- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.481
Kilosu boyu gayet iyi gibj. Kaç doğumlu beben . Bir de persentil ne diorKizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.
Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin.Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.
Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?
Canım ıspanağı da yıkayıp doğrayıp buzluğa atıyorum ben. Pişireceğim zaman da çok önceden değil hemen önce çıkarıyorum. Soğanı salçayı kavurduktan sonra çözülmemiş haliyle ıspanağı koyuyorum. Yavaş yavaş çözülüyor ve taze ıspanak gibi oluyor.Fasulyeyi bizde öyle yapıyoruz canım yikiyom kırıyorum dolap poşetlerini koyup buzluğa atıyorum çokta güzel oluyor ben sadece ispanakta takıldım,ıspanak koyuyorum ben ama haşlayıp suyunu sıkıp oyle koyuyorum, taze koyunca rengi dönüp çürük gibi olmuyormu onu merak ettim,hani marul maydanoz dondan çözülünce çürümüş gibi oluyor ya ıspanak olmuyormu onu soruyorum
Benim oğlum hiç sevmedi telefon tv felan bazen çok bunalinca açıyım diyorum kaldırıp atıyor telefonu
Peditus öksürük için kullandık biz canım 1 ölçek veriyordumKizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Peditus öksürük için kullandık biz canım 1 ölçek veriyordum
Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Sabah akşam 1 ölçek yazıyordu üzerinde zaten bende ölçeği tam doldurmuyordumBize doktor vermeyi bile uygun gormedi ama mecbiren cay kasigi ancak ver dedi bir olcek fazla degilmi cnm
STE="LargeGemini, post: 50043104, member: 718778"]Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardiKizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
.kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmediSTE="LargeGemini, post: 50043104, member: 718778"]Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Eki Görüntüle 1951003
Ya sen ne kadar takiysn bu cocugun kilosuna. Bak ben senin icin hesapladim normal diyor hatta kilosi fazla . Stres yapiysn bence cocukta kotu etkilenir.
Midem bulandı resmen sen nasıl katlanıyorsun canım ya tövbe tövbe. Ben öpmeyeceksiniz diye sert çıkışıyorum kız kardeşimi öperken yakaladım ağzına vurdum bir taneKızlar ya. Bü cevreye karşı nasıl koruyosunuz yavrular ı . Millet hemen yüzüne dokunup sapurdatarak opuyo. Gecen gün yavrum ü saf komşu öpüp kokladi da bebem hep sigara kokmustu üstüne yüzune sinmiş kuzumun.
Şimdi de evde dün geldiler kvalide k.p var öpüp duruyorlar. Dede yaşlı disleri yok falan bebemin elini agzina koymuş yalar gibi yapio . Zaten tiksinjyorum onlardan sık sık yavrumun yüzünü yıkamak da çözüm değil. Engel olmak adına kendimi paralasam aynı evde geçmio hayat
Hele ki onların yuzinden bebem aglayan miy miy bi hale geldi çok oynayıp sevio lar ben daraliom. Sipaçık da bişe varmış gibi onlara gidio sevio yuzlerinı boyunlarinj Yalamak istio
Gündüz arabasında gece de kendi kendine uyuyor ona alıştırdımMerhaba arkadaslar, ben dr uma asiyi sordum, siz de yararlanin istedim soranlar da olmus ,bilgi edinince paylasin diye, suriyeliler var yaptirmak lazim diye yanit aldim ,yaptiricam 10unda asisini kendinize ve bebislerinize iyi bakin,benim kizin damaklar kabarik cikti cikicak ama zatem onceden de surekli uyaniyordu, hala da uyaniyor gece bicok kez, ve gunduz ayagimdan birakinca uyaniyor,kendi uyuyan bebisleriniz var mk veya gunduz nasil uyuyorlar yazar misiniz fikir olsun bana da hepiniz allaha emanet olunn
Canım ben 8 ay oldu hala adet olmadım yavaştan bir korku sardı beni doktora gideceğimMerhaba güZel anneler
☺☺.bende 2016 kasım annesiyim.birde 2014 kasim annesi
Cok tatlılar ya maşallah bebeklerimize kurban olurum ben hepsine.
Sizlere bisey soracaktim halen adet olmadim 3 ay olacak
.cocuk emziriyorum. Spiral taktrcaktm gidemedim haliyle.bu arada korunmasiz tek bir iliskim oldu.hemen sonrasında ilac aldim.inşallah birşey olmaz.var mi benim durumumda olan.siz korunuyor musunuz.emzirme mi korur yoksa
Yahu senin kendini boş yere evham yapmanı ne yapacağız canım bir yaşındaki bebeğin boyu 75 cm oluyor 9 aylık bebeğın boyu 72 cm çok mu kısa cidden boyu da kilosu da iyi bence bu kadar kusmasına rağmen iyi kilo almış11 mayis dogumli canim ama boyu kisa ya
Sute geçmeyen bir hap var canim cerazette.dr lar öneriyor. Ben alırdım ama daha adet olmadim adetin ilk günü başlanıyor. Eşim korunmadi bir kez çok evham yaptimCanım ben 8 ay oldu hala adet olmadım yavaştan bir korku sardı beni doktora gideceğim
Onun dışında emzirme döneminde hamile kalan çık insan var ben süte geçeceği için asla hap kullanmayı önermem bence eşin korunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?