• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar ...

Herkes iyidir inşallah okuma fırsatı bulamadım . Benim kızım cuma günü genzinde hırıltıyla uyndı bugün sabah hem burun tıkanıklığı hemde balgamlı öksürüğe çevirdi. Doktora gittik ama peditus ve levopront şurup verdi yarımşar ölçek. Herkes zararlı olduğunu söyledi emin olamadım sizler ne kullandınız bebişler hastalanınca
geçmiş olsun canım peditusu bız bır ayda ıkı kere grıp olunca mecbur kullandık eger kullanmasaydık antıbıyotık kullanacaktı

kızlar sızın bebeklerin kilosu maşallah cok iyi.
benim kızım 29 nisan dogumlu 10.aya girdik
boyu 74 cm kiloso 8200 cıkıyor tartıda kontrol bu ay
zaten aşırı kılo alan bi bebek değil doktorumuz normal diyor

rulem rulem canım peynir altı suyunu dondurucuda mı tutuyorsun? ben de peynir yapıyorum evde. alt suyunu dondurucuda tutsam olur mu?

shresrr shresrr bizim dr da peditus la ventolin şurup vermişti. ilerleyip antibiyotik kullanmaktansa bunları kullanmak daha iyidir diye düşünüyorum

Nette okudum da kullanmak istemeyip sonra ciğerlere inenler var açıkçası ben korktum dr ilaç verse kullanırdım daha ilerisinden Allah muhafaza..

Canim cok geçmiş olsun, benim oğlum bronşit olduğu için buluttan nem kapıyor Dr a goturdugumuzde öksürük için peditus veriyor ağrı kesici ateş düşürücü olarak dolven, parol, veya calpol felan veriyor,kilosuna görede antibiyotik veriyor, kilo dusukse vermiyor. İlaçları kullanmanız tavsiye ederim canım, benim oğlum 2 buçuk aylikti grip oldu kV Dr a yollamadi hastanede daha çok mikrop kapar hem ilaç iyi bişey değil diye eltim felan akıl verdiler çocuk bi gece aglaya aglaya omzumda bayıldı eşimle apar topar acile gittik ciğer filmi çekildi hava verdiler rezil olduk çocuğumun çektiği acı Allah kimseye vermesin, sen sağa sola bakma bizler ilaçsız bol açılı baharatlı limonlu çorbalar nane limonlar içer kendimize bakar iyileşiriz ama minik kuzular bunları yiyemez ilaç ve emzirmekten başka çare yok. Birde burnu için tuzlu su kaynat yarım çay bardağı suya çay kasiginin ucuyla azıcık tuz at kaynat iliyinca damlat çok işe yarıyor damlalardan daha etkili, benim oğlumun burnu öyle açıldı. Tekrar tekrar geçmiş olsun tez zaman da iyileşir inşallah

geçmiş olsun canım peditusu bız bır ayda ıkı kere grıp olunca mecbur kullandık eger kullanmasaydık antıbıyotık kullanacaktı

rulem rulem canım peynir altı suyunu dondurucuda mı tutuyorsun? ben de peynir yapıyorum evde. alt suyunu dondurucuda tutsam olur mu?

shresrr shresrr bizim dr da peditus la ventolin şurup vermişti. ilerleyip antibiyotik kullanmaktansa bunları kullanmak daha iyidir diye düşünüyorum

Teşekkğrler kızlaar . Biz yüzümüzdeki hemanjiom içinde ilaç tedavisi gördüğümüz için başka ilaç kullanmaya korkuyorum aslında o yüzden tereddütteyim. Dünden beri araştırdım kullandığımız ilaçla birlikte solunum yolları için olan ilaçların kullanılması yasakmış . O yüzden birkaç gün hemanjiom tedavisine ara vererek peditus kullanacağız sanırım

Evet canım dondurucuda saklıyorum. Diğer türlü çabuk bozuluyormuş içerisinde tuz olmadığından. Buz torbasına koyuyorum. Kalıp kalıp çıkarıp kullanması kolay oluyor.
Her şeyde kullanabilirsin. Makarnayı, pilavı bile onunla yapabilirsin.

Teşekkğrler kızlaar . Biz yüzümüzdeki hemanjiom içinde ilaç tedavisi gördüğümüz için başka ilaç kullanmaya korkuyorum aslında o yüzden tereddütteyim. Dünden beri araştırdım kullandığımız ilaçla birlikte solunum yolları için olan ilaçların kullanılması yasakmış . O yüzden birkaç gün hemanjiom tedavisine ara vererek peditus kullanacağız sanırım

doktoruna sor, ona göre kullan canım

Evet canım dondurucuda saklıyorum. Diğer türlü çabuk bozuluyormuş içerisinde tuz olmadığından. Buz torbasına koyuyorum. Kalıp kalıp çıkarıp kullanması kolay oluyor.
Her şeyde kullanabilirsin. Makarnayı, pilavı bile onunla yapabilirsin.

o kadar çok döktüm ki. ben de öyle yapıyım. buz torbam yok ama bardakta da dondurabilirim.

park yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??

bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?

bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?
İnce yün döşek yaptirmstim yorgan kadar ince. Sonra vaktim ki biraz sert gelio kuzumà .ortopedik yatak aldım. O da pek yüksek geldi. Henüz beşiğin üst kademesini kullaniorum bi gün ordan atarsa dié korkuyorum

Bizimkinde ortopedik yaylı yatak var canm gayet kullanışlı oldu benim kız hep yüzüstü yatıyor yün ve süngerde nefes alamayabilir diye almıştık çok da memnunuz :)

yeos yeos doktora ulaşma şansım yok cnm cerrahpaşada tedavi gördüğümüz için. Ama bizim gibi tedavi olan çok kişi var onlarla iletişim halindeyim . Hepsi hastalık döneminde tedaviye ara vermiş bizde öyle yapacağız. Bugün başladım bende peditus yarım ölçekle

o kadar çok döktüm ki. ben de öyle yapıyım. buz torbam yok ama bardakta da dondurabilirim.
Ben de ilk yaptığımızda dökmüştüm, sonrasında ne kadar faydalı olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm. Bundan sonra değerlendiririz biz de :hamarat:
Süt saklama poşetinde de saklayabilirsin canım.

Ben pukka bamboo yatak aldım. Park yatak ile aynı ölçüde

Kizlar en ii pekmez hangisi kizim icin
Canım ben de araştırdım nette ama aşağı yukarı tüm pekmezler aynı gibi bir sonuca vardım, harnup belki bir adım önde gibiydi. Ben de bu yüzden harnup soğuk pres aldım. Ama ağır geldi kızıma, hiç sevmedi tadını. O yüzden harnup tavsiye etmiyorum. Önemli olan soğuk pres olmasıymış. Yüksek ısılarda pekmez kanserojen oluyormuş.

Kızlar ben de araştırırken bunu buldum o yüzden üzüm pekmezi getirtiyorum anneme..dut bulamadım henüz :(

Eklentiler

• IMG_2190.jpg
    IMG_2190.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 48
Back