• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
biz ailelerimizle açık alanda kutlamayı düşünüyoruz inşallah konseptimiz ise kot pantolonlarımız ve beyaz tişörtlerimiz olabilir :)) bu arada ben kızıma bileklik yaptırmayı düşünüyorum hediye olarak ama eşime ne hediye yaptırabilirim bir fikriniz var mı o_O
Biz de açık alanda düşünüyoruz. Ama konsepte karar veremedim :/
Kızıma biz de bileklik yaptıracağız. Ancak eşime hediye düşünmemiştim. Zaten o da benim için düşünmemiştir. :KK61: Ama çok güzel düşünmüşsün. Eşime de bir hediye düşüneyim. Mutlu olur biliyorum.

Daha dia buğdayını yeniyaptik. Kizima su yesili tutu yaptim ustune h&m den beyaz yakasi dantelli badim beyaz kulotlu corap be beyaz rugan ayakkabi. Bende su yesili elbise giydim. Babamizda yeşil tshirtl bize uyum sagladi. Veee gelelim cok begenilem taclarimiza. Anne kiz takim sac banti yaptirdik . Yesil pembe krem renkte superdi. Minilola. Comdan . Isteyen bakabilir. Simdi biraz dinlenip dgununu dusuneyim
Çok cici olmuşsunuzdur eminim, darısı doğum gününe.
Minilolayı ben de çok beğeniyorum ama biraz pahalı geliyor bana.

Biz de açık alanda düşünüyoruz. Ama konsepte karar veremedim :/
Kızıma biz de bileklik yaptıracağız. Ancak eşime hediye düşünmemiştim. Zaten o da benim için düşünmemiştir. :KK61: Ama çok güzel düşünmüşsün. Eşime de bir hediye düşüneyim. Mutlu olur biliyorum.
:)) canm benim eşimle kızım aynı gün doğumlu olduğundan biraz mecburi düşünüyorum :D konsept ise tarzınız nasılsa öyle yap bence canm hiç öyle şekilden şekile girmeler hoşuma gitmiyor benim doğallıktan yanayım her zaman :KK51: biz eşimle spor bir çiftiz kızıma da daha hiç etek gitdiemişliğim saçını toplanılmışlığm yok mesela o yüzden o da bu Doğum gününde bize ayak uydurur da sonraki seneler pembiş pembiş etekler ayakkabılar bakarız artık duruma :skandal::süslü:

Evet ya oglusla napcaz biz . Ben 31 mayis 31 haziran da mı kutlasam diom konseptli. Ailem olmadan ben eşimle napiim ki. O gün gene bişi yaparz da . .

Canım kızlar anneyle kombin yapıyorsa ogluslarda babayla yapar, yani bende biraz kafamda bişeyler belirliyorum, bizim evin önünde garaj gibi kullandığımız boş yerimiz var üstü kapalı sadece, hava güzel olursa orayı suslerim masa sandalye getirtip güzel de bir menü gibi düşünüyorum hava serin olursa evde yaparım diyorum, bulursam oğlumla babasını kombin yapcam bende bi yerden uyum sağlarım onlara artik

Ben Doğum gününü diş buğdayında olduğu gibi kalabalık bir akraba topluluğu ile kutlarım 30 40 kişi diye düşünüyorum. Konsept falan hepsi aklımda biraz biraz harekete geçmeye başladım.
Bu Arada ne kızamıkçık ne menenjit alışı vurdurdum. Bir de Nisa'nda sünnet işimiz var offf ki ne off yani aklıma geldikçe canım sıkılıyor

Kizlar merhaba bisey sorucam kizim kac gundur hep elini kulagina götürüyor kulagini cekiyor neden olabilir agrisimj vardir acaba neler yapabilirim bu durumda

slm kızlar uzun bir süredir foruma uğrayamıyorum, bu gün baktım maşallah bebelerimiz hareketlendi, ele avuca durmuyorlar artık, yeos canım sizede büyük geçmiş olsun, allahım kazadan beladan korusun kollasın yavrularımızı. Kızlar bu <aralar canım çok sıkkın, az önce yine ağla ağla gözlerim şişti, erkek kardeşimin bebeği oldu bir ay önce ve doğduğu günden bu yana yoğun bakımda, bebeğin doğuştan kan şekeri düşük, kullandıkları ilaçlar ne yazıkki kan şekerini dengeleyemiyor, son çare olarak yan etkisi fazla olan bir ilaç kalmış kullanmadıkları yarından itibaren onu kullanacaklar, Rabbim sifa versin, eğer oda işe yaramazsa ameliyat olacak, ameliyat olursa pankreası alınacak sanırım o zaman ömür boyu diyabet hastası olacak. Dua edin ne olur ameliyata gerek kalmadan o son ilaç işe yarasın. ilk bebeği kardeşimin. Rabbim kimseyi evladı ile sınav etmesin, hepimizin bebeğine yavrusuna sağlık sıhhat versin yaradanım.
Çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar ise yarar canım.

Bende bugun bende kötü bir olay yaşadım arkadaşlar. Uyku öncesi hazırlıkları yapmak için odaya çıktım kızım babası ve kayinvalidemle birlikteydi 2 dk sonra bir çığlık tv ünitesinin kenarına dudağını çarpmış kocaman bir yarık. 4 hastahane dolastik akşam olduğu için plastik cerrahi bulamadik ( medikal park dr cagiryormus ama 5 bin tl gibi bir ücret karşılığında saka gibiler). En son yine normal dikiş attilar. Damar yolu bulunamadi her yerini deldiler. Anestezi aldığı icin yavrum kendine gelemedi yarim saat bilinçsiz bir şekilde haykıra haykıra ağladı öyle kötü oldum ki allah kimseyi çocuğuyla sinamasin.

Bende bugun bende kötü bir olay yaşadım arkadaşlar. Uyku öncesi hazırlıkları yapmak için odaya çıktım kızım babası ve kayinvalidemle birlikteydi 2 dk sonra bir çığlık tv ünitesinin kenarına dudağını çarpmış kocaman bir yarık. 4 hastahane dolastik akşam olduğu için plastik cerrahi bulamadik ( medikal park dr cagiryormus ama 5 bin tl gibi bir ücret karşılığında saka gibiler). En son yine normal dikiş attilar. Damar yolu bulunamadi her yerini deldiler. Anestezi aldığı icin yavrum kendine gelemedi yarim saat bilinçsiz bir şekilde haykıra haykıra ağladı öyle kötü oldum ki allah kimseyi çocuğuyla sinamasin.
Ayy çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Artık çok hareketliler her an gözümüz üstlerinde olması lazım.Hastanelerde cidden şaka gibiler bu kadarda olmazki insanların zaafiyetleri böylede kullanılmazki

çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun okurken bile içim bir tuhaf oldu aman aman çok hareketliler artık yandık

Kizlar merhaba bisey sorucam kizim kac gundur hep elini kulagina götürüyor kulagini cekiyor neden olabilir agrisimj vardir acaba neler yapabilirim bu durumda
Benim oglumda devamlı kulağıyla uğraşıyor bende kulağı agrıyor diye düşünüyordum ama diş çıkarma aşamasında olduğu için galiba, eli hep ağzında ve 3 gündür salyası çoğaldı, arka dişleri çıkıyor. Seninkide ondandır belki

Ay kurban olurum yaa, kıyamam yazık yavruma, görünmez kaza işte, hep basinda duramiyoz dursakta bazı şeylere engel olamıyoruz

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden esirgesin. Tv ünite masa vs için kenar -köşe koruma bantları var. Onlardan tavsiye ederim. Biz tv ünitesini onunla kapladık.

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden esirgesin. Tv ünite masa vs için kenar -köşe koruma bantları var. Onlardan tavsiye ederim. Biz tv ünitesini onunla kapladık.
Saol canim. Korumaları biliyorum 2 gün önce bakmistik sadece köşe değil carpabilecegi heryere peteklere şöminenin mermerine tv unitesine yapıştırmak için kaucuk korumalar var onlarla birlikte toplu internetten alalım diye birakmistik. Olacak ya işte keşke alsaydım hastane dönüşü eve gelir gelmez hemen sipariş verdim. Bugün pansumana gittik yarasi çok iyiymiş hemşire çizik zannetti anlamadı bile çok çabuk iyileşmiş dedi. Birde ben sürekli kantaron yagi sürüyorum yara her geçen gün küçülüyor sanki. Böyle bir durumla karşılaşan olursa tavsiye ederim hatta geciremedigim pisikleri bile onunla geçirdim harika bisey.

Selam kızlar nasılsınız?
Ece de çok hareketlendi, durmadan pat küt düşüyor kafayı vuruyor bi yerlere.
geçen yerde seramik kırığı kalmış al parmagınla ez sen, üstü başı kan oldu. ama farkına varmadı ilk etapta
pansuman yaptık sardık anca zonklayınca anlamaya başladı. neyse dikkatini başka şeye verdikte unutturduk.
ev kazalar çok muhim S Selma4848 çok çok geçmiş olsun kuzuya
benim de kaşım yarıldığında şişli etfale yönlendirmişlerdi hiç mi bilmezler nerede estetik cerrah var.
neyse iz kalmamış sanırım bununla geçmiş ola..
Bu arada hiç dişimiz yok, bu ayın 20 sinde 10 ayımız dolacak, kısmet bu sanırım.
elbet bir gün çıkacak dimi.
diş bugdayları filan konuşuluyor ne güzel.
ben de dogum günü için bişi düşünüyorum da ne yapsam bilemiyorum.

Back