- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
- #4.041
6+3te gördüm ben tatlımOyyy kuzum ne güzel. Ben de 6+2de gideceğim de belki görünür diye fikir alıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+3te gördüm ben tatlımOyyy kuzum ne güzel. Ben de 6+2de gideceğim de belki görünür diye fikir alıyorum.
1.5 cm kese oluşmuş sadeceCn
Cnm benimde 5 haftalık ken gorunmemisti gecen hafta gitmistim bayramdan once .. görünür bidahakine insallah
Bende yok canım doktora sor istersenKan sulandirici igne kullanan hanimlar sizlerdede sinek isirigi gibi kasintilar oluyor mu,igneye basladigimdan beri var bende cok feci kasiniyor ne yapcam ben yaa.
Sağolasın canımHayırlı olsun kızlarrrrr
Canim benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin maşallah ya çok net gözüküyorKızlar allaha sükür bende duydum kalp atisini ve bebisimi gördüm saglikliymis 8.51 cm miş ) allah hepimize elimize almayı nasip etsin inşallah )
Amin inşallah çok güzel bi duyguOy masaallah.mevlam banada yasatsin bu mujdeyi .haftaya gorcem bende insaallah
Çok teşekkür ederim...hayırlısı olsun galiba izmirdensiniz sizde hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz
Kesenin cm iyi benimde 10.8 mm di insallah 6 hafdada gorursun cok hizli buyuyolar )1.5 cm kese oluşmuş sadece
Benim kontrolüm salı günü fakat doktorum aynı zamanda arkadaşım. Tam olarak yazarsan senin durumunu soralım. Benimkine normal 2,5 ayda geçicek dedi zaten. Sen sormak istediğini yaz ben whatsapp tan bilgi alırım. Seve seve cevaplarİnsallah canim birdahaki muaynenen nezaman benm icin sorsana kist kac cm ve gecmisni duruyormu benm daha 15 gun var kontrole
Amin inşallahGözünüz aydın darısı bizlerin başına inş
Çok sağol cnm amin hepimize insallah )Canim benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin maşallah ya çok net gözüküyor
Benim de iki haftadır belimde ağrı var kalcaya bacağa vuruyor.hareket etmekte zorlanıyorum bazen.bugun iyice de arttı. Hamilelikten mi yoksa belle alakalı başka bir sorun mu bilmiyorum.ama korkmaya başladım şiddetlendi mi hareket edemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.amin.Kizlar birsey soracagim size bir haftadir oturup kalkarken sag kalcamdan dizime kadar inen kramp tarzi agrim oluyo yuruyemiyorum bile geldiğinde sizde de oluyor mu
Doktoruma sormayi unuttum dun cuma tekrar gideceğim sorcam bu kez.. dedigin gibi bende korkuyorum normalde belimde bel duzlesmesi var benim ondan mi acaba bilmiyorum umarım birsey olmazBenim de iki haftadır belimde ağrı var kalcaya bacağa vuruyor.hareket etmekte zorlanıyorum bazen.bugun iyice de arttı. Hamilelikten mi yoksa belle alakalı başka bir sorun mu bilmiyorum.ama korkmaya başladım şiddetlendi mi hareket edemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.amin.
Doktoruna sorduğunda burada da paylaşırsan sevinirim.ben doktora sordum ama tatmin edici bir cevap alamadım. Benimde önceden belimde çok yoruldugumda hafif bir ağrı oluyordu sol tarafta.simdi de aynı yerde ağrı var ama öncesine göre daha şiddetli. Allahım şifa versin.aminDoktoruma sormayi unuttum dun cuma tekrar gideceğim sorcam bu kez.. dedigin gibi bende korkuyorum normalde belimde bel duzlesmesi var benim ondan mi acaba bilmiyorum umarım birsey olmaz
Bu arada hangi şehirdesin? Doktorundan memnun musun?ben ankaradayım ve doktor araştırıyorum. Icime sinen bir doktor bulamadım henüz.Doktoruma sormayi unuttum dun cuma tekrar gideceğim sorcam bu kez.. dedigin gibi bende korkuyorum normalde belimde bel duzlesmesi var benim ondan mi acaba bilmiyorum umarım birsey olmaz
Nasıl memnun musun ücretleri nasıl bana da çok yakın orasıÇok teşekkür ederim...
Ben medikal parka gidiyorum doktorum Ahmet Zeki ışık
Sağolun kızlar insan kendini çok kötü hissediyor küçücük bir kan da olsa korkusu yetiyor işte ( Rabbim korusun Meleklerimizi