• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben emzirmedigim icin daha rahatim ama gitmiyo cok zor bir bucuk ayda 5 kilo verdim sıkı bi sekilde sporumu da yaptim

Zayıflama gruplarina katil canim bende katildim xok iyi motive ediyo
Bir an pes ederken vazgecebiliyon cunku diger arkadaşların azmini gorunce kendini cabuk toparlayabiliyosun canim

bir araştırıyım bakalım nasıl oluyor bu grup işleri

Bizde de hala hic diş yok canım.
Bu gece. Sanırım 7 yada 8 kere kalktım.
En son iyi geceler Çayı verdim bir kaç saat uyuduk.
Gece uykusuna yatırmak iskence oldu.
20 dk. Da bir. Uyaniyor.
Sasirdim kaldim..
Ben artık yatmadan önce yoğurt yediriyorum sherrycigim:olamaz: dün faydasını gördüm normalde gün içinde yerdi yarım kavanoz artık onu uyku öncesine aldım yoğurt hikaye kitabı duş kucakta piş piş:21: bazen düşünüyorum annem benim için bu kadar uğraşıyor muydu diye dün merak ettim sordum sen malak gibi uyuyordun dedi:cool:anne çok ayip:mad:

ben işe girdiğimden bu yana kilo aldım... 2 ay olcak işe başlayalı. heralde 3-5 kg aldım. artık aldığım her kiloyu hemen farkediyorum. eşiği fazlasıyla aştım. kilo vermem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. zaten sütüm az bir de diyetle daha da azalır mı bilmiyorum.
aslında bebek 3 aylık gibiydi. diyetisyene gittim çok güzel liste verdi. ama sonra 1 hafta ishal durumu oldu bende. sonrasında patates yemekten bir hal oldum. derken diyet de yalan oldu. hazır listeye başlasam çok iyi olur. bir de burda zayıflama gruplarına mı katılsak acaba
vorones vorones ile ben zayıflama takımındayız mesela.
o eti puf, halley yiye yiye zayıflıyo maşallah :D
ben mehter gibi iki ileri bir geri :D

ama çok iyi motive olursun tavsiye ederim..

Ben artık yatmadan önce yoğurt yediriyorum sherrycigim:olamaz: dün faydasını gördüm normalde gün içinde yerdi yarım kavanoz artık onu uyku öncesine aldım yoğurt hikaye kitabı duş kucakta piş piş:21: bazen düşünüyorum annem benim için bu kadar uğraşıyor muydu diye dün merak ettim sordum sen malak gibi uyuyordun dedi:cool:anne çok ayip:mad:
annen yalnız değil canım benimki de koyardım uyurdunuz diyor :D
duş aldırınca benimki de rahat uyuyor ama her gün duş aldırmaya çekiniyorum.
malum havalar soguk
gerçi ben aldırırm da babası müdahale ediyor çocugu üşütcen diyor.
yogurt maalesef işe yaramıyor o anca bende işe yarar. 2 kaşık yedim mi bebek gibi olurum :D

annen yalnız değil canım benimki de koyardım uyurdunuz diyor :KK70:
duş aldırınca benimki de rahat uyuyor ama her gün duş aldırmaya çekiniyorum.
malum havalar soguk
gerçi ben aldırırm da babası müdahale ediyor çocugu üşütcen diyor.
yogurt maalesef işe yaramıyor o anca bende işe yarar. 2 kaşık yedim mi bebek gibi olurum :KK70:

ah biz koca cüssemizle bir kase yoğurda mayışıyoruz. bizim bebekler yoğurt ya yese bebek gibi olmuyorlar. nasıl dayanıyorlar bazen hiç anlamıyorum. ben gece emzirirken gözlerimi açamazken o bana boncuk boncuk bakıyor ayyyyy eve gidiyim de seviyim yaaa

ah biz koca cüssemizle bir kase yoğurda mayışıyoruz. bizim bebekler yoğurt ya yese bebek gibi olmuyorlar. nasıl dayanıyorlar bazen hiç anlamıyorum. ben gece emzirirken gözlerimi açamazken o bana boncuk boncuk bakıyor ayyyyy eve gidiyim de seviyim yaaa
bak benimki yattı 2,5 saattir aralıksız uyuyor.
bir kez bile uyanmadı. gündüz 1,5 ila3 saat arası uyur. gece de saat başı kalkar.
tabi ilk etapta dalana kadar 20 dk da bir kalkar.
bende bi bakayım uyurken..

Sevgili yeos, öncelikle avukatlık mesleği tam sana göre demeden geçemeyeceğim üzgünüm. Gül gibi konuyu dağıtmayalım demişssin, ama sen de diğer arkadaş gibi gereksiz bir polemikle bebekler üzerine konuştuğumuz konuyu sabote etmiş oldun eline diline sağlık.her neyse... sevgili arkadaşım ben grupta bebeğimle ilgili fotoğraflar, görsel öğeler paylaşmayı seven bir anneyim. Çok şükür Türküm ve müslümanım.neci olduğum sizi ilgilendirmez zaten, burası özgür bir portal. İstediğim dili de kullanırım. Çünkü hiç bir dil birbirinden üstün değildir.gelelim konuya,hazır bir şablon içersinde bebeğim diğer Bebek arkadaşlarının Yeni yılını kutladı.şablonda " merry christmas" diyormuş, tarih 25 aralıkmış vs size ne kime ne? "Happy new years" şablonu olsaydı onu paylaşırdım . İçinde güzellik barındıran bir mesaj sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. İyi niyetin kalıba girmiş bir dili yoktur. Yeter ki içinde art niyet ,ayrımcılık ,bölücülük barındırmasın. Anladık milliyetçisiniz, güzel bir şey. Ama bence önce hümanist olun. Hiç kimseyi dini dili için ayrıştırmayın.altına zaten bebeğim arkadaşlarının Yeni yılını kutluyor diye bir içerik de paylaşmışım. Görmek isteyen iyi kalpli ruhu fesat olmayan insanlar böyle görmüş zaten. Sanırım siz Noel i ve tarihini fazla önemsiyorsunuz bu şekilde dillendirerek daha güzel reklam yapmış oldunuz artık Emeliniz her neyse bilemicem.

Sevgili yeos, öncelikle avukatlık mesleği tam sana göre demeden geçemeyeceğim üzgünüm. Gül gibi konuyu dağıtmayalım demişssin, ama sen de diğer arkadaş gibi gereksiz bir polemikle bebekler üzerine konuştuğumuz konuyu sabote etmiş oldun eline diline sağlık.her neyse... sevgili arkadaşım ben grupta bebeğimle ilgili fotoğraflar, görsel öğeler paylaşmayı seven bir anneyim. Çok şükür Türküm ve müslümanım.neci olduğum sizi ilgilendirmez zaten, burası özgür bir portal. İstediğim dili de kullanırım. Çünkü hiç bir dil birbirinden üstün değildir.gelelim konuya,hazır bir şablon içersinde bebeğim diğer Bebek arkadaşlarının Yeni yılını kutladı.şablonda " merry christmas" diyormuş, tarih 25 aralıkmış vs size ne kime ne? "Happy new years" şablonu olsaydı onu paylaşırdım . İçinde güzellik barındıran bir mesaj sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. İyi niyetin kalıba girmiş bir dili yoktur. Yeter ki içinde art niyet ,ayrımcılık ,bölücülük barındırmasın. Anladık milliyetçisiniz, güzel bir şey. Ama bence önce hümanist olun. Hiç kimseyi dini dili için ayrıştırmayın.altına zaten bebeğim arkadaşlarının Yeni yılını kutluyor diye bir içerik de paylaşmışım. Görmek isteyen iyi kalpli ruhu fesat olmayan insanlar böyle görmüş zaten. Sanırım siz Noel i ve tarihini fazla önemsiyorsunuz bu şekilde dillendirerek daha güzel reklam yapmış oldunuz artık Emeliniz her neyse bilemicem.

:KK50: ağzına sağlık.

Malesef artık kimsenin kimseye hoşgörüsü kalmadı. Yaşasın Christmas :rolleyes:

yeos yeos kusura bakma eminim hiç taraf olmak istemediğin bir konuydu. İlkokul ağzıyla da olsa hiçbirşey için suçlanmanı istemem. Ben neden olmuş gibi oldum.

zayıflama grupları nedir arkadaşlar? ben baktım birkaç grup no.su var? farkları ne oluyor?
bu arada ben reformer pilatese başladım bugün itibariyle. power plate önerdi ordaki eğitmen kadın. çok kısa sürede kilo verebilirsin dedi. ama vakit yok ikisine birden gitmeye.
tabi kilo vermek için boğazı da tutmak lazım. kavanoz kavanoz sarelle yerken hiç yememek çok zor oluyor.

Dayansaydın keşke kusuruna baktım, çünkü gereksiz yere saçmalamışssım arkadaşım. Senden başka bu şekilde sivrilen olmadı çünkü. Grupta ırk ayrımı mı var ki yeni yıl kutlamaya engel olan, farzet ki İngilizim ne olmuş? Kullandığım hazır şablonu kendince çevirmişsin ve ahkam kesiyorsun yobazlıkta sınır tanımayarak. Ayrıca Çeviri görecelidir, isteseydin mutlu yıllar olarak da çevirebilirdin. Ama sendeki bariz aşağılık kompleksi. Neyse azıcık daha çalış, belki senin de olur bendeki neyi kıskanıp diline ve buraya yansıttıysan :KK66:

Alpdoram mesajın çok acımasızca olmuş. amacım polemik oluşturmak değil. ama ebrulikinin mesajına bu şekilde cevap vermen hiç hoş değil. çeviri görecelidir demişsin ama mesajı 25 aralıkta göndermen zaten bariz noel tebriği anlamını taşıyor. tabi ki herkesin kendi inancı sen kutlarsın o kutlamaz. bunun yobazlıkla ne alakası var. noeli kutlamayan yobaz mı oluyor. kimsenin kutlamak adına bi mesaj yazmadığı veya yorum yapmadığı gibi ebruliki de bişey demeseydi daha iyiydi. ben de dayanamadım yazdım artık kusura bakar mısın bakmaz mısın bilemem. umarım bakmazsın

oktay sinanoğlu ismini ilk lisedeylen duymuştum. hoca sormuştu ve sınıfta hatırladığım kadarıyla ben dahil ismini duyan kimse çıkmadı. bize bye bye türkçe yi okutmuştu. yaklaşık 13-14 sene oluyor. Allah rahmet eylesin

gerçi arkadaşın fotosu hazır görsel. ben o kısmına çok takılmadım. ister noeli kutlasın ister farklı dillerde yazsın... ama cevabı hiç hoş gelmedi.

neyse meseleyi dini içeriğe taşınıp gül gibi konumuzdan olmayalım.

Arkadaşım sen şu yazılanları bir daha oku istersen. Alıntıladım ama tekrarlıyorum. Baya gözünden kaçmış çünkü "gerçi arkadaşın fotosu hazır görsel. ben o kısmına çok takılmadım. ister noeli kutlasın ister farklı dillerde yazsın... ama cevabı hiç hoş gelmedi." demişim. Sen hala şablon hazırdı, ne olduğum kimseyi ilgilendirmez demişsin bana.

Bu başlıkta okuduğum hiç bir yorum seninkilerr kadar sevimsiz değildi. Birisi Noeli kutlamayalım vs bişiler demiş. Senin gözünde saçmalamış bir yobaz olmuş, çalışırsa onun da olurmuş. Okurken ben rahatsız oldum. Ne kadar çirkin şeyler benim gözümde. Bir de bu mesajların içinde hümanizmden bahsetmen çok ilginç doğrusu.

smilesny smilesny dün yeğenimi dr a götürdüler. o aynı senin tarif ettiğin gibi olmuştu. önce ateş, sonra döküntü. 1 gün sonra da benim bebeğimde döküntü oluşmuştu. dr u 6. hastalık demiş ona da. döküntülerin de benim bebeğime bulaşmış olabileceğini söylemiş. ama şimdi geçti sayılır. sayende uyanmış olduk biz de. sağol.
Rica ederim canım geçmiş olsun yeğenine ve bebişine 6. Hastalık bir defa geçiriliyormuş bağışıklık kazandılar diyelim

Kızlar sizin bebekleriniz de benim oğlum gibi oynakmi, oyun havası veya hareketli bişey caldimi hemen başlıyor dizlerini kira kira zıplamaya, babasida bende pek anlamayiz oynamaktan aile de oynak yok ama bu çocuk nerden öğrendi oynamayı şaşırıyorum valla, bütün bebekler için doğal bi yetenekmi merak ettim

Back