- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.621
aynen canım. ama sen en azındn adım atmış ve sonuç almaya başlamışsın. gerçektün tebrik ederim. beninm yolum baya uzun ama ümidim ve motivasyonum tam . bakalım sonuç ne olacak.zaten insan anca adapte oluyor diyete.
ben iki aydır anca adapte olabildim.
yemekten hemen kesemedim kendimi
bir de sütüm gider korkusu vardı
emziren annelere ayda 2 kilodan çok vermeyi önermiyorlar.
bende zaten bilmeden öyle kilo vermişim. sorun yok şimdiye kadar şükür.
sütüm de var kızım da kilo alıyor.
çok kilo aldım ben toplamda. 28 kilo.
16 si anca gitti. geride verecek ilk etapda 12 sonra 7 kilo daha var.
kilo hamile kalınca böyle işte..
ah be canım daha sadece devasa göbegim daha az devasa oldu o kadar.aynen canım. ama sen en azındn adım atmış ve sonuç almaya başlamışsın. gerçektün tebrik ederim. beninm yolum baya uzun ama ümidim ve motivasyonum tam . bakalım sonuç ne olacak.
Zaten hep 60 lı kilolarda balık etli bir tiptim canım . ama 21 ay arayla iki doğum yapınca şu an tartıda 85 i görüyorum. Kaç bedene tekabül ediyor onu bile bilmiyorum inan. Bu sefer motivasyonum tam inş vericem.Dediğin gibi ayda iki kilonun üstü zaten süte zarar . o yüzden çok zorlamadan ama birazcık olsun spor yaparak gitmek istiyorumah be canım daha sadece devasa göbegim daha az devasa oldu o kadar.
kalçalarım basenlerim ayynen duruyor. ben zaten ilk yan karından veriyorum. olsun şükür.
yolum benim de çok uzun.
senn kilo hikayen nedir ki?
60 larda balık etli mi? boyun kaçtı ?Zaten hep 60 lı kilolarda balık etli bir tiptim canım . ama 21 ay arayla iki doğum yapınca şu an tartıda 85 i görüyorum. Kaç bedene tekabül ediyor onu bile bilmiyorum inan. Bu sefer motivasyonum tam inş vericem.Dediğin gibi ayda iki kilonun üstü zaten süte zarar . o yüzden çok zorlamadan ama birazcık olsun spor yaparak gitmek istiyorum
Göbek konusuna gelirsek benimde fena oldu. Onun tek çaresi göbek için egzersiz yapmak sanırımah be canım daha sadece devasa göbegim daha az devasa oldu o kadar.
kalçalarım basenlerim ayynen duruyor. ben zaten ilk yan karından veriyorum. olsun şükür.
yolum benim de çok uzun.
160 boyum . boy kısa olunca kaldırmıyor canım. ama bu hamileliğime zaten ilk hamileliğimin kilolarıyla başladım. daha ilk kilolarımı vermeden kızım süpriz yaptı. 79 la başladım bu hamileliğe60 larda balık etli mi? boyun kaçtı ?
ben 165 cm idim 72 kiloydum hamile kaldıgımda.
oy oy bennerelere gidemmm
65 olsam bana yeterdi.
kemiklerim kalın benim, 65 ile gayet ince oluyorum..
bol bol yürüyüş en iyisi canım . ben kondisyon bisikleti aldım çıkamadığım için ona başlicam.
başarılar sana da..
bisiklet gerçekten çok işe yarıyor . ben hiç diyet yapmadan 2 ayda 5 kilo vermiştim düzenli kullanınca.60 larda balık etli mi? boyun kaçtı ?
ben 165 cm idim 72 kiloydum hamile kaldıgımda.
oy oy bennerelere gidemmm
65 olsam bana yeterdi.
kemiklerim kalın benim, 65 ile gayet ince oluyorum..
bol bol yürüyüş en iyisi canım . ben kondisyon bisikleti aldım çıkamadığım için ona başlicam.
başarılar sana da..
Başkalarının konularına dahil olarak ilgi çekmeye çalışır gibisin. Popülarite böyle sağlanmaz yalnız, aksine iticilik çekersin üstüne.senin de tarzın bu sanırım; olur olmaz her şeye atlamak, kendince içinden bir malzeme çekip koparmak ve böylece dikkati üstüne çekmek...
Evet haklısın, internetten kaynaklı bir sorundan ötürü aynı şeyden bikaç kez alıntılama oldu.özür dileriz
Bu arada benimde halan gobek var sarkmış bi sekilde duruyor cok moral bozucuah be canım daha sadece devasa göbegim daha az devasa oldu o kadar.
yolum benim de çok uzun.
Canim bende de basen kalca problemi var hergün egzersiz yapiyorum nette bi uygulamam var onu indirp baslayabilirsin ben sabah 10 dk oglen 10 aksam 10 dk yapıyorum cok iyi faydasi oldu bir ayda 3 cm gitti
Bu arada benimde halan gobek var sarkmış bi sekilde duruyor cok moral bozucu
Ben çok rahatsız oluyorum ya. Aynada görmem yeterli oluyor. Biliyordum zaten çatlayacağımı, daha önce zayıf olsam bile çatlağım vardı. Bu yüzden bir sürü kremler yağlar kullanmadım hamileyken ama bana mısın demedi.Ay evet bende bacaklarin yukarisi belim gogusler hepsi catlak allahtan kapali bir bayanimda denize falan gitmiyom birtek esim goruyoyeos
ben kendimce bir liste hazırladım. Bir süre devam ettiricem. Takıldığım yerde diyetisyene giderim diyorum.Kızlar kilo konusunda birbirimizi teşvik etmiş oluruz böylece. Eminim çoğumuzda kilo dert olmuştur bile. Bende eliptik bisiklet var ama sene oldu kullanmayalı. Zaten kilolarla direk buna başlamamalı. Biraz yağların gitmesi lazım.
P.tesi Dr un verdiği diyete başlasam diyorum. Tabi listeyi bulursam. Sonra da zayıflama grubuna girsem
Kilo probleni bende de var kizlar. Ekimden beri kafaya koydum diyetusyene gittim 3 4 kilo ancak verdim . Daha once 3 ayda 10 kilo vermisligim var . Emzirniyorum neden veremedin anlamadim. Sanirim mitive olamiyrm evde olunca gelen giden yemekler fln olmuyor. Birbirimizi motive etme finri cok hoşgeldi. Instagramda zayiflama hesabim var oradan birilerini takip ediyrm iyi oluyor fikir olsun sizede . Isteyenlere verebikirim hesabi.
Birde aksam kizim uyuyunca leskie sansone 3 mile yapiyrm videodan yaklasik 5km yürü yus kadar kalori yaktiriyor. Ama banamisin demiyor
Ah birde 20 gundur adetim kesilmedi. Sanirin onunda etkisi var kadin doguma gitmem lazin gerekecek tabii oncesinde bi kuafore ugranaliyim ayi gibi oldum kociş isynlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?