• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Fasulyeyi bizde öyle yapıyoruz canım yikiyom kırıyorum dolap poşetlerini koyup buzluğa atıyorum çokta güzel oluyor ben sadece ispanakta takıldım,ıspanak koyuyorum ben ama haşlayıp suyunu sıkıp oyle koyuyorum, taze koyunca rengi dönüp çürük gibi olmuyormu onu merak ettim,hani marul maydanoz dondan çözülünce çürümüş gibi oluyor ya ıspanak olmuyormu onu soruyorum

Benim oğlum hiç sevmedi telefon tv felan bazen çok bunalinca açıyım diyorum kaldırıp atıyor telefonu
Telefondan bende uzak tutuyorum tabletten açıyorum müziğini duyunca oynamaya başlıyor

Canim bizde de oyle oluyo kizim bazen hic istemiyo mamayi

Benim kızım besik haricinde mama icmiyo nezamn mama versem icmiyo sonra besigine koyup veriyirim icio arada

Kizlar kizim bi kac gündür geceleri mama yemiyo istemiyo sutum de az doymuyo. Sziin bebisler ne durumda mama istemeyen varmi

Merhaba kızlar, kızımın iki haftadır ateşi 37lerdeydi. Diş nedeniyle diye düşündük, doktor da öyle söyledi. Ama bugün öğleden beri 39larda. İki defa calpol verdim. Çok düşmüyor. 38.8 oluyor sonra tekrar 39 üstü. Hiç uyumadı bir de :: Askılı atlet var sadece üzerinde. Hiçbir sıkıntısı da yoktu. Nazara geldi kuzum :KK43:
Eklem yerlerine ılık suda ıslattığın bezi koy canım, bizim ateş hep böyle düştü. Hastaneye gitsen de aynısını yapıyolar hatta soğuk suyla yapıyolar ama insan dayanamıyor ona. Geçmiş olsun kuZucuğa

park yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??

bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?
Canim ben organik pamuktan olanindan aldım gayet memnunum dışı çıkıyor yikanabilir tavsiye ederim. Yaylı yatak park yatak için uygun olmuyor. Bende hem yatak hem parkyatak var.

Kızlar günaydın. Kızım 9 aylık. Annemle ben hastaydık maske kullanmamıza bizden bulaştı hastalık, öksürmeye başladı. Ne yapabilirim?Acı acı öksürüyo, içim gidiyo o öksürdükçe
Canim her akşam sıcacık Buharlı ama cildini de yapmayan banyo yaptiracaksin. Ihlamur ayva elma ve tarcini sıcak su ile demle günde en az yarım kahve fincanı kadar icsin. Doktora gittiniz mi ilaclarina hemen başla. Ben hasta olunca sadece emzirmek için yaklaşıyorum eşim izin alıyor ve o bakıyor bebeğe.

3 günde bir kan ilacı veriyorum ferro sanol. 2 günde bir de d vitamini veriyorum. Bende bir tuhafim yani:)
Benimki tatlıci değil eksi seviyor. Sulu Köfteyi bile bol eksili yapıyorum. 9. Ay kontrolüne daha var ama ben bu ay goturmeyecegim doktora heryer hastalık dolu zaten aşı vurdurmayacagim boş yere hasta olmasın.
Biz kar yağmur çamur ruzgar tipi demeden hergün disarlardayiz en az 20 dk. Pek bir gezentiyiz:)
Bu arada aranızda regl olmayan var mı daha kızlar. Ben de ağrılar başladı ama tık yok henüz. Regl olan arkadaşlar da böyle oldu mu oncesinde

Merhaba kızlar, kızımın iki haftadır ateşi 37lerdeydi. Diş nedeniyle diye düşündük, doktor da öyle söyledi. Ama bugün öğleden beri 39larda. İki defa calpol verdim. Çok düşmüyor. 38.8 oluyor sonra tekrar 39 üstü. Hiç uyumadı bir de :: Askılı atlet var sadece üzerinde. Hiçbir sıkıntısı da yoktu. Nazara geldi kuzum :KK43:
Canim durum nasıl şimdi. Düştü mu ateşi falan. Çok can sıkıcı bir durum bu da sürekli ateşli olması ama elinde nemli bezle sürekli kontrol et canım düşüyor ateşi

Eklem yerlerine ılık suda ıslattığın bezi koy canım, bizim ateş hep böyle düştü. Hastaneye gitsen de aynısını yapıyolar hatta soğuk suyla yapıyolar ama insan dayanamıyor ona. Geçmiş olsun kuZucuğa
Canım ben de öyle düşürmeye çalıştım ama düşüyor sonra tekrar artmaya başlıyordu. 39 üstü olmasa takip edecek, müdahale etmeyecektim. Ama akşama da aynı şekilde devam edince doktora gittik. Boğaz enfeksiyonu varmış :( antibiyotik verdi doktor :( kan tahlili idrar tahlili derken mahvoldu yavrum :(( bir de ben işlemleri hallederken hemşire annemle birlikte emzirme odasındaki lavaboya gidip kızımın ayağını ellerini yüzünü buz gibi suyla yıkamış. Kızım da nasıl korkmuş ağlıyordu. Kızım ağlamaktan helak olmuş o hala yıkıyordu :( O kadar sinirlendim ki anlatamam :(
Canim durum nasıl şimdi. Düştü mu ateşi falan. Çok can sıkıcı bir durum bu da sürekli ateşli olması ama elinde nemli bezle sürekli kontrol et canım düşüyor ateşi
Canım hem antibiyotik hem de Ateş düşürücü kullanmaya başladık. Zaman zaman artıyor ama bugün 39 üstüne hiç çıkmadı. Dün gece sabaha kadar uyumadım. Çok korktum.
Ama bu da ders olsun bana. Daha çok sakınıcam, görmemişin çocuğu olmuş desinler, bir senin çocuğun kıymetli desinler, desinler desinler.. kızımın dünkü hali hiç gözümün önünden gitmiyor. Değer miydi kızımın yaşadıklarına :( uyarmakla kalmıcam artık, çemkiricem gerekirse. İnsanları kırmayayım üzmeyeyim tatlı tatlı söyleyeyim derken sonuç böyle oldu.
O kadar doluyum ki :((

Cok cok gecmis olsun canim ayy bebekler hasta olunca annelerin canindan can gidiyor umarim tez zamanda iyileşir yavrun
Canım ben de öyle düşürmeye çalıştım ama düşüyor sonra tekrar artmaya başlıyordu. 39 üstü olmasa takip edecek, müdahale etmeyecektim. Ama akşama da aynı şekilde devam edince doktora gittik. Boğaz enfeksiyonu varmış :KK43: antibiyotik verdi doktor :KK43: kan tahlili idrar tahlili derken mahvoldu yavrum :KK43:( bir de ben işlemleri hallederken hemşire annemle birlikte emzirme odasındaki lavaboya gidip kızımın ayağını ellerini yüzünü buz gibi suyla yıkamış. Kızım da nasıl korkmuş ağlıyordu. Kızım ağlamaktan helak olmuş o hala yıkıyordu :KK43: O kadar sinirlendim ki anlatamam :KK43:

Canım hem antibiyotik hem de Ateş düşürücü kullanmaya başladık. Zaman zaman artıyor ama bugün 39 üstüne hiç çıkmadı. Dün gece sabaha kadar uyumadım. Çok korktum.
Ama bu da ders olsun bana. Daha çok sakınıcam, görmemişin çocuğu olmuş desinler, bir senin çocuğun kıymetli desinler, desinler desinler.. kızımın dünkü hali hiç gözümün önünden gitmiyor. Değer miydi kızımın yaşadıklarına :KK43: uyarmakla kalmıcam artık, çemkiricem gerekirse. İnsanları kırmayayım üzmeyeyim tatlı tatlı söyleyeyim derken sonuç böyle oldu.
O kadar doluyum ki :KK43:(

Canım ben de öyle düşürmeye çalıştım ama düşüyor sonra tekrar artmaya başlıyordu. 39 üstü olmasa takip edecek, müdahale etmeyecektim. Ama akşama da aynı şekilde devam edince doktora gittik. Boğaz enfeksiyonu varmış :KK43: antibiyotik verdi doktor :KK43: kan tahlili idrar tahlili derken mahvoldu yavrum :KK43:( bir de ben işlemleri hallederken hemşire annemle birlikte emzirme odasındaki lavaboya gidip kızımın ayağını ellerini yüzünü buz gibi suyla yıkamış. Kızım da nasıl korkmuş ağlıyordu. Kızım ağlamaktan helak olmuş o hala yıkıyordu :KK43: O kadar sinirlendim ki anlatamam :KK43:

Ama bu da ders olsun bana. Daha çok sakınıcam, görmemişin çocuğu olmuş desinler, bir senin çocuğun kıymetli desinler, desinler desinler.. kızımın dünkü hali hiç gözümün önünden gitmiyor. Değer miydi kızımın yaşadıklarına :KK43: uyarmakla kalmıcam artık, çemkiricem gerekirse. İnsanları kırmayayım üzmeyeyim tatlı tatlı söyleyeyim derken sonuç böyle oldu.
O kadar doluyum ki :KK43:(
Beta virüsü değildir inşallah hay allah birinden bulaştı kesin ama canım kendini harap etme lütfen senin suçun değil ki hangi birine dikkat edeceksin benimki de tüm evi geziyor sonra elini ağzına götürüyor evi ayrı onun elini ağzını ayrı temizlemekten canım çıktı valla.

Kizlar 9. Ay aşısını yaptiracak veya yaptirmayacaklar kimler acaba ben kararsiz kaldim kimi yap dio kimi yapma ben yaptırmayı düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz..
Ben ilk once yaptiracaktim canim sonra vazgectim zaten yaslarina da az kaldi o zman tekrar yapılacak. Yasindan once yapilinca yuksek ates cok oluyormus alerji falan oluyormus diye duydum sonra vazgectim. Zaten bu asi suriyeliler geldikten sonra 9. Aya eklenmis normalde 1 yasinda yapiliyormus. Cevremde cok fazla yok. Oylw cok da dışarı cikmiyoruz. O yuzden yaptirmaktan vazgectim

Doktora nezamam sormayi dusunuyosun cnm mutlaka haber ver bari bakalim doktorlarin fikirleri ne bu konuda biz 9 şubatta hem asi hem kontrol icin saglik ocagi cagirdi bilmiyorum ya
Bu sefer farklı bir doktora götürmeyi düşünüyorum canım.Önümüzdeki hafta randevumuz yani 9 şubattan sonra. Ama daha önce götürebilirsem mutlaka söylerim.Tarih değişme ihtimalim var

Kizlar 9. Ay aşısını yaptiracak veya yaptirmayacaklar kimler acaba ben kararsiz kaldim kimi yap dio kimi yapma ben yaptırmayı düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz..

Ben yaptircam canım, suriyeliler her yere girdi, geçen hafta eve dogalgaz döşettik, çalışanlardan biri suriyeliydi mesela, alışveriş yapıyoruz para alıp veriyoruz kimin elinden geçti nerden biliyoz, zararı olsa 9.ayda yapilmazdi

Doktora nezamam sormayi dusunuyosun cnm mutlaka haber ver bari bakalim doktorlarin fikirleri ne bu konuda biz 9 şubatta hem asi hem kontrol icin saglik ocagi cagirdi bilmiyorum ya
Dimi DMİ sağlık ocağı çağırınca yaptrmayunca eksik kalıor yanlış yapıorum gibj gelio insana..napsak bilemedim:(

Back