Canim cok geçmiş olsun, benim oğlum bronşit olduğu için buluttan nem kapıyor Dr a goturdugumuzde öksürük için peditus veriyor ağrı kesici ateş düşürücü olarak dolven, parol, veya calpol felan veriyor,kilosuna görede antibiyotik veriyor, kilo dusukse vermiyor. İlaçları kullanmanız tavsiye ederim canım, benim oğlum 2 buçuk aylikti grip oldu kV Dr a yollamadi hastanede daha çok mikrop kapar hem ilaç iyi bişey değil diye eltim felan akıl verdiler çocuk bi gece aglaya aglaya omzumda bayıldı eşimle apar topar acile gittik ciğer filmi çekildi hava verdiler rezil olduk çocuğumun çektiği acı Allah kimseye vermesin, sen sağa sola bakma bizler ilaçsız bol açılı baharatlı limonlu çorbalar nane limonlar içer kendimize bakar iyileşiriz ama minik kuzular bunları yiyemez ilaç ve emzirmekten başka çare yok. Birde burnu için tuzlu su kaynat yarım çay bardağı suya çay kasiginin ucuyla azıcık tuz at kaynat iliyinca damlat çok işe yarıyor damlalardan daha etkili, benim oğlumun burnu öyle açıldı. Tekrar tekrar geçmiş olsun tez zaman da iyileşir inşallah