- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.521
Selam kızlar ya benim kızçenin beklenen dişleri çıkalı 20 gün oluyor ve ben 10 gündür sağ göğsümde acı ve iltihap toplamış bir yara ile geziyorum var mı bildiğiniz bir çözüm bu acıya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm inci gibi dişleri olsun inşallah...bızde haftasonu diş bugdayımızı yaptık darısı sizlere:) ısırıp da mı yara yaptı göğsünü acabaSelam kızlar ya benim kızçenin beklenen dişleri çıkalı 20 gün oluyor ve ben 10 gündür sağ göğsümde acı ve iltihap toplamış bir yara ile geziyorum var mı bildiğiniz bir çözüm bu acıya
sağol canım benim inşallah inci gibi olsun kızlarımızın dişleri :) biz de yarından sonra yapıcaz inşallah :) bir kere ısırdı kızım ufacık da diş izi var orda ama bildiğin iltihap bile toplamış içinecanımm inci gibi dişleri olsun inşallah...bızde haftasonu diş bugdayımızı yaptık darısı sizlere:) ısırıp da mı yara yaptı göğsünü acaba
günaydın kızlar.çok önemli bir sorunum varradetim iki gün gecikti.eşim dikkat ediyor aslında hep testte yaptım sonuç negatif çıktı ama hala olmadım.çok korkuyorumm.varmı başına bu tarz bişey gelen yada ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek
Doktora gittim bu korkuyla bir gün daha geçirmemek için.Sonuç bekliyorummCanim benimde gecen ay bir hafta gecikti bende çok korktum ama bir hafta sonra girdim
Doktora gittim bu korkuyla bir gün daha geçirmemek için.Sonuç bekliyorumm
Allahım isteyene dileyene olmayana versin inşallahhUmarim hayirlisi ne ise o olur nisan anneler daha 3 aylikken hamisler olusmaya basladi masallah mayis anneleri cok dikkat bu konuda
Koyabilirsin canm mis gibi de olur.annem de gelirken köy horozu kestirip getirmiş biz de parçalayıp buzluğa attık 2 günde 1 parça haşlayıp yediryoruz suyunu da şimdilik biz kullanıyoruzKizlar annem kendi bahcesinde besledigi horozu kesip yollamis bende kaynattim suyunu kizcemin corbasina koyabilirmiyiz yoksa zararli mi
Kizlar annem kendi bahcesinde besledigi horozu kesip yollamis bende kaynattim suyunu kizcemin corbasina koyabilirmiyiz yoksa zararli mi
yaaa sen neden nickini değiştirdin kuzum ya ben seni sinirliportakal ismiyle çok seviyordumyara onarıcı kremler var bırde e vitamini kapsuller oluyor kullan belkı faydası dokunur.hakıkı saf zeytınyagı da ıyı geliyor diyorlar.keske benim kızım da emseydı de ısırsaydı yara olmasına bile razıyımsağol canım benim inşallah inci gibi olsun kızlarımızın dişleri :) biz de yarından sonra yapıcaz inşallah :) bir kere ısırdı kızım ufacık da diş izi var orda ama bildiğin iltihap bile toplamış içine
Ay kardeşim biliyordu nicki de girer okur diye değiştireyim dedim tatlım :)) z.yağı sürdüm canm biraz daha iyi şuan.emmiyor mu kuzucuk artık tamamen? Gece uykusu çok güzel olmuştu bozulmadı inşallah? Bizimki de emiyor da nasıl emiyor ısırmalı oynamalı cimciklemeli e haliyle azaldı baya sütümüz bana miras sarkmış göğüsler kaldıyaaa sen neden nickini değiştirdin kuzum ya ben seni sinirliportakal ismiyle çok seviyordumyara onarıcı kremler var bırde e vitamini kapsuller oluyor kullan belkı faydası dokunur.hakıkı saf zeytınyagı da ıyı geliyor diyorlar.keske benim kızım da emseydı de ısırsaydı yara olmasına bile razıyım
yok canım emmıyor artık bıraktı tamamen sutum de cok azaltı.gece yatmadan muhallebi yediriyorum uyuyor uykusu duzenli masallahı var.acaba bu gögusler kendini toplar mı zamanla ıyıce babanne gıbı olduk daAy kardeşim biliyordu nicki de girer okur diye değiştireyim dedim tatlım :)) z.yağı sürdüm canm biraz daha iyi şuan.emmiyor mu kuzucuk artık tamamen? Gece uykusu çok güzel olmuştu bozulmadı inşallah? Bizimki de emiyor da nasıl emiyor ısırmalı oynamalı cimciklemeli e haliyle azaldı baya sütümüz bana miras sarkmış göğüsler kaldı
Üzme canm kendini maşallah yeterince aldılar zaten çok şükür her bebeğin nasibi var diye düşünüyorum anne sütü konusunda. Benimkinde uyku yok mesela hala yatmadan önce beni de yese uyanıp oyun oynuyor ağlamasa bile hiç sanmıyorum ya bildiğin yer çekimine yenik düştüler çok utanıyorum eşimdenyok canım emmıyor artık bıraktı tamamen sutum de cok azaltı.gece yatmadan muhallebi yediriyorum uyuyor uykusu duzenli masallahı var.acaba bu gögusler kendini toplar mı zamanla ıyıce babanne gıbı olduk da
yok canım emmıyor artık bıraktı tamamen sutum de cok azaltı.gece yatmadan muhallebi yediriyorum uyuyor uykusu duzenli masallahı var.acaba bu gögusler kendini toplar mı zamanla ıyıce babanne gıbı olduk da
Selam
Muhallebiyi nasıl yapıyorsun?
Ben hiç vermedim. Su ek gıda işini kiviramadim. Bebem buyuyunce cok yemek sececk heralde.