• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizimkinde ortopedik yaylı yatak var canm gayet kullanışlı oldu benim kız hep yüzüstü yatıyor yün ve süngerde nefes alamayabilir diye almıştık çok da memnunuz :)
Biz tatile giderken park yatak ve içine sünger yatak almıştık. Geçenlerde Yatak yanı sepetimiz küçük geliyor diye onu kaldırıp park yatağı odamıza kurdum. Netten yaptığım araştırmada 6. Aydan sonra park yataklar için yaylı yatak önerildiğini Bebek ağırlaştığı için visko ve sünger önerilmediğini okudum. Haftasonu ebebekten yaylı yatak aldık. Çok sevdi kızım. Süngerde bu kadar rahat değildi bence...o_O

Geçmiş olsun canım. İlaç konusunda hiç bilgim yok ama emiyorsa sık sık emzirmeni tavsiye ederim. Her emzirme öncesi de burnu için serum fizyolojik.
rezene çayı veya ıhlamurda içirirsen ılık ılık onu rahatlatır

park yatak kullanan arkadaşlar, içine nasıl yatak koydunuz??

bende bir tane var, içine 8-10cm kalınlığında sünger yatak aldım. şimdi onu anneme bırakıcam. yeni bir park yatak daha aldım evime ama ona sünger yatak değil de yaylı yatak alsam olur mu? siz ne şekilde kullanıyorsunuz?
Oyun alanı olduğu için yatak almadım ölçüsünü alıp döşemeciden sert sünger kestirdim kalın biraz üzerine de kılıf yapıp lastikli çarşaf serdim

Bende esimden isteyim bari bakalim hangi pekmezi bulacak bu arada kizlar demir ilacini vermeyen varmi ben 1 aydir hic vermiyorum zarari olurmu 2 ay onceki tahlilde kani normaldi doktor bir yasina kadar ver dedi ama ilac rlimden düşüp kırılınca almadim bidaha kimler vermiyo

Bende esimden isteyim bari bakalim hangi pekmezi bulacak bu arada kizlar demir ilacini vermeyen varmi ben 1 aydir hic vermiyorum zarari olurmu 2 ay onceki tahlilde kani normaldi doktor bir yasina kadar ver dedi ama ilac rlimden düşüp kırılınca almadim bidaha kimler vermiyo
Ben bu haftaya kadar vermemiştim şimdi vermeye başladım bilmiyorum canm valla hata mı yaptım..

ben nutrigen veriyordum ama bir aydır bitti almadım. şuan kullanmıyorum. 15-20 gün sonra dr kontrolüne gidicez. kan değerlerine bakılıcak. o zamana kadar vermiyim ne varsa çıksın diye düşünüyorum. sonrasında ona göre veririm. etrafımda kan ilacını hiç vermeyip, kan tahlili sonrası gerek olmayanlar var.

Kızlar günaydın. Kızım 9 aylık. Annemle ben hastaydık maske kullanmamıza bizden bulaştı hastalık, öksürmeye başladı. Ne yapabilirim?Acı acı öksürüyo, içim gidiyo o öksürdükçe

Desenize sizde benim gibi vermiyonuz:) ben kac ay verdim ama tahlilde kani guzel cikti doktor vermeye devm dedi ama kırılınca almadim ins tekrar tahlil yapinca gerek kalmz

Desenize sizde benim gibi vermiyonuz:) ben kac ay verdim ama tahlilde kani guzel cikti doktor vermeye devm dedi ama kırılınca almadim ins tekrar tahlil yapinca gerek kalmz
işin garibi bizim tahlil de yapan olmadı. koruyucu zaten önlem amaçlı kullan dediler bana her seferinde..bizim kız da sevmiyor ya veremiyorum her gün :( nutrigenin demir tadını aldığı an tükürüyor :(

Benim kizda hiçbir ilaci sevmez kusar ama demir ilacini agzini zevkle acip gulerek istiyo:)
işin garibi bizim tahlil de yapan olmadı. koruyucu zaten önlem amaçlı kullan dediler bana her seferinde..bizim kız da sevmiyor ya veremiyorum her gün :KK43: nutrigenin demir tadını aldığı an tükürüyor :KK43:

Kizlar bebislerin kilosu ve boylari nekadar oldu herkes yazarsa cok sevinirim
9 aylik olduk canim dun kontrolumuz vardi. 9 kilo boyu da 72 cm olmus dr cok iyi buldu. Bende cok memnunum. Kan kontrolu yapildi. Kan ilacini veriyordum ama cok duzenli degildi. Kani iyi cikti. B12 de iyi cikti ama d vitamini düşük cikti. Daha doktora gostermedim bakalim ne dicek
Kizim geceleri cok huysuz 6 dis birden geliyormus. Zaten ust dort disi cok fena kabarik.

Kizlar en ii pekmez hangisi kizim icin
Canim pekmezin yatağında yaşayan biri olarak söylüyorum en iyi pekmez harnup yani keçi boynuzu pekmezi soğuk pres olanı ama kan için genelde üzüm pekmezi iyi gelir diye biliyorum, pekmezde dikkat etmen gereken bişey varki şekersiz yapilani bulmak, bi kaç sene öncesine kadar biz yapıyorduk evde kendimize kV artık güçten düşüyor kaldiramiyor yapamıyoruz, ev yapımı kuşburnu marmelati bulabilirsen oda çok faydalı

Kızlar ben de araştırırken bunu buldum o yüzden üzüm pekmezi getirtiyorum anneme..dut bulamadım henüz :KK43:
Bu listeyi görünce çok icerledim canım üzüm pekmezi dedinmi türkiyede tokat zile başta gelirdi Güneydoğu Anadolu nasıl pekmez yatağı oldu anlamadım bi zile li olarak içime oturdu

Kızlar bende kan ilacını ihmal ediyordum tahlil de demir düşük çıktı 9 damlaya çıkardı dr bu arada kanda bir değerde yüksek çıktı alerjiymiş o da biraz gözlemleyeceğiz çocuk alerjisi dr götürün dedi hiç bir belirti yok ama anlamadım

Canim ıhlamur verebilirsin ve sırtına karnina havlu koy iyi geliyor gecmis olsun umarim tez zamnda iyileşir yavrucak P Petko35
Ayyy çok sağol canım yaaa miniğim dişe zorluyor bi de ından inanılmaz huzursuz. Yattığından beri kaç uyandı. Aman Allah beterlerinden korusun. Millet neler çekiyo valla bizimki de bişey mi...

Back