- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.521
Cnm senin 1 haziran değil miydi? İnş çoook güzel geçer güzel düşün güzel olsunKızlar yarın sezeryan günümüzbol dua istiyorum
ben 41+3de dogum yaptim. Tabiki zamanin gecmiyorMayıs anneleri tecrübeli anneler ilk doğumum sorayım dedim sizce benim zaman geçiyor mu doğum için bana hem erken bem geç geliyor anlamadım karnım aşağıya indi çatı muayenesi oldum kanama olmadı :S
Canim ilk bebegimde emzirme olayini ben de cozemedim, simdi ikincide daha iyi gidiyoruz.... Bebegin kafasini ve vucudumu dogru konumlamaya calis bebek aglarken panikle hemen memeyi agzina vermeye calisma.. Once yan dondur, agzi da tam memenin ucu hizasina gelsin... Hangi memeyi tutamiyorsa once onu vermeyi dene... Aci icin her seferinde krem sur ama ben lansinoh ve mustela ikisini de kullandim... Aci icin dogru tutarsan en iyi cozum o oluyorGünaydın kızlar :)
Bol sütlü, bol uykulu, az gazlı, az misafirli (!) ve sağlıklı mutlu bir gün olsun inş hepimiz için.
Bugün 11. Günümüz ve bebişimle hala emzirme olayımız sıkıntı. Bir mememi rahat tutarken diğerini dakikalarca inatla uğraşmama rağmen tutmamaya başladı. Gece boyu o memeyi sağdım ben de. Annem de şimdi emmezse bir daha hiç emmez diyor. Allahım yardım etsin inş. Meme uçlarım ise çok fena. Sütümü sürüyorum krem sürüyorum ama iyileşme yok.
Bu arada bebeğimin gözü çapaklandı sütümle sildim fayda etmedi. Sonra çayla sildim, çok şükür geçti.
Hadi bakalim saglikla insallahKızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan ....
Can'ım biz 25 günlük olduk goguslerım hıc yara olmadı benimde tek göğsüm sıkıntı silikon kalkanlardan al oyle ver hem yara varsa göğsünün iyileşmesine iyi geliyor sağıp biberonla ver ama tavsiyem avent olsun benim bebeğim göğsümü de bırakmadı avente alışıp sorun çıkarmadı göğsünü kahverengi yeriyle ve ağzını cok açması lazım yara olmaması icin emer sen hıc sıkıntı yapma ben 2 gün hep sağdım göğsüme ağzı değmemişti bile ama bırakmadı beni emmeyi tekrar emdi kotu düşünme emzırebılmenın tek ama tek yolu kesinlikle bunu cok istemek ve moral kotu düşünürsen olmaz sütun asılGünaydın kızlar :)
Bol sütlü, bol uykulu, az gazlı, az misafirli (!) ve sağlıklı mutlu bir gün olsun inş hepimiz için.
Bugün 11. Günümüz ve bebişimle hala emzirme olayımız sıkıntı. Bir mememi rahat tutarken diğerini dakikalarca inatla uğraşmama rağmen tutmamaya başladı. Gece boyu o memeyi sağdım ben de. Annem de şimdi emmezse bir daha hiç emmez diyor. Allahım yardım etsin inş. Meme uçlarım ise çok fena. Sütümü sürüyorum krem sürüyorum ama iyileşme yok.
Bu arada bebeğimin gözü çapaklandı sütümle sildim fayda etmedi. Sonra çayla sildim, çok şükür geçti.
Normal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz var mı ? Kaç güne düştüler ? 7 gün doldu hala duruyor ve biraz aciyor .
Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan ....
Hulyacim çok saolCanim gozun aydin..allah anali babali büyütsün..optum seni kizini ve oglusunu...
Doğru konumlandırmayı bir türlü beceremedim sanırım. Yada yaralar yüzünden göğüs ucum şiş ağzına büyük geliyor. İnternetten videolara da baktım ama Nasıl yanlış yapıyorum çözemedimCanim ilk bebegimde emzirme olayini ben de cozemedim, simdi ikincide daha iyi gidiyoruz.... Bebegin kafasini ve vucudumu dogru konumlamaya calis bebek aglarken panikle hemen memeyi agzina vermeye calisma.. Once yan dondur, agzi da tam memenin ucu hizasina gelsin... Hangi memeyi tutamiyorsa once onu vermeyi dene... Aci icin her seferinde krem sur ama ben lansinoh ve mustela ikisini de kullandim... Aci icin dogru tutarsan en iyi cozum o oluyor
Evet canımYerim senin pasa oglunuuu.
Bu abilerin ablalarin kardes sevgileri cok acayip yaaa.
İcime katasim geloiyor ikisini birden.
Can'ım biz 25 günlük olduk goguslerım hıc yara olmadı benimde tek göğsüm sıkıntı silikon kalkanlardan al oyle ver hem yara varsa göğsünün iyileşmesine iyi geliyor sağıp biberonla ver ama tavsiyem avent olsun benim bebeğim göğsümü de bırakmadı avente alışıp sorun çıkarmadı göğsünü kahverengi yeriyle ve ağzını cok açması lazım yara olmaması icin emer sen hıc sıkıntı yapma ben 2 gün hep sağdım göğsüme ağzı değmemişti bile ama bırakmadı beni emmeyi tekrar emdi kotu düşünme emzırebılmenın tek ama tek yolu kesinlikle bunu cok istemek ve moral kotu düşünürsen olmaz sütun asıl
Canım işte boyle söylememe ben de cok zorlandım ilk bebeğim hemen göğsümü verdim şaşır Şakır süt gelmedi ki sabır ve istek lazım anca anca düzene giriyor benimde bırakmaz Can'ım doğru bıberon aldıysan bırakanların biberonları hep buyuk boy 6 9 aylık bebekler icin bıberon alıp yeni doğan çocuğa bıraktı dıyolar 0+ ve aventse korkma az az akıtıyo o da basta silikon bende kullanamadım ama inan Bebek degıl biz kullanamıyoruz ıstememıstı benim kızımda biraz ısrarcı sok ağzına silikon ucu onu cektıkce göğüs ucun silikonun içine giriyor sut geliyor gerçekten bakMaşallah canım ne güzel. Nasıl imreniyorum bu şekilde olanlara bir bilsen
Silikon uç da kullandım onu da almamak için direniyor. Elleriyle göğsümü itiyor.
İki defa biberonla verdim, avent almıştım ben de. Nefes almadan saniyeler içinde bitirdi sütü. Çok korktum beni bırakacak diye o yüzden vermedim sonra. Ben emzirmeyi beceremiyorum
Cok sükür minada iyidir..28 aylik odu..onunla ugrasiyorum..Hulyacim çok saol
Mina nasıl
İnşallah her şey yolundaki
Öpüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?