• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende uzun zamandir gekemiyorum kızlar nasilsiniz. Benim kiz oyun istiyo hep onunla oynuyoz bol bol. Diger vakitlerde de ya yemek ya temizlik. Gunler o kadar cabuk geciyoki islerimi bile yetistiremiyorum:confused:uyku konusunda bende rutin olusturanlardanim. En gec 9 das uyuturum. O yuzden aksamlari pek bi yere gitmeyuz bizde cok kimse gelmez. Gelen olursada kizimdan kimse onemli degil gecer uyututurum:-)
Bu arada kizimda goz yasi tikanikligi vardi maalesef hala duzelmedi cuma günü dunya goz hastanesinde profosore goturduk daha açılmaz bir an once ameliyat dedi. Bugun de medikal parka goturduk. Acilma ihtimali var. Masaja devam dedi. Cok guzel ilgilendi. Cocuk goz hastalıkları yla ilgileniyo ozel olarak. Yine duzelmezse yaşında ameliyat olucakm. Inşallah duzelir. Dua edin kizlar. rulem rulem senin kızında da vardi yanlis hatirlamiyorsam ne durumdasınız

Cnm benim kardeşimin tıkalıydı bebekken .2 kez ameliyat oldu açılmadı 5-6 yaşında tüp takılacak dediler. Annem devamlı masaj yapıyordu . Birgün yanlış hatırlamıyosam 3-4 yaşlarındaydı hatta daha küçükte olabilir sabah uyandığımızda yastığında kan vardı gözünün önündede akmoş kurumuş kan kalıntısı vardı . Doktora götürdüler tıkanıklık tamamen geçmiş. Ameliyatlardan bayaa sonraydı bu olay çok şaşırmıştık. Şimdi 17 yaşında küçük dayımız çok şükür birdaha doktora gitmek zorunda bile kalmadı öylece iyileşti tamamen. Sende bol bol masaj yap derim öylece açılacaktır mutlaka

Aramızda sorun olmamasına sevindim canim. Sonuçta minnoslarimiz için bildiklerimizi paylasmak için buradayız.
Yok canım bende sorun olmaz kolay kolay, güzel güzel anlatıyoruz anlaşıyoruz, en sevmediğim şey gereksiz münakaşa. Yanlış yazmış olabiliriz yanlış biliyorda olabiliriz, önemli olan kalp kırmamak :KK15:

Kızlar şu uyku düzeni işini nasıl yapıyorsunuz? Her akşam 20:00 veya 21:00 nasıl boş oluyorsunuz? Hiç misafir gelmiyormu? Veya siz hiç bir yere gitmiyormusunuz? Ben hiç yapamadım 9 aydır, 2-3 gün 21:00 da yatırayım alıştırayım diyorum, 4. Gün bir misafir geliyor veya bizim bir yere gitmemiz gerekiyor, mümkün değil 1 hafta bile ya biz bir yere gitmeden ya da kimse bize gelmeden evde olalım da çocuğu 21:00 da yatırayım...
Canım biz akşam 8den sonra hiçbir yere gitmiyoruz. Dışarıya çıktığımızda da o saatte evde olacak şekilde ayarlıyoruz. Misafir geldiğinde de hatta gelmek üzere bile olsa uyku saatinde uyutuyorum. Gelsinler görsünler diye düşünmüyorum. Tek sıkıntımız misafir olduğunda evde çok ses oluyor bu yüzden çok sık uyanıyor.

Bende uzun zamandir gekemiyorum kızlar nasilsiniz. Benim kiz oyun istiyo hep onunla oynuyoz bol bol. Diger vakitlerde de ya yemek ya temizlik. Gunler o kadar cabuk geciyoki islerimi bile yetistiremiyorum:confused:uyku konusunda bende rutin olusturanlardanim. En gec 9 das uyuturum. O yuzden aksamlari pek bi yere gitmeyuz bizde cok kimse gelmez. Gelen olursada kizimdan kimse onemli degil gecer uyututurum:-)
Bu arada kizimda goz yasi tikanikligi vardi maalesef hala duzelmedi cuma günü dunya goz hastanesinde profosore goturduk daha açılmaz bir an once ameliyat dedi. Bugun de medikal parka goturduk. Acilma ihtimali var. Masaja devam dedi. Cok guzel ilgilendi. Cocuk goz hastalıkları yla ilgileniyo ozel olarak. Yine duzelmezse yaşında ameliyat olucakm. Inşallah duzelir. Dua edin kizlar. rulem rulem senin kızında da vardi yanlis hatirlamiyorsam ne durumdasınız
Canım geçmiş olsun inş geçer. Maalesef sorun bizde de devam ediyor. Kızım masaj da yaptırmıyor. Sadece uyuduğunda yapabiliyorum. Yani günde bir yada iki kez. Doktor bize de yaşına kadar masaja devam dedi.

Kızlar kaç gündür bebeğim hasta onunla uğraşıyorum. Lenfadenit die teşhis konuldu boynunda kulağına yakin şişlik aşırı ateşli hastalık oldü. Antibiyotik verilo damar yoluyla . Kanda enfeksiyon cikti . Zaten sebep de enfeksiyon mus. Size sormak istedgm. Bu enfeksiyon neden olur. Nasıl Dikkat etmeli ne yapmalıyim

Kizlar ya ven hergun kiza corba yapmaya devam ediyorum bazilariniz biraktim yapmayi demis ne veriyonuz kizim bizden bisey yemiyor gerek sulu olacak yoksa kusuyo rica etsem bir gun ne ogunler veriyosunuz neler yediriyosunuz yazarmisiniz

Kızlar kaç gündür bebeğim hasta onunla uğraşıyorum. Lenfadenit die teşhis konuldu boynunda kulağına yakin şişlik aşırı ateşli hastalık oldü. Antibiyotik verilo damar yoluyla . Kanda enfeksiyon cikti . Zaten sebep de enfeksiyon mus. Size sormak istedgm. Bu enfeksiyon neden olur. Nasıl Dikkat etmeli ne yapmalıyim
Canım kanda enfeksiyonu bizde yaşadık fakat o kadar ağır değil az vardı, ağız yoluyla büyük olasılık mikrop aldı, biz akraba ziyaretine gitmiştik bi hafta sonu orda çocukların oyuncağını ağzına almıştı bi kaç gün sonra nedensiz ateslendi, meğer mikrop kapmış dra sordum ondan olurmu diye. Ondanda olur opulmektende olur dedi, sende opturme kaşığı bardağını ayrı tut canım, tez zamanda iyileşir insallah

Kizlar ya ven hergun kiza corba yapmaya devam ediyorum bazilariniz biraktim yapmayi demis ne veriyonuz kizim bizden bisey yemiyor gerek sulu olacak yoksa kusuyo rica etsem bir gun ne ogunler veriyosunuz neler yediriyosunuz yazarmisiniz
Bende yapıyorum canım günlük taze yapmıyorum ana 2 günde bir yapıyorum, benim oglumda çorba seviyor başka bişey pek yemiyor

Canım kanda enfeksiyonu bizde yaşadık fakat o kadar ağır değil az vardı, ağız yoluyla büyük olasılık mikrop aldı, biz akraba ziyaretine gitmiştik bi hafta sonu orda çocukların oyuncağını ağzına almıştı bi kaç gün sonra nedensiz ateslendi, meğer mikrop kapmış dra sordum ondan olurmu diye. Ondanda olur opulmektende olur dedi, sende opturme kaşığı bardağını ayrı tut canım, tez zamanda iyileşir insallah

Bende yapıyorum canım günlük taze yapmıyorum ana 2 günde bir yapıyorum, benim oglumda çorba seviyor başka bişey pek yemiyor
İşte korktgum başıma geldi .dede ve k.v var evde yaşlı hasta ve pisler hep onların yüzünden engel de olamıyorum napcam bilmiyorum ya.

İşte korktgum başıma geldi .dede ve k.v var evde yaşlı hasta ve pisler hep onların yüzünden engel de olamıyorum napcam bilmiyorum ya.
Dr yasakladı sakın kimse opmesin, kaşığı bardağı ayrı olsun, sık sık elini yuzunu temizleyin diye tembihledi de, ben öyle diyerek kimseye opturmedim, çocuğun hali ortada olunca bişey olmaz diye inatlasmiyorlar, illa öpmekte inatlasirlarsa kibarca iyileşsin dedesi babannesi o zaman bol bol öperiz ama şimdilik opmeyelim de

Selam kızlar epeydir gelmedim bi ugriyim dedim.

Uykudan vs den bahsedilmiş.
Bilenler bilir ben bi ara uyku eğitimi vermeye çalışmıştım. Kısmen başarılı da olmuştum.
Ama çocuklar robot değil işte, düzenleri hemen bozulabiliyor.
Önemli olan huzurlu ve mutlu olmaları bence..

Ece artık bizimle yatıyor, eşimin memleketine gititk 2 ay önce, bir daha beşiğine yatıramadım. 1 ay bizimle uyumuştu orada..
Baktım çok aglıyor, onu üzmek kendimi de huzursuz ve sinirli yapmak istemedim.
Yatagımızın yanına bi koltuk koyduk uzunca, içine bi yorgan bi battaniye, heryerini yumuşacık döşedim bizim yataga sıfırladım.
keşke dogdugunda yapsaydım.
şimdi ben onun kokusuyla o benim kokumla uyuyor.
benim felsefem bu, nasılsa bir gün kendi yatagına gidecektir.
ilerde ayıramassın diyenlere de kulak asmıyorum, çünkü bu iş belli olmuyor, kimi zaman dogdugundan beri ayrı odada yatan çocuklar bi süre sonra anne baba yanına gelebiliyor.
kaldı ki bizim aramızda değil benim tarafımda yatıyor.
farkettim ki o bizimle yatmaya başladığından beri çok huzurluyuz.
Eşim bu konuda beni çok destekliyor, gece kalkıp hemen kontrol ediyoruz kızımızı, bi yanımda eşim bi yanımda yavrum mis gibi uyuyoruz... :KK68:
iyi ki yapmışım, kitaplar bs herşey boşmuş, bunu geçte olsa anladım..
nasıl hissediyorsa insan evladını öyle yetiştirmeli. :KK200:

Bana da aa eceden kaç ay sonra dogan bilmem kimin bebeğinin dişi çıkmış lafları geliyor.
banane yahu banane !
Benim kızımı neden başka bebeklerle kıyaslıyorlar ki, en nefret ettiğim şey !

bir de kızlar 9. ayında aşı filan demediler bize.
burda sizden duydum.
ne aşısı yapıldı? bilenler lütfen bilgilendirsin.
menenjit filan mı ? eger öyle ise yaptırmalı mı? sanki yapılmalı gibi ?

bir de kızlar 9. ayında aşı filan demediler bize.
burda sizden duydum.
ne aşısı yapıldı? bilenler lütfen bilgilendirsin.
menenjit filan mı ? eger öyle ise yaptırmalı mı? sanki yapılmalı gibi ?
Kizamik asisi yapildi. Bi de ozel olarak ben menenjit asisi aldim onun 1.dozu yapildi. Menenjit cok onemli ama tek doz olan 1 yasinda yapılani da varmis. Dr uzunuza sorun. Biz bikac menejit vakasi gorulmus izmirde 1 yasi beklemek istemedik

Back