Sevgili yeos, öncelikle avukatlık mesleği tam sana göre demeden geçemeyeceğim üzgünüm. Gül gibi konuyu dağıtmayalım demişssin, ama sen de diğer arkadaş gibi gereksiz bir polemikle bebekler üzerine konuştuğumuz konuyu sabote etmiş oldun eline diline sağlık.her neyse... sevgili arkadaşım ben grupta bebeğimle ilgili fotoğraflar, görsel öğeler paylaşmayı seven bir anneyim. Çok şükür Türküm ve müslümanım.neci olduğum sizi ilgilendirmez zaten, burası özgür bir portal. İstediğim dili de kullanırım. Çünkü hiç bir dil birbirinden üstün değildir.gelelim konuya,hazır bir şablon içersinde bebeğim diğer Bebek arkadaşlarının Yeni yılını kutladı.şablonda " merry christmas" diyormuş, tarih 25 aralıkmış vs size ne kime ne? "Happy new years" şablonu olsaydı onu paylaşırdım . İçinde güzellik barındıran bir mesaj sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım. İyi niyetin kalıba girmiş bir dili yoktur. Yeter ki içinde art niyet ,ayrımcılık ,bölücülük barındırmasın. Anladık milliyetçisiniz, güzel bir şey. Ama bence önce hümanist olun. Hiç kimseyi dini dili için ayrıştırmayın.altına zaten bebeğim arkadaşlarının Yeni yılını kutluyor diye bir içerik de paylaşmışım. Görmek isteyen iyi kalpli ruhu fesat olmayan insanlar böyle görmüş zaten. Sanırım siz Noel i ve tarihini fazla önemsiyorsunuz bu şekilde dillendirerek daha güzel reklam yapmış oldunuz artık Emeliniz her neyse bilemicem.