2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar birsey soracagim size bir haftadir oturup kalkarken sag kalcamdan dizime kadar inen kramp tarzi agrim oluyo yuruyemiyorum bile geldiğinde sizde de oluyor mu

İnsallah canim birdahaki muaynenen nezaman benm icin sorsana kist kac cm ve gecmisni duruyormu benm daha 15 gun var kontrole
Benim kontrolüm salı günü fakat doktorum aynı zamanda arkadaşım. Tam olarak yazarsan senin durumunu soralım. Benimkine normal 2,5 ayda geçicek dedi zaten. Sen sormak istediğini yaz ben whatsapp tan bilgi alırım. Seve seve cevaplar

Kizlar birsey soracagim size bir haftadir oturup kalkarken sag kalcamdan dizime kadar inen kramp tarzi agrim oluyo yuruyemiyorum bile geldiğinde sizde de oluyor mu
Benim de iki haftadır belimde ağrı var kalcaya bacağa vuruyor.hareket etmekte zorlanıyorum bazen.bugun iyice de arttı. Hamilelikten mi yoksa belle alakalı başka bir sorun mu bilmiyorum.ama korkmaya başladım şiddetlendi mi hareket edemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.amin.

Doktoruma sormayi unuttum dun cuma tekrar gideceğim sorcam bu kez.. dedigin gibi bende korkuyorum normalde belimde bel duzlesmesi var benim ondan mi acaba bilmiyorum umarım birsey olmaz

Doktoruma sormayi unuttum dun cuma tekrar gideceğim sorcam bu kez.. dedigin gibi bende korkuyorum normalde belimde bel duzlesmesi var benim ondan mi acaba bilmiyorum umarım birsey olmaz
Doktoruna sorduğunda burada da paylaşırsan sevinirim.ben doktora sordum ama tatmin edici bir cevap alamadım. Benimde önceden belimde çok yoruldugumda hafif bir ağrı oluyordu sol tarafta.simdi de aynı yerde ağrı var ama öncesine göre daha şiddetli. Allahım şifa versin.amin

Bu arada hangi şehirdesin? Doktorundan memnun musun?ben ankaradayım ve doktor araştırıyorum. Icime sinen bir doktor bulamadım henüz.

arkadaşlar mide bulantilarim hafifledi artik.ben de hafifledim.hamile oldugumu unutuyorum.gerci her sabah yine duzenli olarak lavabodayim.
midem kaziniyor saat basi az da olsa bişeyler yiyorum. sizler ne durumdasiniz.bu arada bursada iyi bir doktor arıyorum. bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…