- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.501
Cnm 2 aylikken meme reddi yapti birdaha istemdi sonra ben sagdim bir ay pomba ise yaramadi elle sagdim makineler baya pahali geldi o dönem cok sıkışık zamana denk geldi esimde almadi bebde anca bir ay sagabildim
Canim aslinda cok evhamli degilim ama birkac kisinin lafı da bana baya etki yapti birde kziim bu aralar cok hasta öksürüyo ve sonrasinda kusuyo hemen ne yapacagimi sasirdim bugun 3 kere kustu mama versemde öyle öksürüyo öksürüyo gecmeyince birden kusuyo ilacta icmiyo zorla sabah verdim yarim saat sonra kustu bu aksma verdim yine oyle birde cok istahsiz 3 gundur günde toplamda 500 ml bile icmiyo o öyle aç kalınca icim aciyo birde beynen cok yoruldum kimsem yok yanimda 2 saatligine kafami dinlendireyim yedi yirmi dort saat ben bakiyorum hasta olunca ust uste geldi ben bitik haldeyim rabbim kimseyi yalniz birakmasin
Canim aslinda cok evhamli degilim ama birkac kisinin lafı da bana baya etki yapti birde kziim bu aralar cok hasta öksürüyo ve sonrasinda kusuyo hemen ne yapacagimi sasirdim bugun 3 kere kustu mama versemde öyle öksürüyo öksürüyo gecmeyince birden kusuyo ilacta icmiyo zorla sabah verdim yarim saat sonra kustu bu aksma verdim yine oyle birde cok istahsiz 3 gundur günde toplamda 500 ml bile icmiyo o öyle aç kalınca icim aciyo birde beynen cok yoruldum kimsem yok yanimda 2 saatligine kafami dinlendireyim yedi yirmi dort saat ben bakiyorum hasta olunca ust uste geldi ben bitik haldeyim rabbim kimseyi yalniz birakmasin
Kadın ya cahildir yada senin bakmani kiskanmistir.neden anne sutu almadi ki.benim bebegim 2 yasina kadar anne sütü aldi 2 yasta kilo 12ydi.bir kere bile mama vermedim. Versem evet 15 kilo olurdu. Onemli olan dirençli olmasi vücudunun mikroplarla savaşması ve hiç hasta olmaması bence.
LargeGemini
Yahu senin kendini boş yere evham yapmanı ne yapacağız canım bir yaşındaki bebeğin boyu 75 cm oluyor 9 aylık bebeğın boyu 72 cm çok mu kısa cidden boyu da kilosu da iyi bence bu kadar kusmasına rağmen iyi kilo almış