- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.841
Ay kızlar delirmek üzereyim esimin yüksek lisans için okula gitmesi nedeniyle birkaç aydır kavalidemlerde kalıyoruz. Hafta sonu için esimin teyzesi ve dayisi geldi rizeden.. Ben kızımı 20:30 21:30arası uyuturum rutine alıştırmak için. Cuma akşamı yeni geldiler diye 22:45'e kadar çocuğu uyumadım ayıp olmasın diye. Dün akşam yine saat 23 e kadar bekledim uykusu var yavrumun pek ağlamaz biri ilgilenirse oynamaya devam eder. ee ben uyutayim artik geç oldu dedim ki kayınvalide ne dese begenirsiniz ''aglamiyoki oynuyor işte çocuk uykusuzluktan aglayana kadar dursun görsünler'' iyi dursun bari dedim ne diyeyim o kadar insanın içinde. Bana yine bi surat bi surat. Gece 01:00 de uyuttum kızımı ağlaya ağlaya altını zor bezledim. Ben aylardır uykusu olsada olmasa da uyku rutini oluşturmak icin kendimde 21:00 da yattim.milletin keyfi olacak diye aylardır verdiğim emeğim boşa gitti. Hatta bizim yanımızda koltukta uyusun yatağına yatırma uyuyrkende seyredelim dediler ya. Kuzum geç uyuduğu icin 6 da kalktı uykusunu alamadı huysuz bende mecbur erken uyandım kafayı yicem valla.
Kızlar şu uyku düzeni işini nasıl yapıyorsunuz? Her akşam 20:00 veya 21:00 nasıl boş oluyorsunuz? Hiç misafir gelmiyormu? Veya siz hiç bir yere gitmiyormusunuz? Ben hiç yapamadım 9 aydır, 2-3 gün 21:00 da yatırayım alıştırayım diyorum, 4. Gün bir misafir geliyor veya bizim bir yere gitmemiz gerekiyor, mümkün değil 1 hafta bile ya biz bir yere gitmeden ya da kimse bize gelmeden evde olalım da çocuğu 21:00 da yatırayım...