• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizde yok öyle seyler canim masallah tosuna büyümüşte halaybasi cekiyo:nazar:
Kızlar sizin bebekleriniz de benim oğlum gibi oynakmi, oyun havası veya hareketli bişey caldimi hemen başlıyor dizlerini kira kira zıplamaya, babasida bende pek anlamayiz oynamaktan aile de oynak yok ama bu çocuk nerden öğrendi oynamayı şaşırıyorum valla, bütün bebekler için doğal bi yetenekmi merak ettim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-gruplari.236/
@ingver zayiflama grupları burada canım.
Sanirim 14 civari takim var
En. Çok. Kilo. Veren 1. Oluyor
Motivasyon amacli tabii.
Ne güzel canım ya bende çok istiyorum zayiflamak ama sütüm azalır diye korkuyorum,hele yaşına gelsin o zaman katilirim bende

Bizde yok öyle seyler canim masallah tosuna büyümüşte halaybasi cekiyo:nazar:
Tosunun oynaması da bi ayrı komik zaten, lombur lombur sallaniyor

Kiss masallah de anne babanın nazari cok deger
Benim gorumcemin ogluda anne sutu ile cok tombis canim yariyo bazi bebeklere sut mesela oğlundan once iki kizi var ikiside dogdugundan beri zayif
Ne güzel canım ya bende çok istiyorum zayiflamak ama sütüm azalır diye korkuyorum,hele yaşına gelsin o zaman katilirim bende

Arkadaşım sen şu yazılanları bir daha oku istersen. Alıntıladım ama tekrarlıyorum. Baya gözünden kaçmış çünkü "gerçi arkadaşın fotosu hazır görsel. ben o kısmına çok takılmadım. ister noeli kutlasın ister farklı dillerde yazsın... ama cevabı hiç hoş gelmedi." demişim. Sen hala şablon hazırdı, ne olduğum kimseyi ilgilendirmez demişsin bana.

Bu başlıkta okuduğum hiç bir yorum seninkilerr kadar sevimsiz değildi. Birisi Noeli kutlamayalım vs bişiler demiş. Senin gözünde saçmalamış bir yobaz olmuş, çalışırsa onun da olurmuş. Okurken ben rahatsız oldum. Ne kadar çirkin şeyler benim gözümde. Bir de bu mesajların içinde hümanizmden bahsetmen çok ilginç doğrusu.
Sevimsizlik sizin gibi düşünen
Arkadaşım sen şu yazılanları bir daha oku istersen. Alıntıladım ama tekrarlıyorum. Baya gözünden kaçmış çünkü "gerçi arkadaşın fotosu hazır görsel. ben o kısmına çok takılmadım. ister noeli kutlasın ister farklı dillerde yazsın... ama cevabı hiç hoş gelmedi." demişim. Sen hala şablon hazırdı, ne olduğum kimseyi ilgilendirmez demişsin bana.

Bu başlıkta okuduğum hiç bir yorum seninkilerr kadar sevimsiz değildi. Birisi Noeli kutlamayalım vs bişiler demiş. Senin gözünde saçmalamış bir yobaz olmuş, çalışırsa onun da olurmuş. Okurken ben rahatsız oldum. Ne kadar çirkin şeyler benim gözümde. Bir de bu mesajların içinde hümanizmden bahsetmen çok ilginç doğrusu.
Okuma arkadaşım rahatsız oluyorsan, başka biri de beni rahatsız etti ki ben de öyle bir tepki verdim. Seni niye ilgilendirdi? Yorum yapmak zorunda değilsin .konuya dahil olup muhattap olmazsın olur biter.yazımı alıntılama veya adımı geçirme yazılarında.güzellikten çirkinliği doğuran

Yeos arkadaşım, bu başlık bebeklerimizi ilgilendiriyor. Lütfen daha fazla uzatıp sayfaları işgal etme.bebeğimle ilgili olan güzel bir paylaşımı saçmasapan bir şekilde çarpıtan arkadaşı mantık çerçevesinde eleştirdim ve o da yanlışını anladı ki sustu. Rahatsız oldum demişsin, konuya dahil olmayı tercih eden bir tek! sensin. Senin yanlılığın ve iyi niyetimi çarpıtman da bana göre çok sevimsiz ve çirkin. Emin ol ben de senin sözlerini çok şık bulmadım.konuya dahil olup bu yanlışı gereksizce uzatman da cabası. Bunlar için inan ben de seni alkışlamıyorum.her neyse, alıntı yapmazsan ve ismimi geçirmezsen sevinirim.sığ bakış açıları bana göre değil çünkü. İyi geceler ve esen kal!..

Kızlar sizin bebekleriniz de benim oğlum gibi oynakmi, oyun havası veya hareketli bişey caldimi hemen başlıyor dizlerini kira kira zıplamaya, babasida bende pek anlamayiz oynamaktan aile de oynak yok ama bu çocuk nerden öğrendi oynamayı şaşırıyorum valla, bütün bebekler için doğal bi yetenekmi merak ettim
Evet canım, Alp dora da müziğe kendince tempo tutuyor. Alkışlarken başını ve vücudunu sağa sola çeviriyor. Çok eğleniyor müziği duyunca. Bizimki de tombul Bebek, 11 e yaklaştı. Hala emekleme adına hiç bir azim veya belirti Yok. Yatmayı seviyor hep oturayım diyor tosuncuğum.bakalım ne zaman emekleyecek..

Evet canım, Alp dora da müziğe kendince tempo tutuyor. Alkışlarken başını ve vücudunu sağa sola çeviriyor. Çok eğleniyor müziği duyunca. Bizimki de tombul Bebek, 11 e yaklaştı. Hala emekleme adına hiç bir azim veya belirti Yok. Yatmayı seviyor hep oturayım diyor tosuncuğum.bakalım ne zaman emekleyecek..
Benimki geçen hafta bugün 10900 dü 11 i bulmuştur herhalde, benim oğlan aslında çok hareketli yatirinca hiç durmaz kaldır diye ağlar, önüne oyuncak koyarsak bi yarım saat oturarak oynar ama hemen kaldır, kollarimdan tut ayagimin üstünde duruyum, yurutece koyuyorum 5 dk anca durur ben tutacam kollarından zipir zipir ziplayacak. yüzüstü yatiriyorum emekleme adina bi caba var popoyu kaldırıyor da göbeği kaldiramiyor göbeğinin altına elimi koyuyorum o zaman surunuyor, hareketsiz olsa 20 olacak demekki. senin tombike de maşallah demeden gecmeyim

Kiss masallah de anne babanın nazari cok deger
Benim gorumcemin ogluda anne sutu ile cok tombis canim yariyo bazi bebeklere sut mesela oğlundan once iki kizi var ikiside dogdugundan beri zayif

Tu tu tu 41 kere maşallah ogluşuma, bütün bebeklere maşallah Allah hepsini kem gözden pis nefesten korusun, hep korkardim sutum olurmu yavrum diyarı acaba diye Rabbime şükürler olsun, bütün masum kuzulara bol bol sutler nasip etsin inşallah

Sevimsizlik sizin gibi düşünen

Okuma arkadaşım rahatsız oluyorsan, başka biri de beni rahatsız etti ki ben de öyle bir tepki verdim. Seni niye ilgilendirdi? Yorum yapmak zorunda değilsin .konuya dahil olup muhattap olmazsın olur biter.yazımı alıntılama veya adımı geçirme yazılarında.güzellikten çirkinliği doğuran

Yeos arkadaşım, bu başlık bebeklerimizi ilgilendiriyor. Lütfen daha fazla uzatıp sayfaları işgal etme.bebeğimle ilgili olan güzel bir paylaşımı saçmasapan bir şekilde çarpıtan arkadaşı mantık çerçevesinde eleştirdim ve o da yanlışını anladı ki sustu. Rahatsız oldum demişsin, konuya dahil olmayı tercih eden bir tek! sensin. Senin yanlılığın ve iyi niyetimi çarpıtman da bana göre çok sevimsiz ve çirkin. Emin ol ben de senin sözlerini çok şık bulmadım.konuya dahil olup bu yanlışı gereksizce uzatman da cabası. Bunlar için inan ben de seni alkışlamıyorum.her neyse, alıntı yapmazsan ve ismimi geçirmezsen sevinirim.sığ bakış açıları bana göre değil çünkü. İyi geceler ve esen kal!..
Senin tarzın bu heralde.. Agresif bir yapın var. Nereye saldıracağını şaşırmış gibisin. Neyse... Zaten bu durumda uzatmaya da değmezsin. Hoşçakal

Bu arada aynı şeyi 3 kez alıntılanmasa daha az yer kaplanmış olurdu

Son düzenleme:

Uyutmak için eeee eee e dediğimizde o ritimle yaylanan bir yeğenim var. Benimki de öyle olma yolunda hızla ilerliyor. Yalnız değilsin yani. Biz de ritimli müzikli şeylerde hafiften bir yaylanıyoruz zıplamaya çalışıyoruz ama çok sevimli oluyorlar.

Bir de burdaki yorumları okuyunca alkış yapmayı öğretiyim dedim. Bebekler ne veriyorsak kapıyor işte. Bir kaç denemeden sonra yapmaya başladı. Resmen sağ elini dövüyor.:KK9: Ama henüz gel gel i beceremiyoruz

Uyutmak için eeee eee e dediğimizde o ritimle yaylanan bir yeğenim var. Benimki de öyle olma yolunda hızla ilerliyor. Yalnız değilsin yani. Biz de ritimli müzikli şeylerde hafiften bir yaylanıyoruz zıplamaya çalışıyoruz ama çok sevimli oluyorlar.

Bir de burdaki yorumları okuyunca alkış yapmayı öğretiyim dedim. Bebekler ne veriyorsak kapıyor işte. Bir kaç denemeden sonra yapmaya başladı. Resmen sağ elini dövüyor.:KK9: Ama henüz gel gel i beceremiyoruz

Bende alkışı ogretemedim kaç zamandir uğraşıyorum olmuyor, gel geli öğrendi ellerine bakarak yumruk yapıp acıyor, elimi açıp önüne tutuyorum şap şap vuruyor ama kendi ellerini birbirine vuruyor, kilolu oluşu biraz engelliyor gibi geldi bana, hayırlısı öğrenir onuda inşallah

Kızlar bebegim 8 kilo anca olmuştur belki olmamiStr kilosu az görünüyo . Boyu 71 cm . Kilosu fazla değil çünkü cilginlar gibj yerinde hiç durmaz. Emekler vurur tekmelr kucakta vs. Asla durmaz . At yere tüm evi dolanır . Bu hali kilolu olup hareket etmemesinden iyi sanirim

Senin tarzın bu heralde.. Agresif bir yapın var. Nereye saldıracağını şaşırmış gibisin. Neyse... Zaten bu durumda uzatmaya da değmezsin. Hoşçakal

Bu arada aynı şeyi 3 kez alıntılanmasa daha az yer kaplanmış olurdu
Başkalarının konularına dahil olarak ilgi çekmeye çalışır gibisin. Popülarite böyle sağlanmaz yalnız, aksine iticilik çekersin üstüne.senin de tarzın bu sanırım; olur olmaz her şeye atlamak, kendince içinden bir malzeme çekip koparmak ve böylece dikkati üstüne çekmek...
Evet haklısın, internetten kaynaklı bir sorundan ötürü aynı şeyden bikaç kez alıntılama oldu.özür dileriz ;)

Kızlar bebegim 8 kilo anca olmuştur belki olmamiStr kilosu az görünüyo . Boyu 71 cm . Kilosu fazla değil çünkü cilginlar gibj yerinde hiç durmaz. Emekler vurur tekmelr kucakta vs. Asla durmaz . At yere tüm evi dolanır . Bu hali kilolu olup hareket etmemesinden iyi sanirim
Wooow, maşallah bebeğine canım. Elbette iyi. Bizimki tosun gibi oturuyor kilodan :) emekleyeceği gibi 4 gözle bekliyorum . Boyu da uzunmuş bebeğinin maşallah size .

Benim kız alışveriş merkezinde çalan müziklerde bilek buruyordu geçen gün. Heralde müziğe tepki verme olayı hepsinde var bu ara. Ama alkışı öğrenemedi.

Bak sen şu oynak minnosaaa.
Gözümde çok sevimli canlandi simdi :)

Ben iki aydir sadece bildirime gidiyordum. Çok dikkat edemedim senin gibi korkumdan.
Son bir haftadir daha ciddi yaklaşıyorum ve dört kilo verdim iki ayda.
Azar azar veriyorum sütüm gitmesin diye çok yemeden kismadjm sadece ekmek, makarna, pilav ve aburcubur, sekerli seyleri kestim.
Çok azda hareket kattim mi yaza kadar epey gider inşallah.
Ben kilolu çok mutsuzum canım ya.
Moralsiz olmakta sütü etkiler bence..

Alpim 2 gün önce ilk kez ba- ba dedi. Babası çok mutlu oldu. O kadar güzel çıkarıyor ki bu sesi, doğduğundan beri ınne ınne diyordu. Geceleri her uyandığında em em diyor. Sanırım ben her emzirmede hadi emelim kuzum diyorum. Ordan kaptı herhalde.

Bak sen şu oynak minnosaaa.
Gözümde çok sevimli canlandi simdi :)

Ben iki aydir sadece bildirime gidiyordum. Çok dikkat edemedim senin gibi korkumdan.
Son bir haftadir daha ciddi yaklaşıyorum ve dört kilo verdim iki ayda.
Azar azar veriyorum sütüm gitmesin diye çok yemeden kismadjm sadece ekmek, makarna, pilav ve aburcubur, sekerli seyleri kestim.
Çok azda hareket kattim mi yaza kadar epey gider inşallah.
Ben kilolu çok mutsuzum canım ya.
Moralsiz olmakta sütü etkiler bence..
Ben kalori saymaya çalışıcam inş canım.Emziren bir annenin günlük 2000 kalori alması kilo vermesini sağlarmış. bir hafta kadar yediklerimin günlük kalorisini hesaplayacağım. yavaş yavaş oturturum herhalde 2000 kaloriyi .Sütüm kesilsin istemiyorum ben de.

Ben kalori saymaya çalışıcam inş canım.Emziren bir annenin günlük 2000 kalori alması kilo vermesini sağlarmış. bir hafta kadar yediklerimin günlük kalorisini hesaplayacağım. yavaş yavaş oturturum herhalde 2000 kaloriyi .Sütüm kesilsin istemiyorum ben de.
zaten insan anca adapte oluyor diyete.
ben iki aydır anca adapte olabildim.
yemekten hemen kesemedim kendimi
bir de sütüm gider korkusu vardı
emziren annelere ayda 2 kilodan çok vermeyi önermiyorlar.
bende zaten bilmeden öyle kilo vermişim. sorun yok şimdiye kadar şükür.
sütüm de var kızım da kilo alıyor.
çok kilo aldım ben toplamda. 28 kilo.
16 si anca gitti. geride verecek ilk etapda 12 sonra 7 kilo daha var.
kilo hamile kalınca böyle işte..

Back