2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyide benim bugün tam 2 ay bitti 3 ay bitimine bir ay var daha artık havalar soğudu bir ay içinde ıllakı grip olunur gribe yakalandıktan sonrada yaptırmanın bi anlamı yok mevsim olarak geç kalmış oluruz yanı o Nasıl olacak

Sormayı unuttum kalp atışı duyulur mu diye. Bilmiyorum yani cnm. Doğru düzgün bir doktor bulup gideceğim. İnşallah sorunsuz geçer hamileliğimiz.
Âmin canım inşallah.

Bu arada benim de bildiğim hamilelerin grip aşısı yaptırması gerektiği. Ben de öğretmenim ve özellikle birinci dönem çok sık hastalanıyorum. Her sene 1-2 kez de ateşlenirim. Bir arkadaşın da dediği gibi grip olmaktan değil ateşlenmekten korkuyorum. Bu yüzden ben de yaptırmayı düşünüyorum.

Canım grip aşısının gebeliğin ilk 3 ayı dışında yapılması gerektiğini söyleyen onlarca makale var

Böyle konularda burada yorum yapmak Birçok kişiyi yanlış yönlendirmeye sebep olabilir

Ki daha öncede konuşmuştuk Benim doktorumda İlk üç ay yaptırmamami önermişti..

Bu konuda Herkesin kendi doktorunun soyleyecegi şekilde hareket etmesi en doğrusu...

Grip aşısı olduğunuz zaman Vücudunuza grip mikrobunu yenen başka bir mikrop türü veriliyor yaptıran zaten 2 3 gün içersinde grip olmuş gibi rahatsızlanır

Gebeliğimiz kışa denk geldiği için bana da mantıklı geldi grip aşısı. Yüksek ateş bebek kaybı sevebi olabilir. Benim tek çekindiğim nokta bir kere aşı yaptıranın her yıl yaptırması gerekliliği. Her yıl yapılınca da kişinin bağışıklık sisteminde düşme yapabiliyor yıllar içinde.

Perşembe doktora gidince soracağım, sadece bu yıl yaptırırım yaptırırsam, genç yaşta alıştırmak istemiyorum bünyemi.

Bugün benim de dr randevum vardı kese göründü bebeği göremedi 5+5 haftalıkmışım Ultrasondan sonra yerimden kalkarken destek almadan direk kalkmıştım bu yüzden kızdı artık bebek var dikkat et dedi

Cn
Bugün benim de dr randevum vardı kese göründü bebeği göremedi 5+5 haftalıkmışım Ultrasondan sonra yerimden kalkarken destek almadan direk kalkmıştım bu yüzden kızdı artık bebek var dikkat et dedi
Cnm benimde 5 haftalık ken gorunmemisti gecen hafta gitmistim bayramdan once .. görünür bidahakine insallah

Gorunur cnm insallah ne zaman gidiceksin persembemiydi 6.haftada gorunuyomus kalp atisini zor yakaladi daha cok minik ama iyi dedi ondan yakaliyamiyomuş
Evet canım perşembe gideceğim. Kalp atışı olmasa bile en azından bebeğin oluştuğunu göreyim. İçim içimi yedi resmen.

Evet canım perşembe gideceğim. Kalp atışı olmasa bile en azından bebeğin oluştuğunu göreyim. İçim içimi yedi resmen.

Ayy bende ole zaman gecmedi bu gun yok gelisimi normalmi kabi atıcak mı düsün düsün belirsizlik insani kötü ediyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…