• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm

İyi akşamlar kızlar. 40 gün oldu doğum yapalı bugün ilk defa sol göğsüm şişti ama nasıl şişme. Kolumu oynattıkça sızlıyo. Sağmaya çalıştım ama doğru düzgün süt gelmedi şiş olan göğsümden. Ne yapmam lazım? Bildiğiniz bişey var mı kızlar? Çok kötüyüm ağlamaktan öldüm
Canım canın bişey filanmı çekti

Hafif sicak suyla dus al canim dusta gogsunu ov biraz...rahatlar

Canım bebeğe sürekli o göğsünü vermeye çalış çok zor inşşlh geçer süt damarları tıkanmış olabilir

satwa satwa canım bileceğini düşündüğüm için soruyorum ya lohusalık haliyle hiçbişey okuyamıyoruz sanırım ve kuzuma nazar değiyo bazen çok huysuzlanıyo okumak istiyorm ekim kolun bağlanıyo bişeyler okuyabilir miyiz neler olur bunlar varsa ???
Cnm Nas Felak okuyabilirsin
Ben ayrıca şu duayı okuyorum ufluyorum

أعوذ بكلمات الله التامات من شر من خلق

Yarattıklarının şerrinden, Allah'ın eksiksiz kelimelerine sığınırım.
Euzu bi kelimetillahit-tammati, min şerri ma helak

Kızlar şu an 4 günlük oğlumu aldım hastaneye tekrar yatış yapmak durumunda kaldık
Rh uyuşmazlığı sarılığı var
Diğer cocugumdan deneyimliydik ve drlar zaten gebeyken uyarmisti
Yine de evlat işte. .içi gidiyor insanın o fototerapi alırken..Sağlık olsun...

Evet 4 günlük oğlum :)
3.470gr 52cm doğdu. .
Spinal sezaryen tercih ettik bu dogumda
Ve cok memnun kaldım
İlki epiduraldi
Bunda hiç yatmadım
Hemen ayaklandim
Ne ameliyatta acı hissi
Ne ameliyat sonrası yürümede zorlanma
Ne barsak problemi...
Maşallah her şey yolunda
Ablası da kardeşini çok sevdi
Araları harika :)
Ona oyuncak bebeğimizmis gibi davranıyoruz :)

Allah herkese hayırlı doğumlardan nasip etsin
Paşa oğlum kaka yaptı :)
Ayy sese bak yaramaz :)
Gitmeliyim :)

Hamdolsun rabbime ayin 23unde yawrumu alnayi nasip etti normal kismet olmadi sezryan oldum gaz sancisindan ölüyorum meme uclarimda cok yara lutten bi fikri olan varsa yardimci olsun
Lansinoh hPa lanolin krem göğüs ucu için çok iyi
Emzirmeden önce silme gerekmiyor

Kızlar şaka maka 9 aylık bir serüveni tamamladık bebeklerimiz birbirini hiç görmesede annleri tarafından hep kıyaslandı yahut karşılaştırıldı burda kimimize hasta aldır kimize yaşamaz kimimize herşey yolunda dendi başta sizinle olup bebeğini kaybeden arkadaşlarda oldu benim gibi yarıdan katılıp hepinize birden hemen ısınanda
Kim ne zamn nasıl hissetti veya bebeği ne zamn tekmeledi ne çok arkadaşı oldu kuzumun burda hepinizi kuçak dolusuuu öpüyorum sizi çok ama çok sevdim ben diğer hamılelığımı burada geciririm artık
Bi gün girmesem kafamda bi sürü soru işreti defne nasıl acaba devin hastaneden cıktımı nefes nasıl ve adını hatırlamadığım bi sürü melek daha kurban olsun teyzeniz size meleklerim hepiniz hayatınız boyunca hep mutlu olun sağlık sıhhat mal mülk mevki iman peşinizi hiç bırakmasın hep en güzeli en iyisi olun :KK42: duygulandımmm yaaaa :KK42:
Canimmm.
Nasil guzel arkadaslar olduk bebelerimize aerkadas bulduk.
Ne guzel dua etmissin canimm.
Aminn diyorumm cook opuyoruumm

mavitepe mavitepe S serapyusuf86
Kizlar kesinlikle evde cekirdek aile en makbulu.
Evim daginik olsun aksama bi tabak sadece corbam olsun ama kendi bildgim duzenim olsun.
Ben bi zamn sonra kendi annemle bile anlasamiyuprum rahatsiz oluyorum.
Defne yi emzirmeye ghittigim donemde annem geldi aliko ya bakmaya hep. Cocugumun huyu suyu degosti. Hic soz dinlemeyen asi oturup yemek yemeyen bi cxocuk oldu. Ozellikle yemek kismina cpk sinir oluyorum hic sevmem oyuncaklarinin basinda yemek yiyen cocuk. Ama annem aman ac kalmasin yesin diye habire elinde tabak yemek tasidi. Ne kadar uyarsamda ayni seye devam etti.
Simdi hicbi konuda beni dinlemiyor. Bende anneme soyledim bu boyle olmaz gelme bi sure. Gelsebde 1-2 saatten fazla kalma. Ben kendi karmasamda duzensizligimde kendi duzenimi kuruyorum.
En guzeli arada ugrasin azcik bizi dinlendirsinler ama sonra gitsinler ki ozleyelim

bebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı uğuırlu olsun.bol sütlü günler olsun.
gününü bekleyen herkese de hayırlı doğumlar olsun.

ben temmuz annesi olacağım.size bir şey danışmak istedim.bebiş için hemşirelere verdiğiniz kıyafette içine iç zıbın mı yoksa çıtçıtlı body mi verdiniz?bende ona göre hazırlığımı yapmak istiyorumda
İc zibin cok kullanissiz bisey bence ya. Citcitli body daha iyi. Beli acilmiyor cocugun. Bezde daha iyi duruyor poposunda.

Canlarımmm oğlumun göğüsleri şişti :KK43: sertleştiii ne yapabılırım içim acıyo üstünü değişirken dr gittik ellemeyin diyo ama sanki canı yanıyomuş gibime geliyo benim
Hiiicc bisey yapma. Cevrenden masaj yap diyenleri asla dinleme. Aci yapmaz onlar. Benim oglumda da olmustu. Kendilighinden gecti. Hic merak etme gecicektir canim

Elinle sutu akitmaya calis canim. Bide dus al dusta masaj yap. Ondan sonra tekrar sagmayi dene.

Kızlar şu an 4 günlük oğlumu aldım hastaneye tekrar yatış yapmak durumunda kaldık

3.470gr 52cm doğdu. .
Ve cok memnun kaldım
İlki epiduraldi
Bunda hiç yatmadım
Hemen ayaklandim
Ne ameliyatta acı hissi
Ne barsak problemi...
Maşallah her şey yolunda

Canim gozun aydin..allah anali babali büyütsün..optum seni kizini ve oglusunu...

3.470gr 52cm doğdu. .
Ve cok memnun kaldım
İlki epiduraldi
Bunda hiç yatmadım
Hemen ayaklandim
Ne ameliyatta acı hissi
Ne barsak problemi...
Maşallah her şey yolunda

Yerim senin pasa oglunuuu.
Bu abilerin ablalarin kardes sevgileri cok acayip yaaa.
İcime katasim geloiyor ikisini birden.

Mayıs anneleri tecrübeli anneler ilk doğumum sorayım dedim sizce benim zaman geçiyor mu doğum için bana hem erken bem geç geliyor anlamadım karnım aşağıya indi çatı muayenesi oldum kanama olmadı :S

Back