- 15 Ağustos 2015
- 329
- 176
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.501
cnm bnm iç dış bayağı dikişim vardı bugün 29.gun iç dikişim yeni düştü yıkama jeli ile yıkıyıp kuru tutmaya çalışNormal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz var mı ? Kaç güne düştüler ? 7 gün doldu hala duruyor ve biraz aciyor .
Canım canın bişey filanmı çektiİyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm
Canım masaj yap yavaş yavaş.ben öyle yapıyorumCanlarımmm oğlumun göğüsleri şiştisertleştiii ne yapabılırım içim acıyo üstünü değişirken dr gittik ellemeyin diyo ama sanki canı yanıyomuş gibime geliyo benim
r tıkanmış,olabilir ılık duş al sabunla masaj yap duştayken açılırCanım canın bişey filanmı çekti
Hafif sicak suyla dus al canim dusta gogsunu ov biraz...rahatlarİyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm
İyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm
Cnm Nas Felak okuyabilirsinsatwa canım bileceğini düşündüğüm için soruyorum ya lohusalık haliyle hiçbişey okuyamıyoruz sanırım ve kuzuma nazar değiyo bazen çok huysuzlanıyo okumak istiyorm ekim kolun bağlanıyo bişeyler okuyabilir miyiz neler olur bunlar varsa ???
Lansinoh hPa lanolin krem göğüs ucu için çok iyiHamdolsun rabbime ayin 23unde yawrumu alnayi nasip etti normal kismet olmadi sezryan oldum gaz sancisindan ölüyorum meme uclarimda cok yara lutten bi fikri olan varsa yardimci olsun
Canimmm.Kızlar şaka maka 9 aylık bir serüveni tamamladık bebeklerimiz birbirini hiç görmesede annleri tarafından hep kıyaslandı yahut karşılaştırıldı burda kimimize hasta aldır kimize yaşamaz kimimize herşey yolunda dendi başta sizinle olup bebeğini kaybeden arkadaşlarda oldu benim gibi yarıdan katılıp hepinize birden hemen ısınanda
Kim ne zamn nasıl hissetti veya bebeği ne zamn tekmeledi ne çok arkadaşı oldu kuzumun burda hepinizi kuçak dolusuuu öpüyorum sizi çok ama çok sevdim ben diğer hamılelığımı burada geciririm artık
Bi gün girmesem kafamda bi sürü soru işreti defne nasıl acaba devin hastaneden cıktımı nefes nasıl ve adını hatırlamadığım bi sürü melek daha kurban olsun teyzeniz size meleklerim hepiniz hayatınız boyunca hep mutlu olun sağlık sıhhat mal mülk mevki iman peşinizi hiç bırakmasın hep en güzeli en iyisi olunduygulandımmm yaaaa
İc zibin cok kullanissiz bisey bence ya. Citcitli body daha iyi. Beli acilmiyor cocugun. Bezde daha iyi duruyor poposunda.bebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı uğuırlu olsun.bol sütlü günler olsun.
gününü bekleyen herkese de hayırlı doğumlar olsun.
ben temmuz annesi olacağım.size bir şey danışmak istedim.bebiş için hemşirelere verdiğiniz kıyafette içine iç zıbın mı yoksa çıtçıtlı body mi verdiniz?bende ona göre hazırlığımı yapmak istiyorumda
Hiiicc bisey yapma. Cevrenden masaj yap diyenleri asla dinleme. Aci yapmaz onlar. Benim oglumda da olmustu. Kendilighinden gecti. Hic merak etme gecicektir canimCanlarımmm oğlumun göğüsleri şiştisertleştiii ne yapabılırım içim acıyo üstünü değişirken dr gittik ellemeyin diyo ama sanki canı yanıyomuş gibime geliyo benim
Elinle sutu akitmaya calis canim. Bide dus al dusta masaj yap. Ondan sonra tekrar sagmayi dene.İyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm
Canim gozun aydin..allah anali babali büyütsün..optum seni kizini ve oglusunu...Kızlar şu an 4 günlük oğlumu aldım hastaneye tekrar yatış yapmak durumunda kaldık
Rh uyuşmazlığı sarılığı var
Diğer cocugumdan deneyimliydik ve drlar zaten gebeyken uyarmisti
Yine de evlat işte. .içi gidiyor insanın o fototerapi alırken..Sağlık olsun...
Evet 4 günlük oğlum :)
3.470gr 52cm doğdu. .
Spinal sezaryen tercih ettik bu dogumda
Ve cok memnun kaldım
İlki epiduraldi
Bunda hiç yatmadım
Hemen ayaklandim
Ne ameliyatta acı hissi
Ne ameliyat sonrası yürümede zorlanma
Ne barsak problemi...
Maşallah her şey yolunda
Ablası da kardeşini çok sevdi
Araları harika :)
Ona oyuncak bebeğimizmis gibi davranıyoruz :)
Allah herkese hayırlı doğumlardan nasip etsin
Paşa oğlum kaka yaptı :)
Ayy sese bak yaramaz :)
Gitmeliyim :)
Yerim senin pasa oglunuuu.Kızlar şu an 4 günlük oğlumu aldım hastaneye tekrar yatış yapmak durumunda kaldık
Rh uyuşmazlığı sarılığı var
Diğer cocugumdan deneyimliydik ve drlar zaten gebeyken uyarmisti
Yine de evlat işte. .içi gidiyor insanın o fototerapi alırken..Sağlık olsun...
Evet 4 günlük oğlum :)
3.470gr 52cm doğdu. .
Spinal sezaryen tercih ettik bu dogumda
Ve cok memnun kaldım
İlki epiduraldi
Bunda hiç yatmadım
Hemen ayaklandim
Ne ameliyatta acı hissi
Ne ameliyat sonrası yürümede zorlanma
Ne barsak problemi...
Maşallah her şey yolunda
Ablası da kardeşini çok sevdi
Araları harika :)
Ona oyuncak bebeğimizmis gibi davranıyoruz :)
Allah herkese hayırlı doğumlardan nasip etsin
Paşa oğlum kaka yaptı :)
Ayy sese bak yaramaz :)
Gitmeliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?