• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sağolun kızlar... o tırnağı görünce içim bir tuhaf oluyor. bir de ben yaptım ya daha da kötü oluyorum. Allah beterinden korusun, en büyük kazamız bu olsun. ama inş düzelir. tırnağının çoğu yok şuan. ay düşününce bile bir garip oldum ufff:KK43:
Canım benim ya içim cız etti valla, büyük adam zor dayanır o acıya yavrum benim nasıl dayansın, sende üzülme isteyerek yapmadın ya bazen olacağın önüne geçilmiyor, hemencecik iyileşir inşallah

slm kızlar uzun bir süredir foruma uğrayamıyorum, bu gün baktım maşallah bebelerimiz hareketlendi, ele avuca durmuyorlar artık, yeos canım sizede büyük geçmiş olsun, allahım kazadan beladan korusun kollasın yavrularımızı. Kızlar bu <aralar canım çok sıkkın, az önce yine ağla ağla gözlerim şişti, erkek kardeşimin bebeği oldu bir ay önce ve doğduğu günden bu yana yoğun bakımda, bebeğin doğuştan kan şekeri düşük, kullandıkları ilaçlar ne yazıkki kan şekerini dengeleyemiyor, son çare olarak yan etkisi fazla olan bir ilaç kalmış kullanmadıkları yarından itibaren onu kullanacaklar, Rabbim sifa versin, eğer oda işe yaramazsa ameliyat olacak, ameliyat olursa pankreası alınacak sanırım o zaman ömür boyu diyabet hastası olacak. Dua edin ne olur ameliyata gerek kalmadan o son ilaç işe yarasın. ilk bebeği kardeşimin. Rabbim kimseyi evladı ile sınav etmesin, hepimizin bebeğine yavrusuna sağlık sıhhat versin yaradanım.

slm kızlar uzun bir süredir foruma uğrayamıyorum, bu gün baktım maşallah bebelerimiz hareketlendi, ele avuca durmuyorlar artık, yeos canım sizede büyük geçmiş olsun, allahım kazadan beladan korusun kollasın yavrularımızı. Kızlar bu <aralar canım çok sıkkın, az önce yine ağla ağla gözlerim şişti, erkek kardeşimin bebeği oldu bir ay önce ve doğduğu günden bu yana yoğun bakımda, bebeğin doğuştan kan şekeri düşük, kullandıkları ilaçlar ne yazıkki kan şekerini dengeleyemiyor, son çare olarak yan etkisi fazla olan bir ilaç kalmış kullanmadıkları yarından itibaren onu kullanacaklar, Rabbim sifa versin, eğer oda işe yaramazsa ameliyat olacak, ameliyat olursa pankreası alınacak sanırım o zaman ömür boyu diyabet hastası olacak. Dua edin ne olur ameliyata gerek kalmadan o son ilaç işe yarasın. ilk bebeği kardeşimin. Rabbim kimseyi evladı ile sınav etmesin, hepimizin bebeğine yavrusuna sağlık sıhhat versin yaradanım.
Kıyamam minnacık başına ne sıkıntılar çekiyor kuzum, Rabbim şifasını verir inşallah sağlıklı bir ömür sürer

Çok üzüldüm inşallah gerek kalmaz ameliyata, geçmiş olsun duamız onunla olsun

Rabbim yardım etsin cnm şifa versin inşallah ailesinede sabir versin bebeklerimize ufacik bisey oldumu çıldırıyoruz o durumda olmak cok zordur cok üzüldüm umarim ameliyat olmadsn sifa bulur minnak

Kızlar geçen hafta içi ne yazıkki pencereyi kapatırken kızımın son anda elini atmasıyla orta parmağı pencereye sıkıştı. Tırnağı mosmor oldu. Ertesi gün geçer gibi oldu ama hafta sonu oyun oynarken bir ağladı ki sanırım tırnağı takılmış ve arası açılmış. Bugün ise köküne kadar tırnak Eti'nden ayrılmış. Çok kötü oldum. Kestik tırnağını kesebildipiniz kadar çok az dibinde kaldı. Gelecek olan tırnak yerine oturur mu Öner'iniz var mı? Çekmek mi gerekir? Çok canım sıkıldı ama hamdolsun diyorum yine de
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasıl peki?
Ben de kızımı yatağımızdan düşürdüm :( o kadar dikkat etmeme rağmen bir iki saniye içinde olanlar oldu. Kayarak düştü sanırım küt diye vurmadı kafasını ama çok ağladı kuzum :( oyun oynatırken de kafasını avizeye çarptım. O kadar canım sıkıldı ki :( sözde çok dikkatli bir anneydim :(

Allahım şifa versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşsun minik inş. Çok üzüldüm :( Minnacık bedenleri ile ne mücadeleler veriyorlar. Rabbim hepsini korusun.

Kızlar kızım iki aydır emekliyordu. Önce yavaş yavaş tutunup kalkmaları başladı. Tutunup kalktığında ben destekleyerek ayakta uzun süre kalmasına yardımcı oldum. Öyle öyle bacak kasları güçlendi sanırım. Sonra tek başına ayakta durmaya başladı. Şimdi de koltuktan tutunarak bir uçtan bir uca ilerliyor.
Parmak ucunda yürüyenlere tavsiyem, ellerinden tuttunuğunuzda ayakta durabiliyorsa ellerinden tutarak; eğer o şekilde duramıyorsa koltuk altları hizzasında gövdesinden tutarak ayakta tutma ve yürütme çalışmaları yapmanız. Doktorumuz bize öyle söylemişti.
Bizim sıkıntımız ek gıda..
Kızım meyve dışında hiçbir şey ağzına sokmuyor. Birçok yöntem ve yiyecek denedim. Ama iştahlı değil. Meme konusunda da hiç iştahlı olmadı zaten. Uyuyacağı zaman emerek karnını doyuruyor ve uyuyor.
Ama artık sütüm de bir yere kadar... Şimdi işe de başladığımdan işteyken gün içinde süt sağamıyorum. Dolayısıyla süt beklediğinden azalmaya da başladı.

Çok geçmiş olsun canım, inş ameliyata gerek olmadan rabbim şifasını verir

Ben de kızımı yatağımızdan düşürdüm :KK43: o kadar dikkat etmeme rağmen bir iki saniye içinde olanlar oldu. Kayarak düştü sanırım küt diye vurmadı kafasını ama çok ağladı kuzum :KK43: oyun oynatırken de kafasını avizeye çarptım. O kadar canım sıkıldı ki :KK43: sözde çok dikkatli bir anneydim :KK43:

Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da oluyor işte. Ben de bir baktım parmak pencerenin arasında, biranda attı elimi oraya. Beynimde çanlar çalıyor sanki çok fena oldum. Şimdi tırnağın çoğu yok, Eti kırmızı kırmızı. Dibinin bir tarafı çıktı üstte diğer tarafı duruyor. Bakalım inş apse falan yapmadan devamı gelir de düzelir. Biran önce iyileşsin inş ve Allah daha beterinden korusun.

Ben de kızımı yatağımızdan düşürdüm :KK43: o kadar dikkat etmeme rağmen bir iki saniye içinde olanlar oldu. Kayarak düştü sanırım küt diye vurmadı kafasını ama çok ağladı kuzum :KK43: oyun oynatırken de kafasını avizeye çarptım. O kadar canım sıkıldı ki :KK43: sözde çok dikkatli bir anneydim :KK43:
Kız allam ya güldüm ya. Basimiza gelmese barı. Yani dikkat ediom ben de sen gibi ama görsen aynı sen gibi neler oluyor neler . Geçen de babası düştu yataktan bebem aramızda olunca ;) rabbim korusun yavruları . Sendé üzülme hepimiz ayniyiz

Selam millet bebeğinin başına kaza gelenler hasta olanlar herkese çook geçmiş olsun..

Benim de bu hafta sütüm oldukça azaldı ve Perşembe günü rapor aldım 4 gün emzirme kampı yapayım diye. Ancak o gün kızamık aşısı da yaptırdık ve dün ateşlendi. Gündüz düzeldi ateş ama çok yorgun ve keyifsizdi kızım. Akşam 5 gibi yine başladı ateş, dün gece hiç uyumadım sürekli ayakta kucakta ev halkı uyanıktık ve calpol içiremedik bir türlü, o yüzden bugün 5 te çıkınca hemen bir çay kaşığı verdim. Şimdi yine ayağımda uyuyor ama dün geceye göre daha iyi en azından uyuyor bir süredir :( bu arada üst dişler de geliyor hepsi üst üste geldi çok zor bebeklerimizin başına birşeyler gelmesi Allah hepimiin yardımcısı olsun..

Merhaba kızlar,
Güzel şeyler düşündüreyim :)
Doğum günü konseptiniz, temanız ve miniklerin elbisesini nasıl düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar,
biz ailelerimizle açık alanda kutlamayı düşünüyoruz inşallah konseptimiz ise kot pantolonlarımız ve beyaz tişörtlerimiz olabilir :)) bu arada ben kızıma bileklik yaptırmayı düşünüyorum hediye olarak ama eşime ne hediye yaptırabilirim bir fikriniz var mı o_O

Merhaba kızlar,
Daha dia buğdayını yeniyaptik. Kizima su yesili tutu yaptim ustune h&m den beyaz yakasi dantelli badim beyaz kulotlu corap be beyaz rugan ayakkabi. Bende su yesili elbise giydim. Babamizda yeşil tshirtl bize uyum sagladi. Veee gelelim cok begenilem taclarimiza. Anne kiz takim sac banti yaptirdik . Yesil pembe krem renkte superdi. Minilola. Comdan . Isteyen bakabilir. Simdi biraz dinlenip dgununu dusuneyim

Daha dia buğdayını yeniyaptik. Kizima su yesili tutu yaptim ustune h&m den beyaz yakasi dantelli badim beyaz kulotlu corap be beyaz rugan ayakkabi. Bende su yesili elbise giydim. Babamizda yeşil tshirtl bize uyum sagladi. Veee gelelim cok begenilem taclarimiza. Anne kiz takim sac banti yaptirdik . Yesil pembe krem renkte superdi. Minilola. Comdan . Isteyen bakabilir. Simdi biraz dinlenip dgununu dusuneyim
site kızlara yönelik heralde.

Back