- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.921
Canım Sen bayağı sey yediriyorsun. Gayet iyi bence Ben bunların 3te 1ini yedirebiliyorum. Hele bu ara dis çıkardığı için yemek yemiyor desem yalan olmaz. Hiçbir şekilde karışım yemiyor. Yumurta fındık kadar tavada sarisini iyice bisirip önüne minik minik verirsem ancak öyle kahvaltıda sadece kaşar peyniri yiyor ceviz beyaz peynir zeytinyağı filan karistiriyorum değişik şeyler yapıyorum tadida çok güzel oluyor ama yemiyor. Tavuk çorbasına yoğurt çorbasına ağzını surmuyor sadece mercimek yiyor. Günlük yaptığım yoğurttan biraz yiyor. Meyve olarak muz yiyor elma armut kemiriyor portakal suyu sıkıyorum onu içiyor. Sebze yemeklerini genelde yiyor. Ben yeşil sebzelerden ıspanak pazı pırasa soğan patates maydanoz havuç gibi sebzeleri küçük küçük doğrayıp rendeliyorum içine biraz mısır unu ilave edip harmanlayıp zeytinyağı ile sebzeler sert kalmayacak şekilde pisiriyorum onu çok seviyor hem bagirsaklarina iyi geliyor hemde bütün sebzelerin vitaminini almis oluyor tavsiye ederim. İstediğiniz sebzeyi kivircik karnıbahar brokoli kereviz gibi sebzeleri de ekleyebilirsiniz damak zevkinize kalmis.Tabi bunların yaninda sürekli emziriyorum.Kizlar bilgisi olan varmi benim kiz artik mamayi icmek istemiyo neden olabilir acaba ben bugunki verdiklerimi yazim eksiklerimi yazarsaniz sevinirim
sabah 10 da kalkti 30 cc mama bir saat sonra 1 haslama yumurta 1 saat sonra peynir pekmez karisim tam tahill muhallebiden kahvalti sonra banyo yapip uyuttum kalkinca yarim kase etsuyua sebze corbasi birkac saat sonra mama yaptım yemedi 1 saat sonra kaşık meyve küpu sonra yarim saat uyudu kalktıktan sonra keçi sütüyle yaptığım pirinç çorbası icti birksc saat sonra mama yaptim yemedi 100 gr yogurt verdim uyuyacagi zaman muhtemelen 30 cc icip uyur gecede kalkmaz aglasada emzik icin ağliyo agzina verince uyuyo
kizlar az mi besleniyo yada eksik verdiğim seyler varsa yazarmisinz neler ekleyebilrim menülerine
Birde mama içmemesi yararina mi olur sizce ?
Son düzenleme: