2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aynen canım. ama sen en azındn adım atmış ve sonuç almaya başlamışsın. gerçektün tebrik ederim. beninm yolum baya uzun ama ümidim ve motivasyonum tam . bakalım sonuç ne olacak.

aynen canım. ama sen en azındn adım atmış ve sonuç almaya başlamışsın. gerçektün tebrik ederim. beninm yolum baya uzun ama ümidim ve motivasyonum tam . bakalım sonuç ne olacak.
ah be canım daha sadece devasa göbegim daha az devasa oldu o kadar.
kalçalarım basenlerim ayynen duruyor. ben zaten ilk yan karından veriyorum. olsun şükür.
yolum benim de çok uzun.
senn kilo hikayen nedir ki?

kalçalarım basenlerim ayynen duruyor. ben zaten ilk yan karından veriyorum. olsun şükür.
yolum benim de çok uzun.
Zaten hep 60 lı kilolarda balık etli bir tiptim canım . ama 21 ay arayla iki doğum yapınca şu an tartıda 85 i görüyorum. Kaç bedene tekabül ediyor onu bile bilmiyorum inan. Bu sefer motivasyonum tam inş vericem.Dediğin gibi ayda iki kilonun üstü zaten süte zarar . o yüzden çok zorlamadan ama birazcık olsun spor yaparak gitmek istiyorum

60 larda balık etli mi? boyun kaçtı ?
ben 165 cm idim 72 kiloydum hamile kaldıgımda.
oy oy bennerelere gidemmm
65 olsam bana yeterdi.
kemiklerim kalın benim, 65 ile gayet ince oluyorum..
bol bol yürüyüş en iyisi canım . ben kondisyon bisikleti aldım çıkamadığım için ona başlicam.
başarılar sana da..

yolum benim de çok uzun.
Göbek konusuna gelirsek benimde fena oldu. Onun tek çaresi göbek için egzersiz yapmak sanırım

160 boyum . boy kısa olunca kaldırmıyor canım. ama bu hamileliğime zaten ilk hamileliğimin kilolarıyla başladım. daha ilk kilolarımı vermeden kızım süpriz yaptı. 79 la başladım bu hamileliğe

bisiklet gerçekten çok işe yarıyor . ben hiç diyet yapmadan 2 ayda 5 kilo vermiştim düzenli kullanınca.

Eğer tarzım bu gibi görünüyorsa da; insanlara hakaret ederek itici olmaktan daha iyidir. Ayrıca Burdaki konular zaten birileri dahil olsun diye açılıyor. Hem Burda Popüler olmak da neyin nesi, bunu düşünmek bile komik..

Neyse alpdoram daha fazla uzatıp kalp kırmayalım

Kızlar kilo konusunda birbirimizi teşvik etmiş oluruz böylece. Eminim çoğumuzda kilo dert olmuştur bile. Bende eliptik bisiklet var ama sene oldu kullanmayalı. Zaten kilolarla direk buna başlamamalı. Biraz yağların gitmesi lazım.

P.tesi Dr un verdiği diyete başlasam diyorum. Tabi listeyi bulursam. Sonra da zayıflama grubuna girsem

Canim bende de basen kalca problemi var hergün egzersiz yapiyorum nette bi uygulamam var onu indirp baslayabilirsin ben sabah 10 dk oglen 10 aksam 10 dk yapıyorum cok iyi faydasi oldu bir ayda 3 cm gitti
yolum benim de çok uzun.
Bu arada benimde halan gobek var sarkmış bi sekilde duruyor cok moral bozucu

Ya bendeki.... Bende o oturunca sarkan göbek, bacakların üstleri bir de çatlak durumda. Daha da moral bozucu....

Bu arada kizlar affiniza siginarak bisey sorucam benim bir aydir Afedersiniz yoğun akintim var sizdede varmi boyle bi durum

Ay evet bende bacaklarin yukarisi belim gogusler hepsi catlak allahtan kapali bir bayanimda denize falan gitmiyom birtek esim goruyo yeos
Ben çok rahatsız oluyorum ya. Aynada görmem yeterli oluyor. Biliyordum zaten çatlayacağımı, daha önce zayıf olsam bile çatlağım vardı. Bu yüzden bir sürü kremler yağlar kullanmadım hamileyken ama bana mısın demedi.

Akıntı konusunda benim dikkatimi şu çekti; yumurtlama Zaman'ı akıntı çok olurmuş ordan anlaşılırmış falan ya. Ben hamilelikten önce hiç anlamazdım. Ama doğumdan sonra bariz farklılık oluyor. Adetten bir hafta sonra falan fazla bir akıntım oluyor sonra geçiyor. Ama önemli bişi olduğunu düşünmüyorum.

ben kendimce bir liste hazırladım. Bir süre devam ettiricem. Takıldığım yerde diyetisyene giderim diyorum.

Kilo probleni bende de var kizlar. Ekimden beri kafaya koydum diyetusyene gittim 3 4 kilo ancak verdim . Daha once 3 ayda 10 kilo vermisligim var . Emzirniyorum neden veremedin anlamadim. Sanirim mitive olamiyrm evde olunca gelen giden yemekler fln olmuyor. Birbirimizi motive etme finri cok hoşgeldi. Instagramda zayiflama hesabim var oradan birilerini takip ediyrm iyi oluyor fikir olsun sizede . Isteyenlere verebikirim hesabi.
Birde aksam kizim uyuyunca leskie sansone 3 mile yapiyrm videodan yaklasik 5km yürü yus kadar kalori yaktiriyor. Ama banamisin demiyor
Ah birde 20 gundur adetim kesilmedi. Sanirin onunda etkisi var kadin doguma gitmem lazin gerekecek tabii oncesinde bi kuafore ugranaliyim ayi gibi oldum kociş isynlarda

Versene banada hesabu canim bu arada kuaforde mi agda yaptirion hic cekinmiyomisin bende artık canima tak etti gidim diyom ama utaniyorim ya kadin tiksinirmi falan die

Herkesin kilosu farklı, ben 80 in üstündeyim ama Diyetisyenin verdiği listeyi bulursam isteyen varsa burdan paylaşabilirim. Emziriyorum diye baya dolu bir liste hazırlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…