- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon canım ya sen nerelisin? ingilizce bir cümle ne alaka grupta hiç ingiliz yok. şimdi de şimdi de bu mutlu noeller yazısı . noel yabncıların bayramıdır. kutluyorsan yeni yılı kutla. dayanamadım kusura bakma.
Dayansaydın keşke kusuruna baktım, çünkü gereksiz yere saçmalamışssım arkadaşım. Senden başka bu şekilde sivrilen olmadı çünkü. Grupta ırk ayrımı mı var ki yeni yıl kutlamaya engel olan, farzet ki İngilizim ne olmuş? Kullandığım hazır şablonu kendince çevirmişsin ve ahkam kesiyorsun yobazlıkta sınır tanımayarak. Ayrıca Çeviri görecelidir, isteseydin mutlu yıllar olarak da çevirebilirdin. Ama sendeki bariz aşağılık kompleksi. Neyse azıcık daha çalış, belki senin de olur bendeki neyi kıskanıp diline ve buraya yansıttıysan
çok geçmiş olsun canım. biran önce iyileşir inşallah.Kizlat merhaba tek tek alıntı yapmadım doktordan geliyoruz lütfen ishali ihmal etmeyin kaç günden beri geçmedi dış dedik ama dış değilmiş amip mis lavaruatar her çalışmasında goremeyebilirmis yavrum zayıfladı soldu resmen çok üzgünüm kuzeni geçirmişti önce rota sonra amip ondan geçmiş bizde amip şükür ki rota aşısını 3 doz yaptırmıştım
Oyy oyy çok sekersiniz yaaa…
Bir de evlat hasreti de çektiniz ya simdi koklamalara doyamazsiniz.
Gerçi bizde sizden cok Farkli değiliz ya
durup uyurken izleriz kizimizi. O masumiyeti izlemek gibisi yok. Ben en cok gIdlşlndan öpmeyi severim. Oda gidiklanir kikirdar çook tatlı olur dayanamam bir daha öperim kuzuşumu :)
Esim gece calisiyor sabaha karsi gelince kizini görmeden yatmaz.
Bazen kiz uyanir bu durumda. Yeni uyutmus olsamda kizamiyorum haliyle eşimde özlemiş oluyor bir kaç saatte..
Evimize neşe doldu şimdiden
Bir de dillenince dusunemiyorum
Kizlat merhaba tek tek alıntı yapmadım doktordan geliyoruz lütfen ishali ihmal etmeyin kaç günden beri geçmedi dış dedik ama dış değilmiş amip mis lavaruatar her çalışmasında goremeyebilirmis yavrum zayıfladı soldu resmen çok üzgünüm kuzeni geçirmişti önce rota sonra amip ondan geçmiş bizde amip şükür ki rota aşısını 3 doz yaptırmıştım
yeos haklısın canım demeseydim daha iyiydi. Dayanamadım. Türkçe giderse Türkiye gider diye bir sözü var Oktay sinanoğlunun ben de buna inananlardanım. Bu yüzdendi tepkim. İsim olarak ingilizce yazmak ayrı belki tınısı hoşa gitmiştir. ancak koca bir ingilizce cümle yazmak ayrı. Kaldı ki ingiliz olsaydı arkadaşım kendi dilidir ne haddime karışmak.
Ayrıca merry chrismas mutlu noeller demektir. Yine arkadaşım hristiyansa özür dilerim kendi bayramıdır kutlasın. Ama bir müslüman olarak onların bayramının bu şekilde kullanılması özentiliktir bence.
Bu fikirlerim ona yobazca geliyorsa böyle düşünüyorum yapacak birşey yok. Yobaz desin o zaman. Sorun değil.
Canim sen ismini mi degistirdin
Kizlat merhaba tek tek alıntı yapmadım doktordan geliyoruz lütfen ishali ihmal etmeyin kaç günden beri geçmedi dış dedik ama dış değilmiş amip mis lavaruatar her çalışmasında goremeyebilirmis yavrum zayıfladı soldu resmen çok üzgünüm kuzeni geçirmişti önce rota sonra amip ondan geçmiş bizde amip şükür ki rota aşısını 3 doz yaptırmıştım
Evet aygul du en son yine bu foto vardiben de farkettim. aygul dü sanki. bir de aynı profil fotosu birinde daha var kk da
Kizlar kilo durumlariniz nasil. Ben 69 dum 66 oldum daha da inmiyo:):)
Tekrar geçmiş olsun canim allah bebeklerimizi korusun.Kizlat merhaba tek tek alıntı yapmadım doktordan geliyoruz lütfen ishali ihmal etmeyin kaç günden beri geçmedi dış dedik ama dış değilmiş amip mis lavaruatar her çalışmasında goremeyebilirmis yavrum zayıfladı soldu resmen çok üzgünüm kuzeni geçirmişti önce rota sonra amip ondan geçmiş bizde amip şükür ki rota aşısını 3 doz yaptırmıştım
Ben 100 kilo civarinda doğum yaptım.Kizlar kilo durumlariniz nasil. Ben 69 dum 66 oldum daha da inmiyo:):)
Yeni ismin Hayırlı olsunEvet kizlar isim degisikligi yaptim aygul 91 yazan eski ismim profil resmini burda kk de gördüğüm birinden caldim hırsızlık yaptim
Kizlar kilo durumu da 5 kilo kadar verdim cok sukur ama nasil ac yattim nasil menülerimi azalttim hic sormayin artik ginde sadece bir tam bgdy ekmegi oda kahvaltida tuketiyorum
Gercekten cok zor verilmiyor bir 5 kilo daha versem benim için yeter
Tekrar geçmiş olsun canim allah bebeklerimizi korusun.
Ben 100 kilo civarinda doğum yaptım.
İlk 15 günde 87 ye indim
Ne. Güzeldi.
Ama. Gerisi gelmedi. Hatta bir ara yani. 29 ekimde. 88 e.cikmistim. o zamandan beri. Dikkat ediyorum iste. Anca 4 kilo ya yakın gitti.
Verecek ilk etapta 12.5 kilo sonra gebelik kilonun. Altina inmek istiyorum.
66 olsam Bana yeterdi.
Yeni ismin Hayırlı olsun
Ben Sütüm Gider korkusundan pek dikkat edemedim. Anca 10 gündür filan epey kistim. Bakalim. Mayısta. Kadar min. Eski kiloma donmeliyim yani 72
ben işe girdiğimden bu yana kilo aldım... 2 ay olcak işe başlayalı. heralde 3-5 kg aldım. artık aldığım her kiloyu hemen farkediyorum. eşiği fazlasıyla aştım. kilo vermem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. zaten sütüm az bir de diyetle daha da azalır mı bilmiyorum.
aslında bebek 3 aylık gibiydi. diyetisyene gittim çok güzel liste verdi. ama sonra 1 hafta ishal durumu oldu bende. sonrasında patates yemekten bir hal oldum. derken diyet de yalan oldu. hazır listeye başlasam çok iyi olur. bir de burda zayıflama gruplarına mı katılsak acaba