• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ya. Bü cevreye karşı nasıl koruyosunuz yavrular ı . Millet hemen yüzüne dokunup sapurdatarak opuyo. Gecen gün yavrum ü saf komşu öpüp kokladi da bebem hep sigara kokmustu üstüne yüzune sinmiş kuzumun.
Şimdi de evde dün geldiler kvalide k.p var öpüp duruyorlar. Dede yaşlı disleri yok falan bebemin elini agzina koymuş yalar gibi yapio . Zaten tiksinjyorum onlardan sık sık yavrumun yüzünü yıkamak da çözüm değil. Engel olmak adına kendimi paralasam aynı evde geçmio hayat
Hele ki onların yuzinden bebem aglayan miy miy bi hale geldi çok oynayıp sevio lar ben daraliom. Sipaçık da bişe varmış gibi onlara gidio sevio yuzlerinı boyunlarinj Yalamak istio :( :(

Kızlar ya. Bü cevreye karşı nasıl koruyosunuz yavrular ı . Millet hemen yüzüne dokunup sapurdatarak opuyo. Gecen gün yavrum ü saf komşu öpüp kokladi da bebem hep sigara kokmustu üstüne yüzune sinmiş kuzumun.
Şimdi de evde dün geldiler kvalide k.p var öpüp duruyorlar. Dede yaşlı disleri yok falan bebemin elini agzina koymuş yalar gibi yapio . Zaten tiksinjyorum onlardan sık sık yavrumun yüzünü yıkamak da çözüm değil. Engel olmak adına kendimi paralasam aynı evde geçmio hayat
Hele ki onların yuzinden bebem aglayan miy miy bi hale geldi çok oynayıp sevio lar ben daraliom. Sipaçık da bişe varmış gibi onlara gidio sevio yuzlerinı boyunlarinj Yalamak istio :KK43: :KK43:
Canım biliyorum çok rahatsız oluyorsun ama bu kadar kasma bence, seviyorlar demekki çok üzerine düşünce çıt kırıldım oluyor bebeler, şimdi dedeye bişey desen yaşlı adam kırılacak, yani çocukları koruyalım derken kalpte kırmayalım. Şöyle bir bakıyorum da çöplükte büyüyen bebekler var bizimkiler den daha sağlam valla. Fırsat buldukça elini yüzünü temizle yapacakta çok bişey yok gibi yani, bi çözümün varsa paylaş uygulayalım çünkü bende çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan o kadar düşündüm çare bulamadım verdim çocuğu alın sizin olsun dedim

Canım biliyorum çok rahatsız oluyorsun ama bu kadar kasma bence, seviyorlar demekki çok üzerine düşünce çıt kırıldım oluyor bebeler, şimdi dedeye bişey desen yaşlı adam kırılacak, yani çocukları koruyalım derken kalpte kırmayalım. Şöyle bir bakıyorum da çöplükte büyüyen bebekler var bizimkiler den daha sağlam valla. Fırsat buldukça elini yüzünü temizle yapacakta çok bişey yok gibi yani, bi çözümün varsa paylaş uygulayalım çünkü bende çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan o kadar düşündüm çare bulamadım verdim çocuğu alın sizin olsun dedim
Valla ben açıkçası bebeğimin gelişimini sağlığını daha çok umursuyorum kızlar biliyorsunuz geçen ay kv vardı kucağa alıştırdı zibilyon kere uyarmama rağmen. Ayrıca kızım çok sinirli bir Bebek olmuştu özellikle kv yüzünü tırnaklayıp duruyordu. Annem geldi 2 gündür o var kızım tekrar sakin bir bebek oldu ama ayakta duramıyoruz hemen paçamıza yapışıp ağlıyor kucak için :( kp de sürekli küserim sana bana gelmezsen vs diyordu kızımı kucağına alıyordu bana gelmek isteyince sıkıp vermiyordu gitme filan diyp ben de uyardım çocuğu tehdit etmiyoruz istemediği kucağa gitmeyecek diye ben varken dikkat ediyorlardı..zaten öpme koklama kısmında baştan tavrımı bildikleri için dikkat ediyorlardı böyle yani..

Kizlar kizimin iştahsızlıgini ne yapicam ya doktorlar istah ilaci vermiyo kiza ne versem kusuyo ek gida istemio hicbirsekilde işin kötüsü kustugunda hem burundan hem agizdan cikiyo ve nefessiz kalio birkac saniye kollarini çirpiyor rengi degisiyo sonra feryat figan agliyo simdi ben bu kiza ne yapabilirim :KK43::KK43:

Kizlar kizimin iştahsızlıgini ne yapicam ya doktorlar istah ilaci vermiyo kiza ne versem kusuyo ek gida istemio hicbirsekilde işin kötüsü kustugunda hem burundan hem agizdan cikiyo ve nefessiz kalio birkac saniye kollarini çirpiyor rengi degisiyo sonra feryat figan agliyo simdi ben bu kiza ne yapabilirim :KK43::KK43:
Belki denemişsindir ama Kendi yiyebileceği yiyecekleri eline versen benimki bugün et yedi sabahları kaşar ve ekmek yiyor, erişte yiyor. Çok yumuşak haşlamıyorum havuç da yiyor

Denedim cnm eline veriyirim agzina bir iki goturup yere
Belki denemişsindir ama Kendi yiyebileceği yiyecekleri eline versen benimki bugün et yedi sabahları kaşar ve ekmek yiyor, erişte yiyor. Çok yumuşak haşlamıyorum havuç da yiyor
atiyo yada oynuyo onunla

Kizlar 9. Ay aşısını yaptiracak veya yaptirmayacaklar kimler acaba ben kararsiz kaldim kimi yap dio kimi yapma ben yaptırmayı düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz..
canım ben yaptırmayacaktım ama saglık ocagından ıkı kere aradılar ıcıme kurt dustu yaptırdım dun.

Bi çözüm bulamadım bacim yaaa. Aynen dediğin gibi düşünüp çareyi elleriné birakmakta fırsat buldukça yikamakta buldum

Merhaba arkadaslar, ben dr uma asiyi sordum, siz de yararlanin istedim soranlar da olmus ,bilgi edinince paylasin diye, suriyeliler var yaptirmak lazim diye yanit aldim ,yaptiricam 10unda asisini kendinize ve bebislerinize iyi bakin,benim kizin damaklar kabarik cikti cikicak ama zatem onceden de surekli uyaniyordu, hala da uyaniyor gece bicok kez, ve gunduz ayagimdan birakinca uyaniyor,kendi uyuyan bebisleriniz var mk veya gunduz nasil uyuyorlar yazar misiniz fikir olsun bana da hepiniz allaha emanet olunn:KK55:

S sevim1991 canim Ben varim haziran annesiyim ama sizi de takip ediyordum...soralim,canim mrb seni mayis annelerinden hatirliyorum,aklıma geldin biran akıllı oglusun ali kaanin ve minik defnen vardı.merak ettim denfne nasil iyimi sagligi.çok dua ediyordum mayis annelerine yazdiklarina.insallah minikdefne hala gucunden birseykaybetmemis tatli saglikli bir kizolmustur. neff1316 neff1316

rulem rulem canim cok gecmis olsun nasil oldu kizin. Sakininca gormemisin cocugu olmus derler. Sakinmazsin hasta olur. O hasta olacagina ben gormemis olurum daha iyi.
Canım çok sağol düşündüğün için. Çok şükür kızım iyi şimdi. Antibiyotik kullanıyoruz malesef. Doktor on güne tamamlayalım dedi.

Aşı mevzusu konuşulmuş. Bizim doktorumuzda çok kararlı bir şekilde aşıyı yaptırmamızı söyledi. Onunla birlikte bir de özel aşı varmış. İkisini de yaptıracağız inş.

Aşı mevzusu konuşulmuş. Bizim doktorumuzda çok kararlı bir şekilde aşıyı yaptırmamızı söyledi. Onunla birlikte bir de özel aşı varmış. İkisini de yaptıracağız inş.
Ben de sayenizde karar verdim yaptircam

Kızlar brokoli çorbası yaptım .patates taVUK suyu koydum . Ama tadı çok iğrenç ti ve yemedi pek. Her kasikta ben ogurdum yahu brokoli yapmicam galiba . Muadili ne acaba

Back