- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.381
Canim biz 8 ay kontrolü olmadık Şubat 16 da hem asi hem izlem var ama 7.ay kontrolünde 10900 kg 71 cm diBenimde 8. Ay kontrolunde 8.400 du boy 70 cm cok az ilerliyoz cokmu zayif kaldilar ne
Google dan bebek persentil değeri diye arastir. Orda hesapla. Cocuk dr lari da onukullanıyor. Ne demek oldugu orada açıklıyor site şimdi ben anlatmayayim.Benimde 8. Ay kontrolunde 8.400 du boy 70 cm cok az ilerliyoz cokmu zayif kaldilar ne
geçmiş olsun canım peditusu bız bır ayda ıkı kere grıp olunca mecbur kullandık eger kullanmasaydık antıbıyotık kullanacaktıMerhabalar ...
Herkes iyidir inşallah okuma fırsatı bulamadım . Benim kızım cuma günü genzinde hırıltıyla uyndı bugün sabah hem burun tıkanıklığı hemde balgamlı öksürüğe çevirdi. Doktora gittik ama peditus ve levopront şurup verdi yarımşar ölçek. Herkes zararlı olduğunu söyledi emin olamadım sizler ne kullandınız bebişler hastalanınca
Nette okudum da kullanmak istemeyip sonra ciğerlere inenler var açıkçası ben korktum dr ilaç verse kullanırdım daha ilerisinden Allah muhafaza..
Canim cok geçmiş olsun, benim oğlum bronşit olduğu için buluttan nem kapıyor Dr a goturdugumuzde öksürük için peditus veriyor ağrı kesici ateş düşürücü olarak dolven, parol, veya calpol felan veriyor,kilosuna görede antibiyotik veriyor, kilo dusukse vermiyor. İlaçları kullanmanız tavsiye ederim canım, benim oğlum 2 buçuk aylikti grip oldu kV Dr a yollamadi hastanede daha çok mikrop kapar hem ilaç iyi bişey değil diye eltim felan akıl verdiler çocuk bi gece aglaya aglaya omzumda bayıldı eşimle apar topar acile gittik ciğer filmi çekildi hava verdiler rezil olduk çocuğumun çektiği acı Allah kimseye vermesin, sen sağa sola bakma bizler ilaçsız bol açılı baharatlı limonlu çorbalar nane limonlar içer kendimize bakar iyileşiriz ama minik kuzular bunları yiyemez ilaç ve emzirmekten başka çare yok. Birde burnu için tuzlu su kaynat yarım çay bardağı suya çay kasiginin ucuyla azıcık tuz at kaynat iliyinca damlat çok işe yarıyor damlalardan daha etkili, benim oğlumun burnu öyle açıldı. Tekrar tekrar geçmiş olsun tez zaman da iyileşir inşallah
geçmiş olsun canım peditusu bız bır ayda ıkı kere grıp olunca mecbur kullandık eger kullanmasaydık antıbıyotık kullanacaktı
Evet canım dondurucuda saklıyorum. Diğer türlü çabuk bozuluyormuş içerisinde tuz olmadığından. Buz torbasına koyuyorum. Kalıp kalıp çıkarıp kullanması kolay oluyor.
Teşekkğrler kızlaar . Biz yüzümüzdeki hemanjiom içinde ilaç tedavisi gördüğümüz için başka ilaç kullanmaya korkuyorum aslında o yüzden tereddütteyim. Dünden beri araştırdım kullandığımız ilaçla birlikte solunum yolları için olan ilaçların kullanılması yasakmış . O yüzden birkaç gün hemanjiom tedavisine ara vererek peditus kullanacağız sanırım
Evet canım dondurucuda saklıyorum. Diğer türlü çabuk bozuluyormuş içerisinde tuz olmadığından. Buz torbasına koyuyorum. Kalıp kalıp çıkarıp kullanması kolay oluyor.
Her şeyde kullanabilirsin. Makarnayı, pilavı bile onunla yapabilirsin.
İnce yün döşek yaptirmstim yorgan kadar ince. Sonra vaktim ki biraz sert gelio kuzumà .ortopedik yatak aldım. O da pek yüksek geldi. Henüz beşiğin üst kademesini kullaniorum bi gün ordan atarsa dié korkuyorumpark yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??
bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?
Bizimkinde ortopedik yaylı yatak var canm gayet kullanışlı oldu benim kız hep yüzüstü yatıyor yün ve süngerde nefes alamayabilir diye almıştık çok da memnunuz :)park yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??
bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?
Ben de ilk yaptığımızda dökmüştüm, sonrasında ne kadar faydalı olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm. Bundan sonra değerlendiririz biz deo kadar çok döktüm ki. ben de öyle yapıyım. buz torbam yok ama bardakta da dondurabilirim.
Ben pukka bamboo yatak aldım. Park yatak ile aynı ölçüdepark yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??
Canım ben de araştırdım nette ama aşağı yukarı tüm pekmezler aynı gibi bir sonuca vardım, harnup belki bir adım önde gibiydi. Ben de bu yüzden harnup soğuk pres aldım. Ama ağır geldi kızıma, hiç sevmedi tadını. O yüzden harnup tavsiye etmiyorum. Önemli olan soğuk pres olmasıymış. Yüksek ısılarda pekmez kanserojen oluyormuş.Kizlar en ii pekmez hangisi kizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?