- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.801
9. Ay aşısını yaptırmayan var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yaptırdık ve ilk defa çok ateşlendik çok kötü 2 gece 3 gün geçirdik ama bir daha olsa bir daha yaptırırım allah korusun ufacık kızamık mikrobu bu hale getirdiyse bizi kendisini düşünemiyorum9. Ay aşısını yaptırmayan var mi ?
yapiyo yapiyo aynısını yapiyo. Ufacık boyuyla vermicem diye inatlasiyo. Kendini geri öyle atıyor ki tutmakta çok zorlanıyorum.
Ayy iyi ya bi benim ki öyle de babaanne dede öğretti die dusunuodum. Tabi dedesi yavrum aksilik yapınca bağırıp kizio engel olamıyorum da isitme engelli anlamiovorones canım inatçı olmaz olur mu herşey o minicik bedenin istediği gibi olmak zorunda hayatımızda yoksa yapmadığını bırakmıyor bize
kızlar topiği ıssız bırakmayalım nasılsınız ne var ne yok? bebeğiniz için neler yapıyorsunuz?
ben mesela aylık 1 oyuncak almaya çalışıyorum bazen fazla da alabiliyoruz ek gıdaya ağırlık verince çok az emiyor süt azalıyor diye ek gıdayı çok azalttık ama meyve saati yapıyoruz köyden yumurta ve köy tavuğu getirtmiştim onları yiyoruz arada.. bide bu ay 1 çeyrek almaya başladım kızım için bakalım devam edebilir miyim kızım için mi kullanırız bilmiyorum
bir de doğum günü meselesi var tabi sürekli aklımda resim filan bulursak paylaşalım güzel fikirler.mesela masa için 1 yazısını kartondan yapabiliyoruz kendimiz. ben yaşpastayı yaptırırım sadece gerisini biz hallederiz diye düşünüyorum
bazı şeylerin elbette ilgisi var canım bizim de babaanne aşırı sevgi göstergeleri sergiliyor böyle bi enteresan bir de az işitiyor dediğin gibi bağırıyor filan derken kızım da o varken asabi oluyor bağırıyor babaannesi sıkıştırdıkça yüzünü çiziyor cimcikliyor suratına vuruyor arada biz de aşırı sevmeye kalksak bize de vuruyor babaannesi gidip anneanne gelince bi süre sonra düzeliyor eski sevimli sakin kızım oluyorAyy iyi ya bi benim ki öyle de babaanne dede öğretti die dusunuodum. Tabi dedesi yavrum aksilik yapınca bağırıp kizio engel olamıyorum da isitme engelli anlamio
ay sizin babanız da mı böyle ben de eşime diyorum kızımız kafasını vurdu filan hemen diyor bana gözünü üstünden ayırmıcaksın sen nereye bakıyorsan kızımız orda olacakGecmisin hepsini okudim alıntılayamadim bebislere geçmis olsun kizlar benim kizim da son bir haftadır 3 defakafasini carpti cok dikkatli olmama ragmen inanilmaz yerinde durmuyo hep orda oryaa gidip geliyo az daha gecen gün gozunu cikaracakti kucuk kovalar varya hani renkli yumusak plastikten olanlardan aldim oyuncaklarini koyuyorum icine onunla oynuyordu neyse dedim nede olsa yanindayim hemde yumisak plastik bisey olmaz.
Neyse birden oynarken devirdi ayni zamanda kafasini kovanin kapagina carpinca sivri olan yer kas alti goz kapaginin uzerine degdi ben alnina carpti sandım kasigi soguk sudan geçirip alnina degdiriyom ki morarmasin die megersem goz kapaginin ustu tırnak kazar cizilip yara tuttu cok sukur gözüne gelmedi
Dunde yine basini sehpaya carpti babasi masayi yere vurup parcaladi sinirden umarim bir an once sag salim bu zor gunleri atlatiriz
ay sizin babanız da mı böyle ben de eşime diyorum kızımız kafasını vurdu filan hemen diyor bana gözünü üstünden ayırmıcaksın sen nereye bakıyorsan kızımız orda olacak
Evet ben gelince yavrum yzumu saçımı çekio . O gün bi baktım kv. Tutmuş kb. Nın yüzüne vurduruo saçını cektirio. . Napionuz dedim se de . Kadın dio ki ayy yap kuzum benim hincimi al. Vur dedeye . Tobeeee yaâbazı şeylerin elbette ilgisi var canım bizim de babaanne aşırı sevgi göstergeleri sergiliyor böyle bi enteresan bir de az işitiyor dediğin gibi bağırıyor filan derken kızım da o varken asabi oluyor bağırıyor babaannesi sıkıştırdıkça yüzünü çiziyor cimcikliyor suratına vuruyor arada biz de aşırı sevmeye kalksak bize de vuruyor babaannesi gidip anneanne gelince bi süre sonra düzeliyor eski sevimli sakin kızım oluyor
Ayy sorma . . Yorgunum ben 30 dk baktım sımdi sen bak. Ben de mutfakta yemek vs. Ugrasiorim işten gelmişim falam. .. Hemen k.v. bırakmaya çalışır . Bu babalık annelik gibj değil. Galiba . Sklio lar bebé lerde nBizimki öyle birde beyfendi yorgun olduğu icin ilgilenmeyecekmis ama sen annesin senin ilgilenmem lazim mis mis
Ayy yalnız olmadgmi görmek mutlu etti beni. Ben yanında oldgm halde hep bi çarpıp ağlamalar. Vs. Bu süreç gecici mi yoksa bunlar yürümeye baslayinca daha mı fazla kaza olacakGecmisin hepsini okudim alıntılayamadim bebislere geçmis olsun kizlar benim kizim da son bir haftadır 3 defakafasini carpti cok dikkatli olmama ragmen inanilmaz yerinde durmuyo hep orda oryaa gidip geliyo az daha gecen gün gozunu cikaracakti kucuk kovalar varya hani renkli yumusak plastikten olanlardan aldim oyuncaklarini koyuyorum icine onunla oynuyordu neyse dedim nede olsa yanindayim hemde yumisak plastik bisey olmaz.
Neyse birden oynarken devirdi ayni zamanda kafasini kovanin kapagina carpinca sivri olan yer kas alti goz kapaginin uzerine degdi ben alnina carpti sandım kasigi soguk sudan geçirip alnina degdiriyom ki morarmasin die megersem goz kapaginin ustu tırnak kazar cizilip yara tuttu cok sukur gözüne gelmedi
Dunde yine basini sehpaya carpti babasi masayi yere vurup parcaladi sinirden umarim bir an once sag salim bu zor gunleri atlatiriz
Ney 30 dk mi bacim sen o kocayi op başına koy benim ki 3 dk bile tutmuyo hu konuda cok yakiniyom 1 dakika seviyo birakiyo okadar cok üzülüyorum boyle olmasina şu eve gelip saatlerce bebeklerini seven ilgilenen onunla oynayan adamlara gipta ediyomAyy sorma . . Yorgunum ben 30 dk baktım sımdi sen bak. Ben de mutfakta yemek vs. Ugrasiorim işten gelmişim falam. .. Hemen k.v. bırakmaya çalışır . Bu babalık annelik gibj değil. Galiba . Sklio lar bebé lerde n
Bizimki ilgilenir ama kızımıza birşey olursa benimleyken kızıma üzüldüğümle kalmaz bir de laf duyarım yani..eşim kızımı gezdirir oynatır birşeyler yedirir kızım ondan sıkılmadığı sürece iyiler maşallah :))Bizimki öyle birde beyfendi yorgun olduğu icin ilgilenmeyecekmis ama sen annesin senin ilgilenmem lazim mis mis
Kv uyar canm çocuk şiddet yanlısı olur böyle diye bir de erkek evlat yanı büyüyünce karısını mı dövsünEvet ben gelince yavrum yzumu saçımı çekio . O gün bi baktım kv. Tutmuş kb. Nın yüzüne vurduruo saçını cektirio. . Napionuz dedim se de . Kadın dio ki ayy yap kuzum benim hincimi al. Vur dedeye . Tobeeee yaâ
Bizimki saatte bir kalkıp emiyor canm bazen de babasını görüp uyumak istemiyor ona gülüyor filan (uyuyan adama gülüyor) 1.5 saat filan uyutmaya çalışıyorum.. biz uyku tulumu almıştık hep onla yatıyor yoksa kesinlikle üstünde birşey durdurmaz.bir gün tulumu yıkamıştım kurumayınca gece battaniye örttüm ama her dönmek istediğinde battaniyeye dolaşınca ağladı..Kizlar geceleri bebelerinizi doyuruyormusunuz ?
Benim kiz gece saat 1 e kadar cin gibi mubarek uyanik sonra uyuyunca sabaha kadar mama yapsam da icmiyo taki sabah 7/8 gibi iciyo normal mi acaba ? birde üzerinde hic yorgan birakmiyo hep ayaklariyla itekliyo ya
Uyariyormm ama.anlayanàBizimki ilgilenir ama kızımıza birşey olursa benimleyken kızıma üzüldüğümle kalmaz bir de laf duyarım yani..eşim kızımı gezdirir oynatır birşeyler yedirir kızım ondan sıkılmadığı sürece iyiler maşallah :))
Kv uyar canm çocuk şiddet yanlısı olur böyle diye bir de erkek evlat yanı büyüyünce karısını mı dövsün
Aa kusura bakma dà senjn ki çok anormal mis ben hemen diorum valla. Bu bebe tek benim degil. AHa da bıraktım. Vursun başını senden bilirm Die .hemen alırNey 30 dk mi bacim sen o kocayi op başına koy benim ki 3 dk bile tutmuyo hu konuda cok yakiniyom 1 dakika seviyo birakiyo okadar cok üzülüyorum boyle olmasina şu eve gelip saatlerce bebeklerini seven ilgilenen onunla oynayan adamlara gipta ediyom
İşlerine gelmiyor da ondan canım. Ben de isterim koltuğuma yerleşip keyif yapmayı. Kim istemez? Ama beyefendiler fedakarlık yapamıyorlar. Ben beceremiyorum deyip çekiliyorlar.Ayy sorma . . Yorgunum ben 30 dk baktım sımdi sen bak. Ben de mutfakta yemek vs. Ugrasiorim işten gelmişim falam. .. Hemen k.v. bırakmaya çalışır . Bu babalık annelik gibj değil. Galiba . Sklio lar bebé lerde n
Ahhh ahh..Allah çalışan annelere ayrıca sabır versin aminUyariyormm ama.anlayanà