• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım senin bebeğinin maşallahı var. kilosu boyu yerinde, bir de pamuk gibi paşa. bol bol oku bence. ben nazara inanırım. çabuk göze gelir bebeğin.

canım çok sorun yapma, bir şekilde oluyor. emziriyorsan sütünü de etkiler.
ben işe başladığımda bebeğim 5,5 aylıktı. nasıl olcak diye düşününce ter basıyordu. kv bakacaktı, sonra ben bakamam dedi. annem çalışıyordu. ay o günler aklıma geldi. tek başıma geçirdim zaten o günleri de. şimdi annem bakıyor. götürüyorum, orda kalıyorum, sonra dönüyorum. sabah götürmesi zor oluyor ama idare ediyoruz.

kv evi uzaksa her gün götür getir yapması zor olur. gelebilirse o gelsin kalsın veya siz kalın derim. ben de önümüzdeki günlerde götür getir yapıcam ama nasıl olucak bilmiyorum. hele ki bugünden sonra. yolda kustu kızım, ben de biraz panik yaptım falan. evde olsa çok daha rahat olurdu.
mesafe baya uzak o da gelemez malesef ki gelmez de yani.

Arkadaşlar yürüme çalışmaları nasıl yapıyorsunuz biz destekli ayakta duruyoruz ama adım atamıyoruz

Benim oğlum yurutecte güzel yürüyor, onun dışında iki elinden tutuyorum çok güzel yürüyor ama ayak ucunda yürüyor, senin araciliginla herkese soruyum bari ayak parmak uçlarında yürüyor sürekli ve ayağında panduf ayakkabı asla tutmuyor ayaklarını birbirine sürterek çıkarıyor sizlerde durum ne

Benim oğlum yurutecte güzel yürüyor, onun dışında iki elinden tutuyorum çok güzel yürüyor ama ayak ucunda yürüyor, senin araciliginla herkese soruyum bari ayak parmak uçlarında yürüyor sürekli ve ayağında panduf ayakkabı asla tutmuyor ayaklarını birbirine sürterek çıkarıyor sizlerde durum ne
Canım yürüteç parmak uçlarında yürümeye alıştırıyor akıl vermek olarak algılama lütfen istersen bir süre kullanma
Kanada da yürüteç satışı yasaklanmış yürümeyi geciktirdiği saptanmış

Biz de menectra yaptırdık. Ateş yada huzursuzluk olmadı canım. 9-13. Ay dedi doktor da bize. Benim merak ettiğim menectra aşısını uygularken hemşire aşının tamamını uyguluyor mu? Kızımın aşısı yapılırken sanki aşının yarısını uygulamadı gibi geldi bana. Soramadım da o an kızım çok ağlayınca. Aşıyı yaptırınca beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun. Ağrısız sızısız geçsin inş.
Ins bizimkide aglamazda sorarim

Kızlar geçen hafta içi ne yazıkki pencereyi kapatırken kızımın son anda elini atmasıyla orta parmağı pencereye sıkıştı. Tırnağı mosmor oldu. Ertesi gün geçer gibi oldu ama hafta sonu oyun oynarken bir ağladı ki sanırım tırnağı takılmış ve arası açılmış. Bugün ise köküne kadar tırnak Eti'nden ayrılmış. Çok kötü oldum. Kestik tırnağını kesebildipiniz kadar çok az dibinde kaldı. Gelecek olan tırnak yerine oturur mu Öner'iniz var mı? Çekmek mi gerekir? Çok canım sıkıldı ama hamdolsun diyorum yine de

Kızlar geçen hafta içi ne yazıkki pencereyi kapatırken kızımın son anda elini atmasıyla orta parmağı pencereye sıkıştı. Tırnağı mosmor oldu. Ertesi gün geçer gibi oldu ama hafta sonu oyun oynarken bir ağladı ki sanırım tırnağı takılmış ve arası açılmış. Bugün ise köküne kadar tırnak Eti'nden ayrılmış. Çok kötü oldum. Kestik tırnağını kesebildipiniz kadar çok az dibinde kaldı. Gelecek olan tırnak yerine oturur mu Öner'iniz var mı? Çekmek mi gerekir? Çok canım sıkıldı ama hamdolsun diyorum yine de
Ay geçmiş olsun kuzulara bısi olmasın. Hiç fikrim Yok vala

Ayy kıyamam çok geçmiş olsun sağlık ocağına götürsen belki onlar gereğini söyler

sağolun kızlar... o tırnağı görünce içim bir tuhaf oluyor. bir de ben yaptım ya daha da kötü oluyorum. Allah beterinden korusun, en büyük kazamız bu olsun. ama inş düzelir. tırnağının çoğu yok şuan. ay düşününce bile bir garip oldum ufff:(

Cok geçmiş olsun canim okurken bile cok kotu oldum

Al bizden de o kadar canim benim kizimda parmak uclariyla yurumeye calisiyo ve ayni ayaginda bisey durmuyo bende soracaktim bunu :)

Kizlar bebeklerimiz büyüdüğü icin cok hareketlemdiler kizim yerinde durmuyo hep ayaga kalkma çabaları var yerdeayaga kalakmaya calisiyo beceremiyoru ellerinin uzerinde totosunu yukarı dogru kaldirip kalkmak istio besikte ayaga kalkiyo uyumuyo koltuklara tutunup bize tutunup kalkio ve bu esnada hep düşüyor ve ve cok hareketli olunca kilosuda düştü iyice ne yapicam bilmiyom birde

asil sorunumuz disleri sararmaya basladi sizde dişler ne durumda ?

Biz de menectra yaptırdık. Ateş yada huzursuzluk olmadı canım. 9-13. Ay dedi doktor da bize. Benim merak ettiğim menectra aşısını uygularken hemşire aşının tamamını uyguluyor mu? Kızımın aşısı yapılırken sanki aşının yarısını uygulamadı gibi geldi bana. Soramadım da o an kızım çok ağlayınca. Aşıyı yaptırınca beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun. Ağrısız sızısız geçsin inş.
Hepsini kullandi cnm

Benimkide ayak uclarinida yürüyor ateslendi biraz kaka sayısındada artis oldu diktora goturduk ekstradan bi huzursuzlygu plmadi ucin tahlil ustemedi viral enfeksyindan suphelendi aferin verdi knsallah bir an once gecer

Kizlar bebeklerimiz büyüdüğü icin cok hareketlemdiler kizim yerinde durmuyo hep ayaga kalkma çabaları var yerdeayaga kalakmaya calisiyo beceremiyoru ellerinin uzerinde totosunu yukarı dogru kaldirip kalkmak istio besikte ayaga kalkiyo uyumuyo koltuklara tutunup bize tutunup kalkio ve bu esnada hep düşüyor ve ve cok hareketli olunca kilosuda düştü iyice ne yapicam bilmiyom birde

asil sorunumuz disleri sararmaya basladi sizde dişler ne durumda ?
Demir ilacı sarartıyor dişleri demir ilacından sonra dişlerini silebilirsin Ben demir ilacı ile birkaç damla suyu karıştırıp bardakla içiyorum kalıkla içmiyor sonrada ince bir bezle dişlerini siliyorum canım

Back