- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.001
Keseyide gorduk canim karindan bakildi . Ilk bebeğimi kaybetmistim tedbir amacli kan sulandirici ve progestan verdi drumbanada öyle demişti sonuç 1276 çıkmıştı ve alttan bakıp keseyi görmüştü..görünür hiç merak etme.
hayırlı olsun canım kac gun gecikmen olmuştumrb arkadaslar günaydın .. akşam test yaptım pozitif cıktı hesaplamalarıma göre 5+3 üm ..
9 da dr randevum var kan ile netlestirip bende aranıza katılırım inşallah.
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere hayırlısıyla kucaklarımıza aldıgımız günleri görelim inşallah
Çok şükür bugün keseyi de kalp atışlarını gördük... Görür görmez aşık olduk 6+3 diye gittik 6+1 dedi doktor
ben de bugün kalp atışlarını gördüm. çok şükür. darısı diğer hamilelere inşallah.
Oy masaallah.mevlam banada yasatsin bu mujdeyi .haftaya gorcem bende insaallahÇok şükür bugün keseyi de kalp atışlarını gördük... Görür görmez aşık olduk 6+3 diye gittik 6+1 dedi doktor
Iyi yaptirmissin canim. Ben yakalandim valla. Birde oksuruk eklendi mahvoldm
Gebelikte asi sorun olmuyorsa bende yaptrimayi dusunuyorm
Canım günümüz aynı gözüküyor seninle. Kalp atışını duyabildin mi? Ben de yarın gideceğim doktora.kızlar "Eylülde gel" isimli forumdan buraya transfer oldum :) bende inşallah mayıs annesi olacağım. bugün gittim keseyi gördüm. 1 cm miş :) 6 haftalık bebişim.
hayırlısı olsun galiba izmirdensiniz sizde hangi hastane ve doktora gidiyorsunuzÇok şükür bugün keseyi de kalp atışlarını gördük... Görür görmez aşık olduk 6+3 diye gittik 6+1 dedi doktor
Çok şükür bugün keseyi de kalp atışlarını gördük... Görür görmez aşık olduk 6+3 diye gittik 6+1 dedi doktor
ben de bugün kalp atışlarını gördüm. çok şükür. darısı diğer hamilelere inşallah.
Kızlar bende yaptırmak istiyorum ama bu zararı mı var anlamadım grip aşısı bu arada grip bebeğe zarar vermez ben ya grip olup ateşlenirsem diye korktuğum icin yaptırmak istiyorum Ateş bebeğe zararlı yoksa gribin bu zararı yok
Sağol Canım bi zararı yok yanıGripten korunmanın en iyi yolu aşı yaptırmaktır. Hamilelikte grip aşısı yapılması önemlidir. Çünkü hamilelikte grip ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Grip olan normal kişilerle karşılaştırıldığında hamilelerin hastaneye yatma ihtimali daha fazladır. Hamilelerin gribe bağlı olarak ciddi hastalık geçirme veya ölme ihtimalleri de daha fazladır.
Hamilelikte grip aşısı hem kadını hem de bebeğini gripten korur. Araştırmalar, grip aşısı olan hamilelerin olmayanlara göre daha az hastalandıklarını göstermiştir. Grip aşısı yaptırmış annelerden doğan bebekler de yaptırmamış olanlardan doğanlara göre daha seyrek grip olurlar.
Toksoplazma testi yaptırdın mı canım? Hayvanlardan ve iyi yıkanmamış sebze meyveden bebeğe zarar veren parazitler bulaşabiliyo. Muhtemelen senin de bağışıklığın vardır ama yinede kumunu sen değiştirme droncit(parazit aşısı) ihmal etmeKizlar, hepsini tam okuyamadim ama daha onceden kedilerle ilgili bisiler yazmissiniz, neydi ki o?
benim de kedim var evde. asilari tam. 7 senedir de bebegim gibi kucagimda buyuyor. bir tek kumunu artik esim temizliyor ben hic yaklasmiyorum, ama onun disinda bir onlem almadim gebeligim icin.. almam gerekir mi?
Canım günümüz aynı gözüküyor seninle. Kalp atışını duyabildin mi? Ben de yarın gideceğim doktora.
Hayır Can'ım yaptırmadım bugün geçti artık sinir oldum Ada'ma sanki belirtmemiz gerekiyor kumunu ben ellemiyorum Can'ım zaten sağol yarın ya da yarından sonra yaptırmaya giderim artıkToksoplazma testi yaptırdın mı canım? Hayvanlardan ve iyi yıkanmamış sebze meyveden bebeğe zarar veren parazitler bulaşabiliyo. Muhtemelen senin de bağışıklığın vardır ama yinede kumunu sen değiştirme droncit(parazit aşısı) ihmal etme
Doktorun veya veterinerin daha detaylı bilgi verir
Serdar hoca ege üniversitesinde prof.teşekkür ederim cevabın için ben kent alsancak ta şebnem altunyurt a gittim ilk daha
Sağol Canım bi zararı yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?