- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.881
Canim en iyisini yapmışsın. Bende ilk birkaç hafta beşiğinde yatırmıştım sürekli uyanıp ağlıyordu gündüz bile huysuzluğu devam ediyordu.sonra yanımda yatırmaya başladım öyle mutlu bir bebek oldu ki uyanır uyanmaz gulucuklar saçmaya basladi yavrum. Eşim yanımızda rahat edemediği için yan odaya geçti biz birlikte yatıyoruz. Bende aynı fikirdeyim zaten belli bir süreden sonra kendisi yatmak istemeyecek. Bazı uzmanlara göre de ebeveynle birlikte yatan çocukların okul yasantisinda daha sosyal, daha başarılı, kendine guvenen çocuklar olduğunu ergenligini daha sorunsuz yaşadiklarini hatta evlilik hayatlarinda daha mutlu olduklarını söylüyor. Bende açıkçası birlikte yatmaktan çok mutluyum emzirirken uyuyup kaliyor öyle huzurlu öyle mutlu ki bir daha bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarıyorum. Kp artik kendi yatağında yatsın kendi kendine uyumayı ogrensin ne zaman alışacak diye söylenip duruyo alışır deyip gecistiriyorum valla. Eskiler böyle eşimi öyle yetiştirmişler öyle çekingen öyle sinirli bir yapısı var ki sizin yetistirdiginiz ortada dicem eşim alınacak soyleyemiyosun işte.Selam kızlar epeydir gelmedim bi ugriyim dedim.
Uykudan vs den bahsedilmiş.
Bilenler bilir ben bi ara uyku eğitimi vermeye çalışmıştım. Kısmen başarılı da olmuştum.
Ama çocuklar robot değil işte, düzenleri hemen bozulabiliyor.
Önemli olan huzurlu ve mutlu olmaları bence..
Ece artık bizimle yatıyor, eşimin memleketine gititk 2 ay önce, bir daha beşiğine yatıramadım. 1 ay bizimle uyumuştu orada..
Baktım çok aglıyor, onu üzmek kendimi de huzursuz ve sinirli yapmak istemedim.
Yatagımızın yanına bi koltuk koyduk uzunca, içine bi yorgan bi battaniye, heryerini yumuşacık döşedim bizim yataga sıfırladım.
keşke dogdugunda yapsaydım.
şimdi ben onun kokusuyla o benim kokumla uyuyor.
benim felsefem bu, nasılsa bir gün kendi yatagına gidecektir.
ilerde ayıramassın diyenlere de kulak asmıyorum, çünkü bu iş belli olmuyor, kimi zaman dogdugundan beri ayrı odada yatan çocuklar bi süre sonra anne baba yanına gelebiliyor.
kaldı ki bizim aramızda değil benim tarafımda yatıyor.
farkettim ki o bizimle yatmaya başladığından beri çok huzurluyuz.
Eşim bu konuda beni çok destekliyor, gece kalkıp hemen kontrol ediyoruz kızımızı, bi yanımda eşim bi yanımda yavrum mis gibi uyuyoruz...
iyi ki yapmışım, kitaplar bs herşey boşmuş, bunu geçte olsa anladım..
nasıl hissediyorsa insan evladını öyle yetiştirmeli.
Benim regl düzenim cinselliğe de bağlı olmaya başladı kızlar ayıptır söylemesiayda 1 akıntı şeklinde geliyor ve kesiliyor 3-4 gün gelmiyor sonra ilişki filan olmazsa olmuyor o ay.başka ay mesela bu ay yine akıntı geldi ve bitti sonra ilişki oldu dünden önce bugün kanamam başladı denk mi geliyor anlamadım bir de gelecek ay bakalım nasıl olcak
Benim de tam olarak anlattığın şekilde canım akıntı belirsiz ya 1 hafta sürüyor ortalama.regl olursam o 5 gün filan sürüyor ilk gün aşırı geliyor banyodan çıkamaz hale geliyorum sonraki günler normalleşiyor..Gecmis olsun canim peki kac gun suruyor
Benimde bu ay 37 gun oluo regl biteli gecenlerde 4 gün kahverengi akinti oldu sonra düzeldi bugun tekrar hafif pembemsi akintu oldu tam girdim relgle dedim ara ara lavaboya çıktığımda baktim siyaha yakin bi ton akinti var cok az hala regl olmamiaim neden boyle oluyo ya yarina randevu aldim bakalim ne diyecek doktor
Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremedim. Tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun öncelikle... aklıma takılan hususlarda sizlerden görüş isteyeceğim;
1- gece beslenmeleriniz devam ediyor mu? Ne sıklıkta ve ne miktarda besliyorsunuz?
2- menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
3- bebeğim kahvaltıda karışım yemedi. Ayrı ayrı verince de yumurta sevmiyor. Değişik kahvaltı tarifleriniz varsa paylaşır mısınız?
Geçmiş olsun canım.çıkardı tabi kemikte birşey olsa. şişlik olur mutlaka vucudun savunma mekanizması da o şişiyor işte Eti ya da kemiği..bizimki de her gün biryerlerini vuruyor geriye de çok düşüyor öne doğru da hızlı gidince düşebiliyor viks varya biz de onu hemen sürüyoruz çarpan yerine morluk filan kalmıyor pek..Kizlar dun aksam kizim mimdere cikmaya çalışıyordu minderim ustune cikti sırtımızı dayadigimiz yastıga tutunmaya calisti ama yastik yumusak olunca sırt ustu yere dusup basini cok sert yere carpti cok agladi yavrum hemen acile götürdük beyin cerrahisi elledi kafasini tomografi istedi sonuclarini gosterdik biseyi yok dedi eve geldik ama hala kafasinin arkasi ensenin yukarisinda sisiklik var küçük misket gibi gecer mi o siskinlik tomografide cikarmi acaba
Geçmiş olsun canım sorun olsa çıkardı mutlaka, geçer o şişlik yakında, şişliğe sıvı yap iyi gelir derler azcık sür iner belkiKizlar dun aksam kizim mimdere cikmaya çalışıyordu minderim ustune cikti sırtımızı dayadigimiz yastıga tutunmaya calisti ama yastik yumusak olunca sırt ustu yere dusup basini cok sert yere carpti cok agladi yavrum hemen acile götürdük beyin cerrahisi elledi kafasini tomografi istedi sonuclarini gosterdik biseyi yok dedi eve geldik ama hala kafasinin arkasi ensenin yukarisinda sisiklik var küçük misket gibi gecer mi o siskinlik tomografide cikarmi acaba
Beeen, oğlu sağolsun her emmeden sonra ısırır kimi zaman da kanatır ama sütle karışık kangelmedi hiç, çünkü emer emer süt bitince ısırır, bir dahaki emmeye kadar kan kesilirKızlar ya. Ogluş emerken sol gogsumü ısırdı . Al üst 4 dışı var. Canım cok yandı sonra bi baktım ki tüm atlet kan olmuş. Şimdi acısı bi yana sıkınca kan ve süt geliobenzer durum yaşayan var mi
E ve t canım sağol .korktum gece verirken az acıdı ama sanırım kan durmustuGeçmiş olsun canım sorun olsa çıkardı mutlaka, geçer o şişlik yakında, şişliğe sıvı yap iyi gelir derler azcık sür iner belki
Beeen, oğlu sağolsun her emmeden sonra ısırır kimi zaman da kanatır ama sütle karışık kangelmedi hiç, çünkü emer emer süt bitince ısırır, bir dahaki emmeye kadar kan kesilir
Bizim ogluş da hiç oturmak istemio elinde n tüt gez çok yorucuKızlar sizin tosbiklerde yaramazlastimi, canı sağolsun yavrumu zaptetmenin imkanı yok, hep dışarı çıkıp gezmek istiyor, çabuk hasta oluyor diye kış boyu mümkün olduğunca çıkarmadım dışarı, şimdi hava güneşli diye bir iki parka götürdüm daha evde durumu, kv nin bi lafı var cayirin tadını alan dana ahıra girmezmis diye tam benim danaya uygun bi laf. Maşallah aklıyla yaşasın çok akıllı ne görse kapıyor kim ne yapsa taklit ediyor çok hızlı öğreniyor herşeyi, hem çok tatlı hemde çok yaramaz üstüne üstlük birde tosbik
Aynen bizimkide oyle. Bende gunde 2 kere parka disari cikariyrm. Bu ara nezle gibi oldu buurbu akiyor sanirim ust disler geleeck ama ben dun yinede cikardim. Bgn de anneme götü rcem bebek arabasinda. Cunku com hoslaniyor disarda. Gece uyanmis eh eh diye diye pencereyi gösteriyor o derece yani kuslar kedile cok ilgisini cekiyor deli gibi ciglik atiyor gorunce.Kızlar sizin tosbiklerde yaramazlastimi, canı sağolsun yavrumu zaptetmenin imkanı yok, hep dışarı çıkıp gezmek istiyor, çabuk hasta oluyor diye kış boyu mümkün olduğunca çıkarmadım dışarı, şimdi hava güneşli diye bir iki parka götürdüm daha evde durumu, kv nin bi lafı var cayirin tadını alan dana ahıra girmezmis diye tam benim danaya uygun bi laf. Maşallah aklıyla yaşasın çok akıllı ne görse kapıyor kim ne yapsa taklit ediyor çok hızlı öğreniyor herşeyi, hem çok tatlı hemde çok yaramaz üstüne üstlük birde tosbik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?