2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
selam kızlar günaydıınn :)
kızımın iki alt dişi çıktı elimi ısırıp duruyor anneannemiz geldi ek gıda işi onda çoğunlukla artık :) geçen ay babaannemiz baya yürütmeye alıştırdı kıızım 15 gündür kimi bulsa yürütüyor yürüteç almıyorum ısrarla o yüzden aktivite masası almaya karar verdim damacananın yanında duracağına onda bari dursun diye çünkü sürekli birşeylere tutunup kalkıyor duruyor öyle :)) aşıyı biz de yaptıracağız zamanı gelince.bizden haberler bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi :)

Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi

Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.

Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?

Kilosu boyu gayet iyi gibj. Kaç doğumlu beben . Bir de persentil ne dior

Canım öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Kızının maşallah bence boyu da kilosu da çok güzel. Benim kızımın 15 gün önce boyu 68cm çıktı. Ondan önce de başka bir doktor 70 ölçmüştü. Ölçümden ölçüme fark ediyormuş.
Benim de boyum ilkokulda falan akranlarımdan kısaydı. Ama sonradan boy attım :) bence bu tarz değerlerde her Bebek kendine özel

Canım ıspanağı da yıkayıp doğrayıp buzluğa atıyorum ben. Pişireceğim zaman da çok önceden değil hemen önce çıkarıyorum. Soğanı salçayı kavurduktan sonra çözülmemiş haliyle ıspanağı koyuyorum. Yavaş yavaş çözülüyor ve taze ıspanak gibi oluyor.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım ama öyle olmuyor. Eğer çok önceden çıkarıp çözülmesini beklerseniz çürümüş gibi oluyor.

Peditus öksürük için kullandık biz canım 1 ölçek veriyordum

Ya sen ne kadar takiysn bu cocugun kilosuna. Bak ben senin icin hesapladim normal diyor hatta kilosi fazla . Stres yapiysn bence cocukta kotu etkilenir.

STE="LargeGemini, post: 50043104, member: 718778"]Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi

Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.

Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?[/QUOTE].kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmedi
Bnlar dert değil. Allah hepsine sağlık versin

Haklısınız kizlar ama anne sütü almadigi icin birde kim görse 4 aylik mi bu dio acaip stres yaptim gecen burda hava hostu parka goturdum kadinin biri bu ufaklifi salıncağa mi bindirxen dedi evet dedim kac kere getirdim sevinsin falan 4 aylik bebek ne anlasin dedi yok dedim 9u bitirmek üzere ya den bu kiza hicbisey vermedin mi niye oyle kucuk kalmis falan dedi cok uzuldum
.kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmedi
Bnlar dert değil. Allah hepsine sağlık versin[/QUOTE]
Eki Görüntüle 1951003
Ya sen ne kadar takiysn bu cocugun kilosuna. Bak ben senin icin hesapladim normal diyor hatta kilosi fazla . Stres yapiysn bence cocukta kotu etkilenir.

Kadın ya cahildir yada senin bakmani kiskanmistir.neden anne sutu almadi ki.benim bebegim 2 yasina kadar anne sütü aldi 2 yasta kilo 12ydi.bir kere bile mama vermedim. Versem evet 15 kilo olurdu. Onemli olan dirençli olmasi vücudunun mikroplarla savaşması ve hiç hasta olmaması bence.
LargeGemini

Merhaba güZel anneler
☺☺.bende 2016 kasım annesiyim.birde 2014 kasim annesi
Cok tatlılar ya maşallah bebeklerimize kurban olurum ben hepsine.
Sizlere bisey soracaktim halen adet olmadim 3 ay olacak
.cocuk emziriyorum. Spiral taktrcaktm gidemedim haliyle.bu arada korunmasiz tek bir iliskim oldu.hemen sonrasında ilac aldim.inşallah birşey olmaz.var mi benim durumumda olan.siz korunuyor musunuz.emzirme mi korur yoksa

Midem bulandı resmen sen nasıl katlanıyorsun canım ya tövbe tövbe. Ben öpmeyeceksiniz diye sert çıkışıyorum kız kardeşimi öperken yakaladım ağzına vurdum bir tane 25 yaşındakine bile laf anlayamıyorsun

Gündüz arabasında gece de kendi kendine uyuyor ona alıştırdım

Canım ben 8 ay oldu hala adet olmadım yavaştan bir korku sardı beni doktora gideceğim
Onun dışında emzirme döneminde hamile kalan çık insan var ben süte geçeceği için asla hap kullanmayı önermem bence eşin korunsun

Sute geçmeyen bir hap var canim cerazette.dr lar öneriyor. Ben alırdım ama daha adet olmadim adetin ilk günü başlanıyor. Eşim korunmadi bir kez çok evham yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…