2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim en iyisini yapmışsın. Bende ilk birkaç hafta beşiğinde yatırmıştım sürekli uyanıp ağlıyordu gündüz bile huysuzluğu devam ediyordu.sonra yanımda yatırmaya başladım öyle mutlu bir bebek oldu ki uyanır uyanmaz gulucuklar saçmaya basladi yavrum. Eşim yanımızda rahat edemediği için yan odaya geçti biz birlikte yatıyoruz. Bende aynı fikirdeyim zaten belli bir süreden sonra kendisi yatmak istemeyecek. Bazı uzmanlara göre de ebeveynle birlikte yatan çocukların okul yasantisinda daha sosyal, daha başarılı, kendine guvenen çocuklar olduğunu ergenligini daha sorunsuz yaşadiklarini hatta evlilik hayatlarinda daha mutlu olduklarını söylüyor. Bende açıkçası birlikte yatmaktan çok mutluyum emzirirken uyuyup kaliyor öyle huzurlu öyle mutlu ki bir daha bu günler geri gelmeyecek tadını çıkarıyorum. Kp artik kendi yatağında yatsın kendi kendine uyumayı ogrensin ne zaman alışacak diye söylenip duruyo alışır deyip gecistiriyorum valla. Eskiler böyle eşimi öyle yetiştirmişler öyle çekingen öyle sinirli bir yapısı var ki sizin yetistirdiginiz ortada dicem eşim alınacak soyleyemiyosun işte.

Ben de taze yapmaya calisiyorum corbalari gunluk mutlaka yogurt veriyorum sebze corbasi yayla corbasi et suyuna patates havuc tavuk suyuna sehriye corbasi
Bol meyve corbalarina kendi yaptigim ekmekten koyuyorum kendimize de tuzsuz yapiyorum cogu yemegi sknti olmasin diye onlarin da suyunu etini degerlendiriyorum bizim beslenmemiz bu sekilde

Benim regl düzenim cinselliğe de bağlı olmaya başladı kızlar ayıptır söylemesi ayda 1 akıntı şeklinde geliyor ve kesiliyor 3-4 gün gelmiyor sonra ilişki filan olmazsa olmuyor o ay.başka ay mesela bu ay yine akıntı geldi ve bitti sonra ilişki oldu dünden önce bugün kanamam başladı denk mi geliyor anlamadım bir de gelecek ay bakalım nasıl olcak

Gecmis olsun canim peki kac gun suruyor

Benimde bu ay 37 gun oluo regl biteli gecenlerde 4 gün kahverengi akinti oldu sonra düzeldi bugun tekrar hafif pembemsi akintu oldu tam girdim relgle dedim ara ara lavaboya çıktığımda baktim siyaha yakin bi ton akinti var cok az hala regl olmamiaim neden boyle oluyo ya yarina randevu aldim bakalim ne diyecek doktor

Benim de tam olarak anlattığın şekilde canım akıntı belirsiz ya 1 hafta sürüyor ortalama.regl olursam o 5 gün filan sürüyor ilk gün aşırı geliyor banyodan çıkamaz hale geliyorum sonraki günler normalleşiyor..

Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremedim. Tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsun öncelikle... aklıma takılan hususlarda sizlerden görüş isteyeceğim;
1- gece beslenmeleriniz devam ediyor mu? Ne sıklıkta ve ne miktarda besliyorsunuz?
2- menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
3- bebeğim kahvaltıda karışım yemedi. Ayrı ayrı verince de yumurta sevmiyor. Değişik kahvaltı tarifleriniz varsa paylaşır mısınız?

Merhaba shrylz biz gece emmeye devam ediyoruz 1 saat ile 3 saat arası nezmn uyanırsa artık şansıma. Menenjit yaptırmadık söyleyen olmadı bize en son kızamık yaptırdık. Biz yumurtayı akşam üzeri içine taze soğan ıspanak doğrayıp yumurta sarısını çırpıp omlet yapıyoruz öyle yiyor yerse.

Benim de bir sorum olacak çalışan anneler bebekleriniz siz yokken nasıl uyutuluyor özellikle emzik sevmiyorsa?

Canim gece beslenmesini kizim kendisi birakti ben kendim uyanabildigim vakit mama yapıyorum 30 cc bile icmiyo cok uzuluyorim ac mi kaliyo die ama oyle olması gerekir dediler

Kahvaltiyida gece ac kalinca acliktan mecbur biraz karisim hazırlıyorum cok azda olsa yiyo ama yumurtayı sade verince seviyo haslama ama cok kaynatmıyorum azicik sulu olmasi lazim cunku bizim kis cok kuru olunca yutamiyo
Menenjit asisi yaptirmadim en kizamik yaptik canim

Herkese merhaba. Epeydir girmedim foruma. Tum anneler ve bebisleri iyidir umarim. Minik defne vardi acaba nasil biliyor musunuz. Bu aralar cokca aklima geliyor. Umarim iyidir.

Kizlar dun aksam kizim mimdere cikmaya çalışıyordu minderim ustune cikti sırtımızı dayadigimiz yastıga tutunmaya calisti ama yastik yumusak olunca sırt ustu yere dusup basini cok sert yere carpti cok agladi yavrum hemen acile götürdük beyin cerrahisi elledi kafasini tomografi istedi sonuclarini gosterdik biseyi yok dedi eve geldik ama hala kafasinin arkasi ensenin yukarisinda sisiklik var küçük misket gibi gecer mi o siskinlik tomografide cikarmi acaba

Geçmiş olsun canım.çıkardı tabi kemikte birşey olsa. şişlik olur mutlaka vucudun savunma mekanizması da o şişiyor işte Eti ya da kemiği..bizimki de her gün biryerlerini vuruyor geriye de çok düşüyor öne doğru da hızlı gidince düşebiliyor viks varya biz de onu hemen sürüyoruz çarpan yerine morluk filan kalmıyor pek..

Kızlar ya. Ogluş emerken sol gogsumü ısırdı . Al üst 4 dışı var. Canım cok yandı sonra bi baktım ki tüm atlet kan olmuş. Şimdi acısı bi yana sıkınca kan ve süt gelio benzer durum yaşayan var mi

Çok geçmiş olsun canım. Kafatasında bisey olsa cikardi tomografide. Hareketlerinde farklılık varmı ona dikkat et bisey gozlemlersen tekrar doktora gidersin. Sislik geçer bisey olacağını zannetmiyorum biz bile kafamizi vurdugumuzda şişlik oluyor bir süre.

Geçmiş olsun canım sorun olsa çıkardı mutlaka, geçer o şişlik yakında, şişliğe sıvı yap iyi gelir derler azcık sür iner belki

Beeen, oğlu sağolsun her emmeden sonra ısırır kimi zaman da kanatır ama sütle karışık kangelmedi hiç, çünkü emer emer süt bitince ısırır, bir dahaki emmeye kadar kan kesilir

Kızlar sizin tosbiklerde yaramazlastimi, canı sağolsun yavrumu zaptetmenin imkanı yok, hep dışarı çıkıp gezmek istiyor, çabuk hasta oluyor diye kış boyu mümkün olduğunca çıkarmadım dışarı, şimdi hava güneşli diye bir iki parka götürdüm daha evde durumu, kv nin bi lafı var cayirin tadını alan dana ahıra girmezmis diye tam benim danaya uygun bi laf. Maşallah aklıyla yaşasın çok akıllı ne görse kapıyor kim ne yapsa taklit ediyor çok hızlı öğreniyor herşeyi, hem çok tatlı hemde çok yaramaz üstüne üstlük birde tosbik

E ve t canım sağol .korktum gece verirken az acıdı ama sanırım kan durmustu

Bizim ogluş da hiç oturmak istemio elinde n tüt gez çok yorucu

Aynen bizimkide oyle. Bende gunde 2 kere parka disari cikariyrm. Bu ara nezle gibi oldu buurbu akiyor sanirim ust disler geleeck ama ben dun yinede cikardim. Bgn de anneme götü rcem bebek arabasinda. Cunku com hoslaniyor disarda. Gece uyanmis eh eh diye diye pencereyi gösteriyor o derece yani kuslar kedile cok ilgisini cekiyor deli gibi ciglik atiyor gorunce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…