• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim bende 82 kiloyla diyetisyene gidip liste almis çok sey icinde olduğu icin azalttim hepsini yemiyorum istersen paylasim sende uygularsan yada kızlardan kimler uygulamak istiyosa
20161230_145439.jpg
emziren anneler icin bence oldukca ii bi program
Herkesin kilosu farklı, ben 80 in üstündeyim ama Diyetisyenin verdiği listeyi bulursam isteyen varsa burdan paylaşabilirim. Emziriyorum diye baya dolu bir liste hazırlamıştı.

o Zaman tüm mayıs anneleri zayıflama gruplarına
evet kızlar birbirimizi motive edelim kesinlikle.
benim kilo durumları zaten profilimde yazıyor. ben varım
şubat sonuna kadar kaç kilo diyorsunuz?
tam 2 ay var.haftada 1 kilo versek 8 kilo eder. Her ay da bir hafta fireli geçse... 6 kilo versek Nasıl olur???

Canim her hafta bir kilo fazla hele emziren anneler icin zor bence emzirwn anneleride dusunerek haftada 500 yapalim ben mesela bu hafta sporda yapmama rağmen 800 gr verdim
evet kızlar birbirimizi motive edelim kesinlikle.
benim kilo durumları zaten profilimde yazıyor. ben varım
şubat sonuna kadar kaç kilo diyorsunuz?

tam 2 ay var.haftada 1 kilo versek 8 kilo eder. Her ay da bir hafta fireli geçse... 6 kilo versek Nasıl olur???

Canim her hafta bir kilo fazla hele emziren anneler icin zor bence emzirwn anneleride dusunerek haftada 500 yapalim ben mesela bu hafta sporda yapmama rağmen 800 gr verdim
O zaman ayda iki kilo. Şubat sonuna kadar 4 kilo... Yani en az bu olsun bence. Benim zaten sütüm çok az aslında... Ama yiyince de artmıyor. Gece emzirdim uyudu üzerine mama verdim 3 saat uyudu. Mama vermesem 1 sa sonra uyanırdı. Artık dayanamıyorum. Gece mama vericem

Canim bende 82 kiloyla diyetisyene gidip liste almis çok sey icinde olduğu icin azalttim hepsini yemiyorum istersen paylasim sende uygularsan yada kızlardan kimler uygulamak istiyosaEki Görüntüle 1932275 emziren anneler icin bence oldukca ii bi program
ben de aşağı yukarı böyle besleniyorum canım. az yemiyorum ...

ben hayatta veremem o kadar.. haftada bir kilo hayall.
kesinlikle aynı fikirdeyim. artı ben çok kolay kilo verebilen bir bünyeye sahip değilim
ama hamileyken ne güzel ayda dört kilodan fazla almıştım. :KK70:
şimdi ayda değil iki ayda dört kilo zar zor gitti.
benim de 600 gr gitti bu hafta.
ama daha spora başlamadım. bugünden itibaren inşallah. gün aşırı 15-20 dk kondisyon bisikleti olacak.
eşim işten gelsin kızı ona eanet edeyim de yapayım..
kilo vermek insanı çok motive ediyor. ama o kadar kilo aldım ki verdiğim dört kilo hiç belli olmuyor bende.
daha eşim inceldin filan demedi :KK70:

O zaman ayda iki kilo. Şubat sonuna kadar 4 kilo... Yani en az bu olsun bence. Benim zaten sütüm çok az aslında... Ama yiyince de artmıyor. Gece emzirdim uyudu üzerine mama verdim 3 saat uyudu. Mama vermesem 1 sa sonra uyanırdı. Artık dayanamıyorum. Gece mama vericem
ben de mama vermek istiyorum doysun da sık sık kalkmasın diye eskiden yerdi şimdi yemiyor.
eski mama aynı marka ama muzlusuydu bu sekiz tahıllı.
ondan olabilir belki.
yine de benimki anladım ki aç kaldıgından uyanmıyor
bi tür huzursuzluk var.
akşam milupa nın gece çayını verdim. nispeten daha güzel uyudu. bir süre bununla devam edeceğim. diş dönemi geçene kadar. ne kendi uyuyor ne beni uyutyor
minik zombim benim :KK70:

Ben de ayda 2 kilo vererek ilerlemek istiyorum. Ama yolum baya uzun öyle şubat sonu falan kesmez beni.
bu sadece kısa süreli bir motivasyon yarışması canım
kilo verdiğimiz yüzde üzerinden hareket edeceğiz.
benim de yolum uzun. dört kilo filan asla kesmez beni de.

Bence ayda 500 iyi ama Şubat sonuna kadar bence hirsli olmak adına 5 kilo olsun zaten dikkat edilse 4 kilo gider biraz hirsli olmak adina subat sonuna kadar 5 daha iyi degilmi kizlar ?

Canim bende 82 kiloyla diyetisyene gidip liste almis çok sey icinde olduğu icin azalttim hepsini yemiyorum istersen paylasim sende uygularsan yada kızlardan kimler uygulamak istiyosaEki Görüntüle 1932275 emziren anneler icin bence oldukca ii bi program
liste için sağol canım. Ben kendimce bir liste yapmıştım aşağı yukarı aynı.Sadexe ara öğünleri biraz daha renkli hazırladım.:)

Su cok şart birde internetten kalca bacak egzersizi die bir uygulama var hem karin hem bacak kalca icin iyi bence indirin baslarda rahat yapmaniz icin guzel bi uygulama basit ve kolay
liste için sağol canım. Ben kendimce bir liste yapmıştım aşağı yukarı aynı.Sadexe ara öğünleri biraz daha renkli hazırladım.:)

canım çok güzel de bu yemekleri hazırlayabilirsen güzel. bende kilo vermek istiyorum ama sıpa durmuyor ki yemek bile yiyemiyorum doğru dürüst

bende varım kızlar. üstüme giyecek hiçbir şeyim yok ve almak da istemiyorum. çünkü kilomu kabullenemiyorum :KK14:
işe başlamadan eski kiloma dönmem lazım. nisan sonu benim hedefim.
şubat sonuna kadar 5 kilo diyorum. hatta daha bile fazla olabilir. ben tatlıyı, unlu şeyleri, pilav falan kestim 2 haftada 3 kilo verdim. devam etmek istiyorum. birbirimizi motive edelim.

Benim gebelikten 3 kilom kaldı zaten yogun tempodayim gün içinde ama benim hep bi fazlam vardı, gereksiz abur cuburu bırakıp birazda egzersiz yaparsam belki benimde az buçuk gider, ehh bende varım sizle, hadi bye bye kilolar diyelim

Kizlar sizi birazda.ben motive edeyim bana yaklaşın sizde doğumdan bir hafta sonra.tüm.kilolara elveda ettim boy 1.64 kilo 51 şu an :KK66:
Gebelikte az kilo alan doğumda bile hepsini verir canim.
Bu motivasyon olmuyor bize tam olarak ..
Tesekkurler katkin için ;)

Back