• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar herkes iyidir umarım..
Bizde oldukça harektlendik artik.. Ama bi haftadir hastalikla uğraşıyoruz dedim iyi olsunda gerisi mühim degil..
Bi gece 40a cikti ateşi apar topar acile Gittik dis cikaroodur dendi antibiyotik de verdi.. Ertesi gunde ateşi ayni oyle yüksekti düşürdük ilacdi dustu derken.. Sonraki gun vücudunda kizarikliklar çıktı doktora gittik ilac alerjisi ilaci kesin dedi.. Ertesi gun daahda arttı ve goturdugunlm 3 ncu doktor teşhis koyabildi.. 6nci hastalık diye bi hastalik varmış bulaşıcı cocuk hastalığı onu geciriyorumus kuzum.. Şimdi iyi şükür ama doktorlara değil babaanneme inanicam bundan sonra..

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden esirgesin. Tv ünite masa vs için kenar -köşe koruma bantları var. Onlardan tavsiye ederim. Biz tv ünitesini onunla kapladık.
Nerden nasıl bişi aldınız bizin ev o anlamda her yer tehlike .nasıl yapabilirm ben de . S Selma4848 çok uzuldum tekrar geçmiş olsun. Ben dé bebemi besignden düşürdüm yani kendisi sarkmş kafa üstü :( şükr geçti gitti bişi olmadi

Nerden nasıl bişi aldınız bizin ev o anlamda her yer tehlike .nasıl yapabilirm ben de . S Selma4848 çok uzuldum tekrar geçmiş olsun. Ben dé bebemi besignden düşürdüm yani kendisi sarkmş kafa üstü :KK43: şükr geçti gitti bişi olmadi
Saol canim sizede çok geçmiş olsun. Minnoslar için heryer tehlike artik.

Saol canim. Korumaları biliyorum 2 gün önce bakmistik sadece köşe değil carpabilecegi heryere peteklere şöminenin mermerine tv unitesine yapıştırmak için kaucuk korumalar var onlarla birlikte toplu internetten alalım diye birakmistik. Olacak ya işte keşke alsaydım hastane dönüşü eve gelir gelmez hemen sipariş verdim. Bugün pansumana gittik yarasi çok iyiymiş hemşire çizik zannetti anlamadı bile çok çabuk iyileşmiş dedi. Birde ben sürekli kantaron yagi sürüyorum yara her geçen gün küçülüyor sanki. Böyle bir durumla karşılaşan olursa tavsiye ederim hatta geciremedigim pisikleri bile onunla geçirdim harika bisey.
Oh maşallah kuzuya. İz kalmayacak olması da çok iyi. Daha çok minik olduklarından hücreleri canavar gibi hemen iyileşiyor yaraları çok şükür.
Allah hepimizin evlatlarını korusun.
Koruma bandını ben de o kauçuk olanlardan aldım. İnternetten sipariş vermiştim.

Nerden nasıl bişi aldınız bizin ev o anlamda her yer tehlike .nasıl yapabilirm ben de . S Selma4848 çok uzuldum tekrar geçmiş olsun. Ben dé bebemi besignden düşürdüm yani kendisi sarkmş kafa üstü :KK43: şükr geçti gitti bişi olmadi
Vorones çok geçmiş olsun. Beşikten nasıl sarkmış? Yan kısımları uzun değil mi?
Koruma için, Google'da kauçuk kenar koruma bandı diye arat çıkıyor. 2mlik almıştım ben netten. Hem köşeleri hem de kenarları çok güzel kapatıyor. Ayrıca köşe koruması almana gerek kalmıyor. Arada kızım kemiriyor ama çok faydasını gördük biz.

Vorones çok geçmiş olsun. Beşikten nasıl sarkmış? Yan kısımları uzun değil mi?
Koruma için, Google'da kauçuk kenar koruma bandı diye arat çıkıyor. 2mlik almıştım ben netten. Hem köşeleri hem de kenarları çok güzel kapatıyor. Ayrıca köşe koruması almana gerek kalmıyor. Arada kızım kemiriyor ama çok faydasını gördük biz.
Tamam canım hemen bakıcam. Park besik canım üst kademedeydi tutunup ayaga kalkmis :(

Oh maşallah kuzuya. İz kalmayacak olması da çok iyi. Daha çok minik olduklarından hücreleri canavar gibi hemen iyileşiyor yaraları çok şükür.
Allah hepimizin evlatlarını korusun.
Koruma bandını ben de o kauçuk olanlardan aldım. İnternetten sipariş vermiştim.
Aynen canım ya çok çabuk iyileşiyor bu halini gördükçe moralim yerine geliyo. Çocuk işte düşe kalka buyur diye boşuna dememisler.

Tamam canım hemen bakıcam. Park besik canım üst kademedeydi tutunup ayaga kalkmis :KK43:
Bizimki de park yatak 4. ayda gözümün önünde kenardan tutunup ayağa kalkmaya çalışınca bizde alt kademeye indirmistik hemen. Hatta sonradan okudum 3.aydan itibaren altta kullanmak gerekiyormus. Kuzucuklarimiz ucuz atlattı valla. Hepsi gelip geciyo ama anne yüreği işte dayanamiyosun. Allah dermansız dert vermesin yeterki. Minnoslarla sağlıklı mutlu günlerimiz olsun inşallah.

Kızlar merhaba, nasılsınız ?
Kızımın üstte 4, altta 3 dişi var. Dişleri hep çift çift çıktı ama son dişi tek çıktı. Bir aydır alttan 4. Dişini bekliyorum ama gelmiyor. Bizim gibi olan var mı?
Bir de oto koltuğu almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

Kızımın üstte 4, altta 3 dişi var. Dişleri hep çift çift çıktı ama son dişi tek çıktı. Bir aydır alttan 4. Dişini bekliyorum ama gelmiyor. Bizim gibi olan var mı?
ben de yeni sipariş verdim bi gelsin de bakalım nasıl bişi ona göre sana öneride bulunabilirim canım.

Bi besafe izi comfort x3 aldik. Ebebek indiriminden 1000tlye .tum testlerden gecmis en guvenilir oto koltugu. Ama biraz fiyatlı tabi

Bizde heryeri kontrol altina almaya calisiyoruz ama kaza kacinilmaz kafasini hep biyerlere vuruyor cok korkuyorum su donemi sag salim atlatiriz insallah hepimize kolayliklar dilerim her donemi ayri bi zor bebislerimizin :)))
Benim ki de é bugün çok fena çarptı . Set zemine ama kendjsi inat etti bilerek arkaya attı kendini. İsteğini yapmayınca vermeyince sizinde ağlayıp bagiriyor inatla siomu yaa. Bı garip huy edindi bebem :(

Bizde heryeri kontrol altina almaya calisiyoruz ama kaza kacinilmaz kafasini hep biyerlere vuruyor cok korkuyorum su donemi sag salim atlatiriz insallah hepimize kolayliklar dilerim her donemi ayri bi zor bebislerimizin :)))
Benim ki de é bugün çok fena çarptı . Set zemine ama kendjsi inat etti bilerek arkaya attı kendini. İsteğini yapmayınca vermeyince sizinde ağlayıp bagiriyor inatla siomu yaa. Bı garip huy edindi bebem :(

vorones vorones canım inatçı olmaz olur mu herşey o minicik bedenin istediği gibi olmak zorunda hayatımızda yoksa yapmadığını bırakmıyor bize :KK53:

kızlar topiği ıssız bırakmayalım nasılsınız ne var ne yok? bebeğiniz için neler yapıyorsunuz?
ben mesela aylık 1 oyuncak almaya çalışıyorum bazen fazla da alabiliyoruz :süslü: ek gıdaya ağırlık verince çok az emiyor süt azalıyor diye ek gıdayı çok azalttık ama meyve saati yapıyoruz köyden yumurta ve köy tavuğu getirtmiştim onları yiyoruz arada.. bide bu ay 1 çeyrek almaya başladım kızım için bakalım devam edebilir miyim kızım için mi kullanırız bilmiyorum :21:

bir de doğum günü meselesi var tabi sürekli aklımda resim filan bulursak paylaşalım güzel fikirler.mesela masa için 1 yazısını kartondan yapabiliyoruz kendimiz. ben yaşpastayı yaptırırım sadece gerisini biz hallederiz diye düşünüyorum :hamarat:

Benim ki de é bugün çok fena çarptı . Set zemine ama kendjsi inat etti bilerek arkaya attı kendini. İsteğini yapmayınca vermeyince sizinde ağlayıp bagiriyor inatla siomu yaa. Bı garip huy edindi bebem :KK43:
yapiyo yapiyo aynısını yapiyo. Ufacık boyuyla vermicem diye inatlasiyo. Kendini geri öyle atıyor ki tutmakta çok zorlanıyorum.

Back