- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.481
Canim doktor ne dediSelam kızlar, Kızımın göbeğinden sarı bi sıvı geliyo sanırım iltihap yarın doktora götürücem, böyle bişey yaşayan var mı
Canim süt falan damlatma yahu.serum fizyolojik veriyorlar doktorla görüş sütun zarar verebilirCa
canım başına koru üşüyünce çapak oluyor. Beresini çıkarma
Hadi bekliyoruz güzel haberlerini :)Kızlar yarın sezeryan günümüzbol dua istiyorum
Hareketlerinin azligindan şüphe ediyorsan Tatlı birseyler yiyip nst cekilmeye git canım.Çatı muayenesi oldum ama ultrason olmadı normal mi yahareketleri az kontrol edelim diyecektim unuttum çatı uygun gibi dddi uygun gibi bari o kadsr baktın kesin bi şey deseydin :) çatı düşündüğüm gibi geçmedi sizde korkmayın dcuma gene çağırdı ya içim bi tuhaf başka dr gitmeli miyim
Sağol Can'ım cvp için geçen cumartesi çektirdim nst normal çıktı bi artık eskisi gibi değil karnım aşağı indi ondan galiba :SHareketlerinin azligindan şüphe ediyorsan Tatlı birseyler yiyip nst cekilmeye git canım.
Sağol Can'ım cvp için geçen cumartesi çektirdim nst normal çıktı bi artık eskisi gibi değil karnım aşağı indi ondan galiba :S[/QUOTE
Canim ben son günlerde 2 günde bir gittim bir yalancı sancılar için bir hareketleri yavaşladi diye gittim nst güvenli canım içine kurt düşürme hiç şüphe edersen nstye gitmeni tavsiye ederim.
Canim citcitli body tulum şapka ve kalın penye battaniye ile ıslak mendil ve bebek bezi ver. Kıyafet alacaksan da sadece citcitli body ve tulum alanı tavsiye ederim günde 10 kere altını alıyorsun diğer kıyafetler çok zor oluyor.bebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı uğuırlu olsun.bol sütlü günler olsun.
gününü bekleyen herkese de hayırlı doğumlar olsun.
ben temmuz annesi olacağım.size bir şey danışmak istedim.bebiş için hemşirelere verdiğiniz kıyafette içine iç zıbın mı yoksa çıtçıtlı body mi verdiniz?bende ona göre hazırlığımı yapmak istiyorumda
İç zihin ver canım daha rahat giydirmesi mumkunse boyundan giydirilen kıyafetler olmasınbebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı uğuırlu olsun.bol sütlü günler olsun.
ben temmuz annesi olacağım.size bir şey danışmak istedim.bebiş için hemşirelere verdiğiniz kıyafette içine iç zıbın mı yoksa çıtçıtlı body mi verdiniz?bende ona göre hazırlığımı yapmak istiyorumda
Bise olmaz canm içini ferah tut sonuçta sen hareketlerine bakmiyomusun azda olsa varsa ki son haftalar normal bence sknti yok sen bilirsin geneÇatı muayenesi oldum ama ultrason olmadı normal mi yahareketleri az kontrol edelim diyecektim unuttum çatı uygun gibi dddi uygun gibi bari o kadsr baktın kesin bi şey deseydin :) çatı düşündüğüm gibi geçmedi cuma gene çağırdı ya içim bi tuhaf başka dr gitmeli miyim
Normal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz var mı ? Kaç güne düştüler ? 7 gün doldu hala duruyor ve biraz aciyor .[/QUOTE
Benim agrilarin geçmesi tam iki haftayi aldi dikuslerde on gin sonra bakildinda bi tane kalmisti duserler canm az sabir
Çok sağolasınnn canımBi
Bise olmaz canm içini ferah tut sonuçta sen hareketlerine bakmiyomusun azda olsa varsa ki son haftalar normal bence sknti yok sen bilirsin gene
Ben iczbiin ve altı ustlu takım verdim tulum belki o ayda çok sıcak olur sen altli ustlu takım ver bencebebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı uğuırlu olsun.bol sütlü günler olsun.
Allah yardimcin olsunnn sağ salim sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canmKızlar yarın sezeryan günümüzbol dua istiyorum
Canim geçmiş olsun kız erkek farketmez annenin hormonları geçtiği için bebislerde bu durum görülüyormus canını hiç sıkma kendiliğinden geçerCanlarımmm oğlumun göğüsleri şiştisertleştiii ne yapabılırım içim acıyo üstünü değişirken dr gittik ellemeyin diyo ama sanki canı yanıyomuş gibime geliyo benim
Ağlıyor mu ateşi çıkıyor mu onu takip etmeyi de ihmal etme canimCanim geçmiş olsun kız erkek farketmez annenin hormonları geçtiği için bebislerde bu durum görülüyormus canını hiç sıkma kendiliğinden geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?