- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.861
Aramızda sorun olmamasına sevindim canim. Sonuçta minnoslarimiz için bildiklerimizi paylasalim diye buradayız.Yok canım yanlış anlamadım ama kötü de anlamadım sadece herkesin durumu farklı oluyor onu anlatmaya çalıştım
Bende uzun zamandir gekemiyorum kızlar nasilsiniz. Benim kiz oyun istiyo hep onunla oynuyoz bol bol. Diger vakitlerde de ya yemek ya temizlik. Gunler o kadar cabuk geciyoki islerimi bile yetistiremiyorumuyku konusunda bende rutin olusturanlardanim. En gec 9 das uyuturum. O yuzden aksamlari pek bi yere gitmeyuz bizde cok kimse gelmez. Gelen olursada kizimdan kimse onemli degil gecer uyututurum
Bu arada kizimda goz yasi tikanikligi vardi maalesef hala duzelmedi cuma günü dunya goz hastanesinde profosore goturduk daha açılmaz bir an once ameliyat dedi. Bugun de medikal parka goturduk. Acilma ihtimali var. Masaja devam dedi. Cok guzel ilgilendi. Cocuk goz hastalıkları yla ilgileniyo ozel olarak. Yine duzelmezse yaşında ameliyat olucakm. Inşallah duzelir. Dua edin kizlar.rulem senin kızında da vardi yanlis hatirlamiyorsam ne durumdasınız
Yok canım bende sorun olmaz kolay kolay, güzel güzel anlatıyoruz anlaşıyoruz, en sevmediğim şey gereksiz münakaşa. Yanlış yazmış olabiliriz yanlış biliyorda olabiliriz, önemli olan kalp kırmamakAramızda sorun olmamasına sevindim canim. Sonuçta minnoslarimiz için bildiklerimizi paylasmak için buradayız.
Canım biz akşam 8den sonra hiçbir yere gitmiyoruz. Dışarıya çıktığımızda da o saatte evde olacak şekilde ayarlıyoruz. Misafir geldiğinde de hatta gelmek üzere bile olsa uyku saatinde uyutuyorum. Gelsinler görsünler diye düşünmüyorum. Tek sıkıntımız misafir olduğunda evde çok ses oluyor bu yüzden çok sık uyanıyor.Kızlar şu uyku düzeni işini nasıl yapıyorsunuz? Her akşam 20:00 veya 21:00 nasıl boş oluyorsunuz? Hiç misafir gelmiyormu? Veya siz hiç bir yere gitmiyormusunuz? Ben hiç yapamadım 9 aydır, 2-3 gün 21:00 da yatırayım alıştırayım diyorum, 4. Gün bir misafir geliyor veya bizim bir yere gitmemiz gerekiyor, mümkün değil 1 hafta bile ya biz bir yere gitmeden ya da kimse bize gelmeden evde olalım da çocuğu 21:00 da yatırayım...
Canım geçmiş olsun inş geçer. Maalesef sorun bizde de devam ediyor. Kızım masaj da yaptırmıyor. Sadece uyuduğunda yapabiliyorum. Yani günde bir yada iki kez. Doktor bize de yaşına kadar masaja devam dedi.Bende uzun zamandir gekemiyorum kızlar nasilsiniz. Benim kiz oyun istiyo hep onunla oynuyoz bol bol. Diger vakitlerde de ya yemek ya temizlik. Gunler o kadar cabuk geciyoki islerimi bile yetistiremiyorumuyku konusunda bende rutin olusturanlardanim. En gec 9 das uyuturum. O yuzden aksamlari pek bi yere gitmeyuz bizde cok kimse gelmez. Gelen olursada kizimdan kimse onemli degil gecer uyututurum
Bu arada kizimda goz yasi tikanikligi vardi maalesef hala duzelmedi cuma günü dunya goz hastanesinde profosore goturduk daha açılmaz bir an once ameliyat dedi. Bugun de medikal parka goturduk. Acilma ihtimali var. Masaja devam dedi. Cok guzel ilgilendi. Cocuk goz hastalıkları yla ilgileniyo ozel olarak. Yine duzelmezse yaşında ameliyat olucakm. Inşallah duzelir. Dua edin kizlar.rulem senin kızında da vardi yanlis hatirlamiyorsam ne durumdasınız
Aynen valla nasil inat cigiriyor istedigi olacakBenim ki de é bugün çok fena çarptı . Set zemine ama kendjsi inat etti bilerek arkaya attı kendini. İsteğini yapmayınca vermeyince sizinde ağlayıp bagiriyor inatla siomu yaa. Bı garip huy edindi bebem
Benimki hep tıkırinda gelio. Gecikme varsa hamis lik olabilirHanimlar ben gecen ay adet oldum bebegim 9 aylikken ama bu ay gelmedi bir skinti var midir acaba normal mi sizde durumlar ne
Canim al bendemde okadar en son 18 şubat ta regl bitmişti hala olmadim umarim değildir yaHanimlar ben gecen ay adet oldum bebegim 9 aylikken ama bu ay gelmedi bir skinti var midir acaba normal mi sizde durumlar ne
Canım kanda enfeksiyonu bizde yaşadık fakat o kadar ağır değil az vardı, ağız yoluyla büyük olasılık mikrop aldı, biz akraba ziyaretine gitmiştik bi hafta sonu orda çocukların oyuncağını ağzına almıştı bi kaç gün sonra nedensiz ateslendi, meğer mikrop kapmış dra sordum ondan olurmu diye. Ondanda olur opulmektende olur dedi, sende opturme kaşığı bardağını ayrı tut canım, tez zamanda iyileşir insallahKızlar kaç gündür bebeğim hasta onunla uğraşıyorum. Lenfadenit die teşhis konuldu boynunda kulağına yakin şişlik aşırı ateşli hastalık oldü. Antibiyotik verilo damar yoluyla . Kanda enfeksiyon cikti . Zaten sebep de enfeksiyon mus. Size sormak istedgm. Bu enfeksiyon neden olur. Nasıl Dikkat etmeli ne yapmalıyim
Bende yapıyorum canım günlük taze yapmıyorum ana 2 günde bir yapıyorum, benim oglumda çorba seviyor başka bişey pek yemiyorKizlar ya ven hergun kiza corba yapmaya devam ediyorum bazilariniz biraktim yapmayi demis ne veriyonuz kizim bizden bisey yemiyor gerek sulu olacak yoksa kusuyo rica etsem bir gun ne ogunler veriyosunuz neler yediriyosunuz yazarmisiniz
İşte korktgum başıma geldi .dede ve k.v var evde yaşlı hasta ve pisler hep onların yüzünden engel de olamıyorum napcam bilmiyorum ya.Canım kanda enfeksiyonu bizde yaşadık fakat o kadar ağır değil az vardı, ağız yoluyla büyük olasılık mikrop aldı, biz akraba ziyaretine gitmiştik bi hafta sonu orda çocukların oyuncağını ağzına almıştı bi kaç gün sonra nedensiz ateslendi, meğer mikrop kapmış dra sordum ondan olurmu diye. Ondanda olur opulmektende olur dedi, sende opturme kaşığı bardağını ayrı tut canım, tez zamanda iyileşir insallah
Bende yapıyorum canım günlük taze yapmıyorum ana 2 günde bir yapıyorum, benim oglumda çorba seviyor başka bişey pek yemiyor
Dr yasakladı sakın kimse opmesin, kaşığı bardağı ayrı olsun, sık sık elini yuzunu temizleyin diye tembihledi de, ben öyle diyerek kimseye opturmedim, çocuğun hali ortada olunca bişey olmaz diye inatlasmiyorlar, illa öpmekte inatlasirlarsa kibarca iyileşsin dedesi babannesi o zaman bol bol öperiz ama şimdilik opmeyelim deİşte korktgum başıma geldi .dede ve k.v var evde yaşlı hasta ve pisler hep onların yüzünden engel de olamıyorum napcam bilmiyorum ya.
ben 500 tl ye aldım hem emniyet kemeri hem de izofixli.Düşündüğümden biraz fazlaymış fiyatıBen daha uygun fiyatlı arıyorum.
Kizamik asisi yapildi. Bi de ozel olarak ben menenjit asisi aldim onun 1.dozu yapildi. Menenjit cok onemli ama tek doz olan 1 yasinda yapılani da varmis. Dr uzunuza sorun. Biz bikac menejit vakasi gorulmus izmirde 1 yasi beklemek istemedikbir de kızlar 9. ayında aşı filan demediler bize.
burda sizden duydum.
ne aşısı yapıldı? bilenler lütfen bilgilendirsin.
menenjit filan mı ? eger öyle ise yaptırmalı mı? sanki yapılmalı gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?