• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim kizim biraz oksurmeye ve hapsurmaya kalksa hemen yakasina havlu koyuyorum ertesi gune duzeliyo bizimde ust dişleri cok kabardı bskslim onlar nezamn cikacak
Ayyy çok sağol canım yaaa miniğim dişe zorluyor bi de ından inanılmaz huzursuz. Yattığından beri kaç uyandı. Aman Allah beterlerinden korusun. Millet neler çekiyo valla bizimki de bişey mi...

Canim pekmezin yatağında yaşayan biri olarak söylüyorum en iyi pekmez harnup yani keçi boynuzu pekmezi soğuk pres olanı ama kan için genelde üzüm pekmezi iyi gelir diye biliyorum, pekmezde dikkat etmen gereken bişey varki şekersiz yapilani bulmak, bi kaç sene öncesine kadar biz yapıyorduk evde kendimize kV artık güçten düşüyor kaldiramiyor yapamıyoruz, ev yapımı kuşburnu marmelati bulabilirsen oda çok faydalı

Bu listeyi görünce çok icerledim canım üzüm pekmezi dedinmi türkiyede tokat zile başta gelirdi Güneydoğu Anadolu nasıl pekmez yatağı oldu anlamadım bi zile li olarak içime oturdu
Sen içerleme canım yanlıştır bu liste :D valla bilmiyorum ben de ne kadar doğru ama güvenilir biri paylaşmıştı..

Mayis kac dogumlu canim
9 aylik olduk canim dun kontrolumuz vardi. 9 kilo boyu da 72 cm olmus dr cok iyi buldu. Bende cok memnunum. Kan kontrolu yapildi. Kan ilacini veriyordum ama cok duzenli degildi. Kani iyi cikti. B12 de iyi cikti ama d vitamini düşük cikti. Daha doktora gostermedim bakalim ne dicek
Kizim geceleri cok huysuz 6 dis birden geliyormus. Zaten ust dort disi cok fena kabarik.

Merhaba kızlar,
Bugün kızımın sebze çorbaları için ıspanak-havuç-brokoli ve kerevizi yıkayıp doğradım. Ve birer pişirimlik ayırarak buzdolabı poşeti ile buzluğa koydum. Her gün sebze yıkamak, o sebzeyi bulmak veya kullandığım sebzenin diğer yarısını değerlendirmek zor oluyordu. Belki size de fikir olur. Yada çoktan düşünmüşsünüzdür :spor::hamarat::KK49:
Canım soğuk almıyomu ıspanağı havucu.

Canım anlamadım ne demek istediğini ama ben direkt çıkarıp pişiriyorum bir sıkıntı olmuyor. İstersen biraz kavurup, hafif pişirip de koyabilirsin. Ben o kadar uğraşamadım.

Yeşil yapraklilar donunca kararıyor özelliği gidiyor ya onu demek istedi galiba, benimde aklıma da gelmişti bizde don vurmasi deriz mesela

Sen içerleme canım yanlıştır bu liste :KK70: valla bilmiyorum ben de ne kadar doğru ama güvenilir biri paylaşmıştı..

Şaka yaptım canım eskiden öyleydi üzüm bağlarımız meshurdu şimdi kimse yapmıyor pek sadece bi kaç fabrika var onlar yapıyor başka şehirlere geçmiştir unvan

Yeşil yapraklilar donunca kararıyor özelliği gidiyor ya onu demek istedi galiba, benimde aklıma da gelmişti bizde don vurmasi deriz mesela
I iremerve1990
Canım ben ıspanağı hep bir kilo alıp yarısını doğranmış pişirmeye hazır olarak buzluğa atarım. Taze fasülyeyi de öyle kavurmadan koyuyorum. İki kişi olunca yarım kilo yetiyor. Ve buzluktan çıkarıp çözünmesini beklemeden pişiriyorum. Lezzet yada şekil olarak taze yaptığımla bir farkı olmuyor. Besin değeri olarak bilmiyorum.

kızlar ben yazdan kızıma konserve yapmak için araştırmıştım en sağlıklısı şoklama yöntemiymiş. sebzeleri biraz sıcak suda rengi dönene kadar kaynatıp soğuk suya alıyoruz sonra paketleyip buzluğa atıyoruz. benim buzluk için hazırladıklarım bu şekilde kızım biraz daha büyüsün başlayacağım onlardan yemekler yapmaya :)

Kizlar kizim bi kac gündür geceleri mama yemiyo istemiyo sutum de az doymuyo. Sziin bebisler ne durumda mama istemeyen varmi
bizdede benzer durum söz konusu gündüzleri zaten emmiyordu sağıp veriyodum biberonu gördüğü anda ağzını kitliyo gecede aynı şekilde sütümün az geldiğini hissedip sağdığım sütü biberonla vermek istediğimde reddediyo

bizdede benzer durum söz konusu gündüzleri zaten emmiyordu sağıp veriyodum biberonu gördüğü anda ağzını kitliyo gecede aynı şekilde sütümün az geldiğini hissedip sağdığım sütü biberonla vermek istediğimde reddediyo
Peki ac oldugu icin aglimiyormu. Bu cocuklar nasil doyacak böyle

Merhaba kızlar, kızımın iki haftadır ateşi 37lerdeydi. Diş nedeniyle diye düşündük, doktor da öyle söyledi. Ama bugün öğleden beri 39larda. İki defa calpol verdim. Çok düşmüyor. 38.8 oluyor sonra tekrar 39 üstü. Hiç uyumadı bir de :: Askılı atlet var sadece üzerinde. Hiçbir sıkıntısı da yoktu. Nazara geldi kuzum :(

Merhaba kızlar, kızımın iki haftadır ateşi 37lerdeydi. Diş nedeniyle diye düşündük, doktor da öyle söyledi. Ama bugün öğleden beri 39larda. İki defa calpol verdim. Çok düşmüyor. 38.8 oluyor sonra tekrar 39 üstü. Hiç uyumadı bir de :: Askılı atlet var sadece üzerinde. Hiçbir sıkıntısı da yoktu. Nazara geldi kuzum :KK43:
Geçmiş olsun kuzuya diş sıkıntısıdır belki

I iremerve1990
Canım ben ıspanağı hep bir kilo alıp yarısını doğranmış pişirmeye hazır olarak buzluğa atarım. Taze fasülyeyi de öyle kavurmadan koyuyorum. İki kişi olunca yarım kilo yetiyor. Ve buzluktan çıkarıp çözünmesini beklemeden pişiriyorum. Lezzet yada şekil olarak taze yaptığımla bir farkı olmuyor. Besin değeri olarak bilmiyorum.
Fasulyeyi bizde öyle yapıyoruz canım yikiyom kırıyorum dolap poşetlerini koyup buzluğa atıyorum çokta güzel oluyor ben sadece ispanakta takıldım,ıspanak koyuyorum ben ama haşlayıp suyunu sıkıp oyle koyuyorum, taze koyunca rengi dönüp çürük gibi olmuyormu onu merak ettim,hani marul maydanoz dondan çözülünce çürümüş gibi oluyor ya ıspanak olmuyormu onu soruyorum

Kızlar deve cüce oyununa kahkaha atıyor youtube ds ceylin diye bir kız çocuğu var onun söylediği ceviz adam şarkısına bayılıyor birde kırmızı balık favorimiz sizler de durum nasıl yazarsanız deneyelim
Benim oğlum hiç sevmedi telefon tv felan bazen çok bunalinca açıyım diyorum kaldırıp atıyor telefonu

Back