutam yoluyor saçlarımı oğlum..
Isirmada var, 8 tane dişi var 9.cunun ucu göründü 10 yolda düşün, bi parmak yakalasin yeterki nasıl ısırıyor, süt bitince memeyi ısırıyor, şiddet genlerinde de yok nerden aldı bilmiyorum ama şu da varki çok tatlı yaa

superselma superselma canım neredesin sen 3 çocuk sonrası seni göremez olduk iyice.

Canım ya aklıma geliyorsunuz ama giremedim uzun süredir. Kış çocuklarla sobayla vs uğraşmakla geçti. Şimdi de bahar temizligi yapıyorum. Ay sonu açıköğretim sınavlarım var. İşletme son siniftayim ya.
Diyey yaparken aklıma geliyorsun, ben daha yeni başladım. Kışın da kilo aldım. Onları yeni verdim, dogum sonrasi halime yeni geldim. Youtubedan Leslieyle aerobik yapıyorum. Geç bile kaldım. Şimdiye normal kilolalara inerdim. Benim zamanı iyi planlamam gerekiyor. Takdir edersin ki Internet çok vaktimi alıyor.

selam kızlar masallahınız var ne ara fırsat bulup yazıyorsunuz
benım kız artık yuruyor evde sureklı pesindeyım bırde yapısıyor bacagıma bırakmıyor benı hıc
işyerinde işler yogun fırsat bulup foruma bıle gıremiyorum hayat cok hızlı akıyor bu aralar 1 yas dogum gunumuze 21 gun kaldı:)
hamile annişler gozunuz aydın darısı tekrar anne olmak isteyenlerin başına

Back