- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.501
Kadın ya cahildir yada senin bakmani kiskanmistir.neden anne sutu almadi ki.benim bebegim 2 yasina kadar anne sütü aldi 2 yasta kilo 12ydi.bir kere bile mama vermedim. Versem evet 15 kilo olurdu. Onemli olan dirençli olmasi vücudunun mikroplarla savaşması ve hiç hasta olmaması bence.
LargeGemini
Yahu senin kendini boş yere evham yapmanı ne yapacağız canım bir yaşındaki bebeğin boyu 75 cm oluyor 9 aylık bebeğın boyu 72 cm çok mu kısa cidden boyu da kilosu da iyi bence bu kadar kusmasına rağmen iyi kilo almış
LargeGemini
Bende yanlzim çok bunaliyorum biri 2 yaş sendromuyla boğuşuyor digeri daha 2 aylık
Bi allahin kulu yok ki büyüğü götürüp biraz gezdrsin bende kafa dinleyem 1 saat.ama yok.iki cocuk cok zor.birde kas spaZmi geçiriyorum belim ağrıyor artk.pes ettim aksam eşime attim gittim krem sürüp yarım saat uzandım. Allah herkese yardim etsin özelikle benim gibi kafayi yemk uzere olanlara
Katlanmaya calsiiyorumMidem bulandı resmen sen nasıl katlanıyorsun canım ya tövbe tövbe. Ben öpmeyeceksiniz diye sert çıkışıyorum kız kardeşimi öperken yakaladım ağzına vurdum bir tane25 yaşındakine bile laf anlayamıyorsun
İşte ben bu yandan çok avantajliym daraldgm çok oluo veriom babaannesi dedesi babasi. . Yoksa ınsan kafayi yiyebilio. Allahm can sağlığı versin tabiLargeGemini
Bende yanlzim çok bunaliyorum biri 2 yaş sendromuyla boğuşuyor digeri daha 2 aylık
Bi allahin kulu yok ki büyüğü götürüp biraz gezdrsin bende kafa dinleyem 1 saat.ama yok.iki cocuk cok zor.birde kas spaZmi geçiriyorum belim ağrıyor artk.pes ettim aksam eşime attim gittim krem sürüp yarım saat uzandım. Allah herkese yardim etsin özelikle benim gibi kafayi yemk uzere olanlara
Gündüz arabasında gece de kendi kendine uyuyor ona alıştırdım
Boyu da kilosu da gayet iyi canim sen kimseye kulak asma. Benim kiziminda boyu 72 cm perstentil degerine bakildigi zaman gayet normal çıkıyor ayni yas grubundaki bebeklerin yuzde 75 den fazlaymis boyu. Bu gayet iyi bence. Sen kimseye bakma saglikli olsunlar yeterKizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.
Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?
Gündüz yemek yedikten sonra biraz oyun oynayıp arabasına koyuyorum evin içinde arabasını sürüyorum uyuya kalıyor akşam da gece uykusuna geçmeden önce emziriyorum uyuyacak gibi oluyor sonra göğsümü çekiyorum yatağa beraber uzanıyoruz o uyuyana kadar beraber yatıyorum sonra onu yatağına bırakıyorum ilk zamanlar 45 dk sürüyordu tüm yatağı dolanıyordu uykuya zor geçiş vardı şimdi 5 dk sürüyorMerhaba bende mayis annesiyim. İki cocugum var ve ikisinde de uyutmayi beceremiyorum. Nasil alistirdin arkadasim?
Ayrica kadir tugcuyu takip etmenizi oneririm. Bir cok hastaligi ilacsiz, yada gerekli ilac kullanarak atlattik.
Kizim 8 bucuk aylik 9 kilo 71 cm
Maşallah darisi basima insGündüz yemek yedikten sonra biraz oyun oynayıp arabasına koyuyorum evin içinde arabasını sürüyorum uyuya kalıyor akşam da gece uykusuna geçmeden önce emziriyorum uyuyacak gibi oluyor sonra göğsümü çekiyorum yatağa beraber uzanıyoruz o uyuyana kadar beraber yatıyorum sonra onu yatağına bırakıyorum ilk zamanlar 45 dk sürüyordu tüm yatağı dolanıyordu uykuya zor geçiş vardı şimdi 5 dk sürüyor
Maşallah benimkinin gece uykusu 11:30'u buluyor emerek uykuya dalıyor yatakta olunca ağlıyor kalkıp oturuyor dr emerek uykuya geçmeyi sonlandı dedi çok zor çok ağlıyorGündüz yemek yedikten sonra biraz oyun oynayıp arabasına koyuyorum evin içinde arabasını sürüyorum uyuya kalıyor akşam da gece uykusuna geçmeden önce emziriyorum uyuyacak gibi oluyor sonra göğsümü çekiyorum yatağa beraber uzanıyoruz o uyuyana kadar beraber yatıyorum sonra onu yatağına bırakıyorum ilk zamanlar 45 dk sürüyordu tüm yatağı dolanıyordu uykuya zor geçiş vardı şimdi 5 dk sürüyor
Sute geçmeyen bir hap var canim cerazette.dr lar öneriyor. Ben alırdım ama daha adet olmadim adetin ilk günü başlanıyor. Eşim korunmadi bir kez çok evham yaptim
Bnde doğum sonrasi adet olmadim emziriyorum. Bir kez korunmasiz ilişkim oldu sonra ertesi gün hapi içtim. Umarım bjrsey yoktur. Geceleri yatamiyorum. Midem bulanıyor. Niye böyle oldum.Bi test alsam da yapamam. BBU bebegim de plansiZ istenmeyen bir gebelikti.ama yaoacak birşey yoktu.inşallah hamile degilimdir.süt korumasi yalan bncdeCanım ben doğum yapalı 9 ay olacak hala adet olmadım ama dr um baştan söylemişti eğer adet olmazsan süt koruyor diye bişey yok esin korunsun dedi
Kızımın üst dişleri de ayrık. Sorduklarım zamanla kapandığını söylediler.Iyi geceler kizlar iki sey sorucam birincisi bebeginin üst disleri cikanlar sizinde mi iki dis arasi bosluk var yoksa o bosluk giderek kapaniyo mu alttakiler oyle degil
İkinci sorum bebegimin kakasi çokkotu kokuyo normal mi acaba ?
Üst dişler henüz çıkmadı kaka kokusu ek gıdadan sonra başladı kokuya çok hassas biriyim midem bulanarak yıkıyorumIyi geceler kizlar iki sey sorucam birincisi bebeginin üst disleri cikanlar sizinde mi iki dis arasi bosluk var yoksa o bosluk giderek kapaniyo mu alttakiler oyle degil
İkinci sorum bebegimin kakasi çokkotu kokuyo normal mi acaba ?
.kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmediSTE="LargeGemini, post: 50043104, member: 718778"]Kizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
Bugun asi yaptik cok sukur cok aglamadi kizlar moralim bozuldu benim kiz 72 cm kilosuda 9400 bizim kizda niye bukadar kisa kaldi oysa baba 1.82 ben 1.67im kan ilacini saglik ocagi tekrar verdi ginde 9 damla dedi hic tahlik falan istemediler birdahaki kontrol bir yasinda allahin izniyle.
Bu arada peditus kullanan oldumu acaba nicin verdi doktor nekadar verdiniz bebeklere ?
canım öncelikle gecmiş olsun peditus kullandık biz bes gun boyunca gunde üç ölcek soguk algınlığı içinKizlar bugun saglik ocagi arayip çağırdı zaten gidecektim saglik ocagina kizimi gosterecektim dunden beri cok öksürüyo hapsiriyo gece hic uyumadi yavrum hep agladi döndü durdu agrisi vardi
[/QUOTE]Haklısınız kizlar ama anne sütü almadigi icin birde kim görse 4 aylik mi bu dio acaip stres yaptim gecen burda hava hostu parka goturdum kadinin biri bu ufaklifi salıncağa mi bindirxen dedi evet dedim kac kere getirdim sevinsin falan 4 aylik bebek ne anlasin dedi yok dedim 9u bitirmek üzere ya den bu kiza hicbisey vermedin mi niye oyle kucuk kalmis falan dedi cok uzuldum
.kafana takma her seyi süper. Benim oğlum 12 aylikken 74 cm 9 kiloydu.ama hicbir dr kötü dmedi
Bnlar dert değil. Allah hepsine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?