• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim merhaba kizima ilk defa bu sebze corbasini yaptim tadi fena olmadi aslinda ilk defa yedigi icin 3.4 kasik kadar yedi sadece merak ettigim rengi tuaf bi yesil oluyo sende demi öyle bu arada sagol paylastigin icin bende posetleyip attim buzlaga
Merhaba kızlar,
Bugün kızımın sebze çorbaları için ıspanak-havuç-brokoli ve kerevizi yıkayıp doğradım. Ve birer pişirimlik ayırarak buzdolabı poşeti ile buzluğa koydum. Her gün sebze yıkamak, o sebzeyi bulmak veya kullandığım sebzenin diğer yarısını değerlendirmek zor oluyordu. Belki size de fikir olur. Yada çoktan düşünmüşsünüzdür :spor::hamarat::KK49:

rulem rulem canim böyle mi yapiyon

Eklentiler

• 20170129_202447.jpg
    20170129_202447.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 76
Canim aslinda diger corbalari puturlu yapiyorum ama bunu ilk defa icecegi icin biraz ince yapmak istedim ama rengi ve kivami bu sekilmi oluo acaba sinirliportakal sinirliportakal

Birde itiraf etmeliyim ki evime ilk defa kereviz ve brokoli girdi hic almamistim bugune kadar :KK48:

Canim aslinda diger corbalari puturlu yapiyorum ama bunu ilk defa icecegi icin biraz ince yapmak istedim ama rengi ve kivami bu sekilmi oluo acaba sinirliportakal sinirliportakal

Birde itiraf etmeliyim ki evime ilk defa kereviz ve brokoli girdi hic almamistim bugune kadar :KK48:
:D bebekler neler yaptırıyor bize ;) evet canm renginin böyle olması normal ıspanak brokoli kereviz hepsi yeşil ondan böyle oluyor. Benim kız yemedi tabi ama dün ilk defa ceviz rendeleyip el yapımı peyniri ona batıra batıra yedirdim ve sevdi bugün de devam ettim ceviz ilk olduğu için 3 gün kuralı yapıyorum bakalım :)

Sorma valla bazen bakiyorim hic yemem sevmem alamam dedigim şeyleri kizim icin aliyorim benimde ilklerim arasina giriyo :KK70:

Cevizi bende bir hafta once kahvaltilarina koymaya başladım sikinti çıkarmadı ama bu aralar kahvaltiyi sevmiyo midesinu bulandiriyo eline ne versem oynuyo agzina goturup yemek istemiyo ortada kaldim bende
:KK70: bebekler neler yaptırıyor bize :KK66: evet canm renginin böyle olması normal ıspanak brokoli kereviz hepsi yeşil ondan böyle oluyor. Benim kız yemedi tabi ama dün ilk defa ceviz rendeleyip el yapımı peyniri ona batıra batıra yedirdim ve sevdi bugün de devam ettim ceviz ilk olduğu için 3 gün kuralı yapıyorum bakalım :)

Sorma valla bazen bakiyorim hic yemem sevmem alamam dedigim şeyleri kizim icin aliyorim benimde ilklerim arasina giriyo :KK70:

Cevizi bende bir hafta once kahvaltilarina koymaya başladım sikinti çıkarmadı ama bu aralar kahvaltiyi sevmiyo midesinu bulandiriyo eline ne versem oynuyo agzina goturup yemek istemiyo ortada kaldim bende
Günü gününe uymuyor canm bıdıkların. Bizimki de ben işe gelmeden kahvaltı yapıyoruz ya o ara mama diyor ondan veriyorum hergün birşeyler yoksa günün geri kalanı pek birşey yemiyor tükürüyor eline alıp atıyor :D ben de üzerine gitmiyorum biraz sakinleşince tekrar teklif ediyorum yiyebiliyor ozmn..

Canim merhaba kizima ilk defa bu sebze corbasini yaptim tadi fena olmadi aslinda ilk defa yedigi icin 3.4 kasik kadar yedi sadece merak ettigim rengi tuaf bi yesil oluyo sende demi öyle bu arada sagol paylastigin icin bende posetleyip attim buzlaga

rulem rulem canim böyle mi yapiyon
Canım evet rengi yeşil oluyor :) ben suyunu biraz daha az koyup daha yoğun yapıyorum. Et suyu yada peynir altı suyu ile lezzetli oluyor. Piştikten sonra biraz da zeytinyağı ekliyorum. Dün içine pirinç de ekledim ama dün bu da dahil meyve dışında bir şey yediremedim. Bugün pirinçsiz yaptım, bir kahve fincanına yakın yedi.

Merhabalar ...

Herkes iyidir inşallah okuma fırsatı bulamadım . Benim kızım cuma günü genzinde hırıltıyla uyndı bugün sabah hem burun tıkanıklığı hemde balgamlı öksürüğe çevirdi. Doktora gittik ama peditus ve levopront şurup verdi yarımşar ölçek. Herkes zararlı olduğunu söyledi emin olamadım sizler ne kullandınız bebişler hastalanınca

Merhabalar ...

Herkes iyidir inşallah okuma fırsatı bulamadım . Benim kızım cuma günü genzinde hırıltıyla uyndı bugün sabah hem burun tıkanıklığı hemde balgamlı öksürüğe çevirdi. Doktora gittik ama peditus ve levopront şurup verdi yarımşar ölçek. Herkes zararlı olduğunu söyledi emin olamadım sizler ne kullandınız bebişler hastalanınca
Geçmiş olsun canım. İlaç konusunda hiç bilgim yok ama emiyorsa sık sık emzirmeni tavsiye ederim. Her emzirme öncesi de burnu için serum fizyolojik.

Geçmiş olsun canım. İlaç konusunda hiç bilgim yok ama emiyorsa sık sık emzirmeni tavsiye ederim. Her emzirme öncesi de burnu için serum fizyolojik.

Kullanıyoruz canım serum fizyolojik emiyorda ama öksürmekten çık ememiyo yinede ısrarla emmek istiyo veriyorum bende. Dün btün gece emerek uyudu ama daha da ilerliyor. İlaçta kullanmak istemiyorum

Kullanıyoruz canım serum fizyolojik emiyorda ama öksürmekten çık ememiyo yinede ısrarla emmek istiyo veriyorum bende. Dün btün gece emerek uyudu ama daha da ilerliyor. İlaçta kullanmak istemiyorum
Nette okudum da kullanmak istemeyip sonra ciğerlere inenler var açıkçası ben korktum dr ilaç verse kullanırdım daha ilerisinden Allah muhafaza..

Kızım 19 mayıs doğumlu, bugün kontrolümüz vardı 8560 gr 68 cm baş çevresi 43 cm canım

Merhabalar ...

Canim cok geçmiş olsun, benim oğlum bronşit olduğu için buluttan nem kapıyor Dr a goturdugumuzde öksürük için peditus veriyor ağrı kesici ateş düşürücü olarak dolven, parol, veya calpol felan veriyor,kilosuna görede antibiyotik veriyor, kilo dusukse vermiyor. İlaçları kullanmanız tavsiye ederim canım, benim oğlum 2 buçuk aylikti grip oldu kV Dr a yollamadi hastanede daha çok mikrop kapar hem ilaç iyi bişey değil diye eltim felan akıl verdiler çocuk bi gece aglaya aglaya omzumda bayıldı eşimle apar topar acile gittik ciğer filmi çekildi hava verdiler rezil olduk çocuğumun çektiği acı Allah kimseye vermesin, sen sağa sola bakma bizler ilaçsız bol açılı baharatlı limonlu çorbalar nane limonlar içer kendimize bakar iyileşiriz ama minik kuzular bunları yiyemez ilaç ve emzirmekten başka çare yok. Birde burnu için tuzlu su kaynat yarım çay bardağı suya çay kasiginin ucuyla azıcık tuz at kaynat iliyinca damlat çok işe yarıyor damlalardan daha etkili, benim oğlumun burnu öyle açıldı. Tekrar tekrar geçmiş olsun tez zaman da iyileşir inşallah

Benimde 8. Ay kontrolunde 8.400 du boy 70 cm cok az ilerliyoz cokmu zayif kaldilar ne :KK43:
Canım bir haftada iki ayrı doktora gittim. İkisi de kilosu boyu çok iyi dedi. Sana olumsuz bir şey mi söylediler? Ben de kızımın kilosundan boyundan memnunum. Hiç öyle küçük yada zayıf gelmiyor bana.

Back