- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.461
Dimi DMİ sağlık ocağı çağırınca yaptrmayunca eksik kalıor yanlış yapıorum gibj gelio insana..napsak bilemedim
Bende öyle düşünüyorum aslında . Yaptırrm dahà 25 gün var ama olsun dusunuyrdum hepBen yapacagim canim tam karar verdim ya zarari olsaydi zaten saglik bakanligi onaylamazdi
Canım biliyorum çok rahatsız oluyorsun ama bu kadar kasma bence, seviyorlar demekki çok üzerine düşünce çıt kırıldım oluyor bebeler, şimdi dedeye bişey desen yaşlı adam kırılacak, yani çocukları koruyalım derken kalpte kırmayalım. Şöyle bir bakıyorum da çöplükte büyüyen bebekler var bizimkiler den daha sağlam valla. Fırsat buldukça elini yüzünü temizle yapacakta çok bişey yok gibi yani, bi çözümün varsa paylaş uygulayalım çünkü bende çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan o kadar düşündüm çare bulamadım verdim çocuğu alın sizin olsun dedimKızlar ya. Bü cevreye karşı nasıl koruyosunuz yavrular ı . Millet hemen yüzüne dokunup sapurdatarak opuyo. Gecen gün yavrum ü saf komşu öpüp kokladi da bebem hep sigara kokmustu üstüne yüzune sinmiş kuzumun.
Şimdi de evde dün geldiler kvalide k.p var öpüp duruyorlar. Dede yaşlı disleri yok falan bebemin elini agzina koymuş yalar gibi yapio . Zaten tiksinjyorum onlardan sık sık yavrumun yüzünü yıkamak da çözüm değil. Engel olmak adına kendimi paralasam aynı evde geçmio hayat
Hele ki onların yuzinden bebem aglayan miy miy bi hale geldi çok oynayıp sevio lar ben daraliom. Sipaçık da bişe varmış gibi onlara gidio sevio yuzlerinı boyunlarinj Yalamak istio
Valla ben açıkçası bebeğimin gelişimini sağlığını daha çok umursuyorum kızlar biliyorsunuz geçen ay kv vardı kucağa alıştırdı zibilyon kere uyarmama rağmen. Ayrıca kızım çok sinirli bir Bebek olmuştu özellikle kv yüzünü tırnaklayıp duruyordu. Annem geldi 2 gündür o var kızım tekrar sakin bir bebek oldu ama ayakta duramıyoruz hemen paçamıza yapışıp ağlıyor kucak içinCanım biliyorum çok rahatsız oluyorsun ama bu kadar kasma bence, seviyorlar demekki çok üzerine düşünce çıt kırıldım oluyor bebeler, şimdi dedeye bişey desen yaşlı adam kırılacak, yani çocukları koruyalım derken kalpte kırmayalım. Şöyle bir bakıyorum da çöplükte büyüyen bebekler var bizimkiler den daha sağlam valla. Fırsat buldukça elini yüzünü temizle yapacakta çok bişey yok gibi yani, bi çözümün varsa paylaş uygulayalım çünkü bende çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan o kadar düşündüm çare bulamadım verdim çocuğu alın sizin olsun dedim
Yok çorba vs onları yiyor ama süte gelince bibreonlada kaşıklada ağzını kilitliyor.Ne kadar çok anne sütü alsa kardır diyorum ama bakalım zor günler bize bekliyor gibiPeki ac oldugu icin aglimiyormu. Bu cocuklar nasil doyacak böyle
Bardakla vermeyi denesen belki içer benim ki yoğurt ye miyordu bardakla koyu ayran içtiYok çorba vs onları yiyor ama süte gelince bibreonlada kaşıklada ağzını kilitliyor.Ne kadar çok anne sütü alsa kardır diyorum ama bakalım zor günler bize bekliyor gibi
Belki denemişsindir ama Kendi yiyebileceği yiyecekleri eline versen benimki bugün et yedi sabahları kaşar ve ekmek yiyor, erişte yiyor. Çok yumuşak haşlamıyorum havuç da yiyorKizlar kizimin iştahsızlıgini ne yapicam ya doktorlar istah ilaci vermiyo kiza ne versem kusuyo ek gida istemio hicbirsekilde işin kötüsü kustugunda hem burundan hem agizdan cikiyo ve nefessiz kalio birkac saniye kollarini çirpiyor rengi degisiyo sonra feryat figan agliyo simdi ben bu kiza ne yapabilirim
atiyo yada oynuyo onunlaBelki denemişsindir ama Kendi yiyebileceği yiyecekleri eline versen benimki bugün et yedi sabahları kaşar ve ekmek yiyor, erişte yiyor. Çok yumuşak haşlamıyorum havuç da yiyor
canım ben yaptırmayacaktım ama saglık ocagından ıkı kere aradılar ıcıme kurt dustu yaptırdım dun.Kizlar 9. Ay aşısını yaptiracak veya yaptirmayacaklar kimler acaba ben kararsiz kaldim kimi yap dio kimi yapma ben yaptırmayı düşünüyorum sizler neler düşünüyorsunuz..
Bi çözüm bulamadım bacim yaaa. Aynen dediğin gibi düşünüp çareyi elleriné birakmakta fırsat buldukça yikamakta buldumCanım biliyorum çok rahatsız oluyorsun ama bu kadar kasma bence, seviyorlar demekki çok üzerine düşünce çıt kırıldım oluyor bebeler, şimdi dedeye bişey desen yaşlı adam kırılacak, yani çocukları koruyalım derken kalpte kırmayalım. Şöyle bir bakıyorum da çöplükte büyüyen bebekler var bizimkiler den daha sağlam valla. Fırsat buldukça elini yüzünü temizle yapacakta çok bişey yok gibi yani, bi çözümün varsa paylaş uygulayalım çünkü bende çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan o kadar düşündüm çare bulamadım verdim çocuğu alın sizin olsun dedim
Canım çok sağol düşündüğün için. Çok şükür kızım iyi şimdi. Antibiyotik kullanıyoruz malesef. Doktor on güne tamamlayalım dedi.rulem canim cok gecmis olsun nasil oldu kizin. Sakininca gormemisin cocugu olmus derler. Sakinmazsin hasta olur. O hasta olacagina ben gormemis olurum daha iyi.
Ben de merak ettim bak şimdiAsi vaktimiz geldi geçti bizimde ela 22 Nisan doğumlu yaptirmadim ama kafamda deli sorular . Ya bu arada grupta neff vardı minik kızı defne vardı onu tek merak eden benmiyim acaba
Ben de sayenizde karar verdim yaptircamAşı mevzusu konuşulmuş. Bizim doktorumuzda çok kararlı bir şekilde aşıyı yaptırmamızı söyledi. Onunla birlikte bir de özel aşı varmış. İkisini de yaptıracağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?