2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hayırlı olsun canım kac gun gecikmen olmuştu

Kizlar, hepsini tam okuyamadim ama daha onceden kedilerle ilgili bisiler yazmissiniz, neydi ki o?

benim de kedim var evde. asilari tam. 7 senedir de bebegim gibi kucagimda buyuyor. bir tek kumunu artik esim temizliyor ben hic yaklasmiyorum, ama onun disinda bir onlem almadim gebeligim icin.. almam gerekir mi?

Iyi yaptirmissin canim. Ben yakalandim valla. Birde oksuruk eklendi mahvoldm

Geçmiş olsun canım dikkat et antibiyotik içmek iyi değil gebelikte..

Gebelikte asi sorun olmuyorsa bende yaptrimayi dusunuyorm

Canım bende doktor yapalım diyince hemen yatırmadım araştırdım bebeğe bişey olursa falan diye, doktor bana hamileyken grip olunca bebeğe bişey oluyor mu dedi aynı şey dedi zararı yokmuş.. Araştırdıktan sonra yaptırdım gebelikte hasta olupta antibiyotik içmek istemiyorum..

Kızlar bende yaptırmak istiyorum ama bu zararı mı var anlamadım grip aşısı bu arada grip bebeğe zarar vermez ben ya grip olup ateşlenirsem diye korktuğum icin yaptırmak istiyorum Ateş bebeğe zararlı yoksa gribin bu zararı yok

Gripten korunmanın en iyi yolu aşı yaptırmaktır. Hamilelikte grip aşısı yapılması önemlidir. Çünkü hamilelikte grip ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Grip olan normal kişilerle karşılaştırıldığında hamilelerin hastaneye yatma ihtimali daha fazladır. Hamilelerin gribe bağlı olarak ciddi hastalık geçirme veya ölme ihtimalleri de daha fazladır.

Hamilelikte grip aşısı hem kadını hem de bebeğini gripten korur. Araştırmalar, grip aşısı olan hamilelerin olmayanlara göre daha az hastalandıklarını göstermiştir. Grip aşısı yaptırmış annelerden doğan bebekler de yaptırmamış olanlardan doğanlara göre daha seyrek grip olurlar.

Sağol Canım bi zararı yok yanı

Yok canım bana doktor dedi hiç bi zararı yok diye ve ben bügün yaptırdım istersen nette araştır bak hiç bi zararı yok diyor doktorlar..

Grip aşısı yıllardır milyonlarca hamile kadına yapılmıştır. Hamilelikte grip aşısının kadınlara ve bebeklerine herhangi bir zarar vermediği gösterilmiştir..Hamilelikte grip aşısı herhangi bir zaman yapılabilir (kaçıncı ay olursa olsun fark etmez).

Toksoplazma testi yaptırdın mı canım? Hayvanlardan ve iyi yıkanmamış sebze meyveden bebeğe zarar veren parazitler bulaşabiliyo. Muhtemelen senin de bağışıklığın vardır ama yinede kumunu sen değiştirme droncit(parazit aşısı) ihmal etme
Doktorun veya veterinerin daha detaylı bilgi verir

Hayır Can'ım yaptırmadım bugün geçti artık sinir oldum Ada'ma sanki belirtmemiz gerekiyor kumunu ben ellemiyorum Can'ım zaten sağol yarın ya da yarından sonra yaptırmaya giderim artık

teşekkür ederim cevabın için ben kent alsancak ta şebnem altunyurt a gittim ilk daha
Serdar hoca ege üniversitesinde prof.
Sağol Canım bi zararı yok yanı

Grip aşısı gebeliğin her döneminde güvenli olsa da, ilk ay çok gerekli olmadıkça ilaç kullanımından kaçınmak ve aşının bu dönemin sonunda yaptırılması daha uygundur" değerlendirmesinde bulundu. Sisli memorial

14 haftadan büyük olan tüm gebelere ve erken lohusalık dönemindeki annelere grip aşısı uygulanmasını önermektedir. Prf. İsmail çepni

Bunun gibi onlarca makale var internette Benim doktorumda İlk üç ay yaptırmamı önerdi Kendine iyi bak 3 ay geçtikten sonra yaptırırsın demişti

Herhangi bir İlaç ve iğne kullanımı durumunda buradan bilgi almak yerine kendi doktorunuza danismak daha iyi olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…