• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar ya benim kızçenin beklenen dişleri çıkalı 20 gün oluyor ve ben 10 gündür sağ göğsümde acı ve iltihap toplamış bir yara ile geziyorum o_O var mı bildiğiniz bir çözüm bu acıya :KK52:
canımm inci gibi dişleri olsun inşallah...bızde haftasonu diş bugdayımızı yaptık darısı sizlere:) ısırıp da mı yara yaptı göğsünü acaba

canımm inci gibi dişleri olsun inşallah...bızde haftasonu diş bugdayımızı yaptık darısı sizlere:) ısırıp da mı yara yaptı göğsünü acaba
sağol canım benim inşallah inci gibi olsun kızlarımızın dişleri :) biz de yarından sonra yapıcaz inşallah :) bir kere ısırdı kızım ufacık da diş izi var orda ama bildiğin iltihap bile toplamış içine :KK47:

Canim benimde gecen ay bir hafta gecikti bende çok korktum ama bir hafta sonra girdim
günaydın kızlar.çok önemli bir sorunum varr:110:adetim iki gün gecikti.eşim dikkat ediyor aslında hep testte yaptım sonuç negatif çıktı ama hala olmadım.çok korkuyorumm.varmı başına bu tarz bişey gelen yada ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek

Kizlar annem kendi bahcesinde besledigi horozu kesip yollamis bende kaynattim suyunu kizcemin corbasina koyabilirmiyiz yoksa zararli mi
Koyabilirsin canm mis gibi de olur.annem de gelirken köy horozu kestirip getirmiş biz de parçalayıp buzluğa attık 2 günde 1 parça haşlayıp yediryoruz suyunu da şimdilik biz kullanıyoruz :D

sağol canım benim inşallah inci gibi olsun kızlarımızın dişleri :) biz de yarından sonra yapıcaz inşallah :) bir kere ısırdı kızım ufacık da diş izi var orda ama bildiğin iltihap bile toplamış içine :KK47:
yaaa sen neden nickini değiştirdin kuzum ya ben seni sinirliportakal ismiyle çok seviyordum:KK45:yara onarıcı kremler var bırde e vitamini kapsuller oluyor kullan belkı faydası dokunur.hakıkı saf zeytınyagı da ıyı geliyor diyorlar.keske benim kızım da emseydı de ısırsaydı yara olmasına bile razıyım:eek:

yaaa sen neden nickini değiştirdin kuzum ya ben seni sinirliportakal ismiyle çok seviyordum:KK45:yara onarıcı kremler var bırde e vitamini kapsuller oluyor kullan belkı faydası dokunur.hakıkı saf zeytınyagı da ıyı geliyor diyorlar.keske benim kızım da emseydı de ısırsaydı yara olmasına bile razıyım:eek:
Ay kardeşim biliyordu nicki de girer okur diye değiştireyim dedim tatlım :)) z.yağı sürdüm canm biraz daha iyi şuan.emmiyor mu kuzucuk artık tamamen? Gece uykusu çok güzel olmuştu bozulmadı inşallah? Bizimki de emiyor da nasıl emiyor ısırmalı oynamalı cimciklemeli e haliyle azaldı baya sütümüz bana miras sarkmış göğüsler kaldı :işsiz:

günaydın kızlar.

dün aşı olduk. sonra da kendi dr umuza gittik. kan idrar tahlili yaptı. kan değerimiz çok az düşük çıktı. ferromixine devam dedi. bir sıkıntımız yok çok şükür.

tuzsuz zeytine, kurubaklagile başlayabilirmişiz. sağlık ocağı boyumuzu 73 ölçtü. dr 74,5 ölçtü. kilomuz 9 olmuş.

LargeGemini LargeGemini bence rahat ol canım. bebeğinin boyu gayet normal. kilosunun da maşallahı var. benimkinin boyu uzun. e annesinin nerdeyse 1,80 boyu var. bebeğine 4 aylık duruyo diyenler heralde bayadır bebek görmemiş. alakası yok 4 aylık bebekle. maşallah bebeklerimize.

Gunaydin kizlar. Bebegine yer elmasi veren varmi cok faydaliymis aldim ama nasil yapacağımı bilemedim. Siz veriyor musunuz nasil yapiyorsunuz

Ay kardeşim biliyordu nicki de girer okur diye değiştireyim dedim tatlım :)) z.yağı sürdüm canm biraz daha iyi şuan.emmiyor mu kuzucuk artık tamamen? Gece uykusu çok güzel olmuştu bozulmadı inşallah? Bizimki de emiyor da nasıl emiyor ısırmalı oynamalı cimciklemeli e haliyle azaldı baya sütümüz bana miras sarkmış göğüsler kaldı :işsiz:
yok canım emmıyor:KK12: artık bıraktı:KK61: tamamen sutum de cok azaltı.gece yatmadan muhallebi yediriyorum uyuyor uykusu duzenli masallahı :nazar:var.acaba bu gögusler kendini toplar mı zamanla ıyıce babanne gıbı olduk da :KK45:

yok canım emmıyor:KK12: artık bıraktı:KK61: tamamen sutum de cok azaltı.gece yatmadan muhallebi yediriyorum uyuyor uykusu duzenli masallahı :nazar:var.acaba bu gögusler kendini toplar mı zamanla ıyıce babanne gıbı olduk da :KK45:
Üzme canm kendini maşallah yeterince aldılar zaten çok şükür her bebeğin nasibi var diye düşünüyorum anne sütü konusunda. Benimkinde uyku yok mesela hala yatmadan önce beni de yese uyanıp oyun oynuyor ağlamasa bile :halay:hiç sanmıyorum ya bildiğin yer çekimine yenik düştüler çok utanıyorum eşimden :KK23:

Selam
Muhallebiyi nasıl yapıyorsun?

Ben hiç vermedim. Su ek gıda işini kiviramadim. Bebem buyuyunce cok yemek sececk heralde.

Selam
Muhallebiyi nasıl yapıyorsun?

Ben hiç vermedim. Su ek gıda işini kiviramadim. Bebem buyuyunce cok yemek sececk heralde.

canım ben muhallebide pirinç, tam buğday, yulaf unu kullanıyorum. ya sadece pirinç unuyla ya buğday ve yulaf karışımıyla veya 3 ü birden yapıyorum. yulaf ve buğday ununu kavurarak yapıyorum. pirinç ununu kavurmuyorum. 2 silme yemek kaşığı una 1 bardak su ile yapıyorum. suyu muhallebi kıvamına göre arttırıyorum. ılıdıktan sonra içine ya 3 ölçek mama, ya yarım elma veya armut ya da 1yemek kaşığına yakın pekmez karıştırıp yediriyorum

Back