2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm 2 aylikken meme reddi yapti birdaha istemdi sonra ben sagdim bir ay pomba ise yaramadi elle sagdim makineler baya pahali geldi o dönem cok sıkışık zamana denk geldi esimde almadi bebde anca bir ay sagabildim

Canim aslinda cok evhamli degilim ama birkac kisinin lafı da bana baya etki yapti birde kziim bu aralar cok hasta öksürüyo ve sonrasinda kusuyo hemen ne yapacagimi sasirdim bugun 3 kere kustu mama versemde öyle öksürüyo öksürüyo gecmeyince birden kusuyo ilacta icmiyo zorla sabah verdim yarim saat sonra kustu bu aksma verdim yine oyle birde cok istahsiz 3 gundur günde toplamda 500 ml bile icmiyo o öyle aç kalınca icim aciyo birde beynen cok yoruldum kimsem yok yanimda 2 saatligine kafami dinlendireyim yedi yirmi dort saat ben bakiyorum hasta olunca ust uste geldi ben bitik haldeyim rabbim kimseyi yalniz birakmasin

LargeGemini
Bende yanlzim çok bunaliyorum biri 2 yaş sendromuyla boğuşuyor digeri daha 2 aylık
Bi allahin kulu yok ki büyüğü götürüp biraz gezdrsin bende kafa dinleyem 1 saat.ama yok.iki cocuk cok zor.birde kas spaZmi geçiriyorum belim ağrıyor artk.pes ettim aksam eşime attim gittim krem sürüp yarım saat uzandım. Allah herkese yardim etsin özelikle benim gibi kafayi yemk uzere olanlara

Allah yardimcin olsun cnm cok iyi anliyorm benim esimde yardim etmiyor gerci adamda 16 saat calisiyo onun kendine hayri yok zor ya bilmiyorm sanırım bunalıma girdim

Katlanmaya calsiiyorum ben yokken nasıl engel olabilirm. .. birakip geliom yavrumu 2 saat belki ama olsun

İşte ben bu yandan çok avantajliym daraldgm çok oluo veriom babaannesi dedesi babasi. . Yoksa ınsan kafayi yiyebilio. Allahm can sağlığı versin tabi

Merhaba bende mayis annesiyim. İki cocugum var ve ikisinde de uyutmayi beceremiyorum. Nasil alistirdin arkadasim?
Gündüz arabasında gece de kendi kendine uyuyor ona alıştırdım

Ayrica kadir tugcuyu takip etmenizi oneririm. Bir cok hastaligi ilacsiz, yada gerekli ilac kullanarak atlattik.

Kizim 8 bucuk aylik 9 kilo 71 cm

Boyu da kilosu da gayet iyi canim sen kimseye kulak asma. Benim kiziminda boyu 72 cm perstentil degerine bakildigi zaman gayet normal çıkıyor ayni yas grubundaki bebeklerin yuzde 75 den fazlaymis boyu. Bu gayet iyi bence. Sen kimseye bakma saglikli olsunlar yeter

Gündüz yemek yedikten sonra biraz oyun oynayıp arabasına koyuyorum evin içinde arabasını sürüyorum uyuya kalıyor akşam da gece uykusuna geçmeden önce emziriyorum uyuyacak gibi oluyor sonra göğsümü çekiyorum yatağa beraber uzanıyoruz o uyuyana kadar beraber yatıyorum sonra onu yatağına bırakıyorum ilk zamanlar 45 dk sürüyordu tüm yatağı dolanıyordu uykuya zor geçiş vardı şimdi 5 dk sürüyor

Maşallah darisi basima ins gece olanini denicem bu aksam

Maşallah benimkinin gece uykusu 11:30'u buluyor emerek uykuya dalıyor yatakta olunca ağlıyor kalkıp oturuyor dr emerek uykuya geçmeyi sonlandı dedi çok zor çok ağlıyor

Sute geçmeyen bir hap var canim cerazette.dr lar öneriyor. Ben alırdım ama daha adet olmadim adetin ilk günü başlanıyor. Eşim korunmadi bir kez çok evham yaptim

Canım ben doğum yapalı 9 ay olacak hala adet olmadım ama dr um baştan söylemişti eğer adet olmazsan süt koruyor diye bişey yok esin korunsun dedi

Canım ben doğum yapalı 9 ay olacak hala adet olmadım ama dr um baştan söylemişti eğer adet olmazsan süt koruyor diye bişey yok esin korunsun dedi
Bnde doğum sonrasi adet olmadim emziriyorum. Bir kez korunmasiz ilişkim oldu sonra ertesi gün hapi içtim. Umarım bjrsey yoktur. Geceleri yatamiyorum. Midem bulanıyor. Niye böyle oldum.Bi test alsam da yapamam. BBU bebegim de plansiZ istenmeyen bir gebelikti.ama yaoacak birşey yoktu.inşallah hamile degilimdir.süt korumasi yalan bncde

Iyi geceler kizlar iki sey sorucam birincisi bebeginin üst disleri cikanlar sizinde mi iki dis arasi bosluk var yoksa o bosluk giderek kapaniyo mu alttakiler oyle degil

İkinci sorum bebegimin kakasi çokkotu kokuyo normal mi acaba ?

Iyi geceler kizlar iki sey sorucam birincisi bebeginin üst disleri cikanlar sizinde mi iki dis arasi bosluk var yoksa o bosluk giderek kapaniyo mu alttakiler oyle degil

Kızımın üst dişleri de ayrık. Sorduklarım zamanla kapandığını söylediler.
Diğer konuda fikrim yok.

Üst dişler henüz çıkmadı kaka kokusu ek gıdadan sonra başladı kokuya çok hassas biriyim midem bulanarak yıkıyorum

.kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmedi
Bnlar dert değil. Allah hepsine sağlık versin[/QUOTE]
AY BENİMDE İÇİME Bİ SU SERPTİNİZ TEŞEKKÜRLER :)

merhaba mayıs anneleri şöyle bir bbek keki tarifiniz var mı aynı yetişkinlerine benzer atıştırmalık poğaça moğaça :)bizimkilri çok güzel yapıp kızımınn kını yapamyorum muffin kalıpalrındada olmuyor pek borcam yada kek kalıbında olabilicek :)
birde bu kızçenin bir dişi sivrildi öteki patlayamadı tekdişli mi kalacak daha bu :)

günaydın kızlar.çok önemli bir sorunum varradetim iki gün gecikti.eşim dikkat ediyor aslında hep testte yaptım sonuç negatif çıktı ama hala olmadım.çok korkuyorumm.varmı başına bu tarz bişey gelen yada ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek

canım öncelikle gecmiş olsun peditus kullandık biz bes gun boyunca gunde üç ölcek soguk algınlığı için

[/QUOTE]
canım kilosu da boyu da gayet normal neden stres yapıp kendini üzüyorsun ki
benim kızım daha 8150 gram 74 cm kimseyi takmıyorum saglığı yerinde olsun gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…